Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 259 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Erina, Papanash mersi, sambata mergem in Ghencea.

Apropo si Adelina este foarte nervoasa de la un timp si foarte irascibila. Suzeta cea noua nici nu vrea sa o vada, o arunca si nici nu se uita la ea. Acum plange de zor se enerveaza pe jucarii.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

greyeras, sambata e program mai scurt, pana pe la 14, iar duminica e inchis. sa mergeti dimineata fiindca-s multe de vazut, o sa stati ore bune acolo.sa nu o luati pe Adelina fiindca-i frig ca afara.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Greyeras, stiu ca nu sunt in zona ta, dar daca fusasi pana la Ikea, ajungi si pana la astia... Vezi ca la Ghencea (chiar peste drum de stadionul Ghencea) sunt n-spe mii de centre numai cu mobila. Au pe toate gusturile si toate buzunarele care este...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Fetelor eu mi-s mai bine la mansarda. Dupa ce am citit mesajul Mariei mi-am dat seama ca nu-s pe treaba mea... Deci sunt in grafic. Am facut si o cura de shoppingareala (bijuuri, genti, rochite...tot tacamul, ca imi era mila de reducerile alea, n-am putut sa le las singurele la greu). Iar marea satisfactie fuse ca port iar 36 la tzoale. Deci la ce pana mea sa mai fiu suparata?
In weekend plecam la munte, sa ne racorim nitelus si sa ne ozonam. Luam si bibicul cu noi. Cred ca o sa iasa o nebunie, dar merita efortul. Hihihihihi...
Va pupacesc si va multumesc pentru sustinere!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Papanash, Annisia .
Pentru sambata deja am vorbit cu mama sa o las pe Adelina la ea. Nu as avea eu rabdare sa o car dupa mine.

Mergi la inceput

Annisia sa porti sanatoasa noile achizitii. Cred ca si shoppingul ti-a ridicat putin moralul. Distractie placuta la munte in we, sunt sigura ca bibicului ii va placea mult la zapada.

Mergi la inceput

Greyeras, cum mai stai cu celebra colectie de la Adevarul? Esti la zi? Eu mai ajung prin zona lor, daca vrei sa-ti iau ceva anume, da de stire la moa. E valabil si pentru celelalte fete.

Chiar, cand bagam o intalneala bre? O cafeluta, o pitzoasa, un papanash, o maslina ceva??????

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Annisia sunt aproape la zi, imi lipsesc volumele 2 si 3, mi-a promis tata ca ma rezolva sa vedem daca si poate. In rest el e delegat sa cumpere volumele si pana acum s-a achitat exemplar. Daca nu reuseste poate ma ajuti tu.
Eu sunt pentru intalnire, cand vreti voi vin cu mare placere, mai ales la o pizza si un papanas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

multumesc, fetele, a fost intr-adevar foarte bine.
Mi-au mai pus si intrebari, dar a iesit ok, ca am stiut tot.
proful meu preferat in schimb m-a intrebat ce mai compun.ori eu n-am mai compus din noiembrie 2006

si am si o ditai migrena.

papanash, citeste la mine pe blog, am o prietena care vrea desne, mai ales ale copiiilor pana in 3 ani.
Nu le strege, fotografiaza tot si trimite-i la adresa olimpiada_copiilor at yahoo punct com

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

toate mamicutzele grijulii!
Mai aveam ceva restante la scris!
pe Mihnea l-am tuns in preajma revelionului nr.1,deja i s-a umplut capul de par.Nici nu zici c-a fost chelios candva!
Stiu ca la capitolul cantitati stam bine,dar eram putin disperata ca nu mananca proteine animale(carnitza).Insa m-am mai calmat!

E un suzetar fara pereche,avem 10 suzete Avent
Nu sta pe oala,nici nu indoaie genunchii,parca ar avea sarma ghimpata,dar poate n-o face pe el pina la scoala.Fac si eu haz de necaz.

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput