Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 259 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

am facut spaghete cu carne si sos de rosii, am mancat amandoi cot la cot, unul dintre noi s-a facut ca un purcelul .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Sa va fie de bine! Pupam purcelusul.
ajutoarele lui Mos Craciun

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Papanash eu nu stiu de unde poti lua, la noi se da jos husa si se spala, dar carioca nu mai iese, asa ca la noi e pictata.
Mai sus scrisesem sa va fie de bine si pupici purcelusului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Yaia, am incercat si paine prajita cu unt si branza topita sau cascaval, a mers ff bine intr-o vreme, dar de vreo saptaman nu mai vrea, ii plac mult crenvusrtii dar nu vreau sa-i dau, stiti de ce, si nici mezeluri...dar cred ca o sa ii dau macar o perioada pana gasesc ceva sa-l incante mai mult.Fructe papa toata ziua, mai ales nine(mandarine), sunt preferatele lui, papa cam 4 pe zi.Branza nu vrea sub nici o forma

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

nici eu nu i-am dat mezeluri deloc, ca sa fim siguri ca nu ajung la el (furaciosul din frigi) nu am mai cumparat nici pentru noi.
deci azi a papat bine, un borcanel de la nestle cu orez,dovlecel si carne de curcan si spaghete cu pui si sos de rosii ( am de la mama zarzavat fara conservant dar am pus si-o lingura de bulion din comert). acum ii e somnic.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Ce bine ca ai mai scris Teo! Pupam smecherasul dulce!!! Lasa ca o sa pape si mincare gatita!
Si mie mi se pare ca Mihnea maminca foarte bine cantitativ. daca are si suncam brinzica, iaurtul fructele are tot ce ii trebuie.

Eu ma intrebam daca nu am facut rau ca nu i-am mai dat pasat o perioada. Ar fi mincat cantitati mai mari si mai repede. Cind maminca bucatele oboseste mestecind si se plictiseste si nu mai maninca asa de mult.

De vreo trei zile nici Daria nu maninca grozav, sper sa fie doar o faza. Poate ii dadeam eu mesele prea dese...
Acum spre exemplu s-a trezit cu asa o foame ca pentru prima data a mincat banana singura. Inainte se juca cu ea o strivea in mina sau astepta sa ii dau eu.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Papanash si Andrei papa foarte bine!!! daria nu a incat niciodata un borcanel de papa (nu i-au placut) si nici macar mincare gatita de cca. 240g cit are un borcan de ala... Ea papa dintr-un castronel mic...
Fac si eu diseara paste ca mi-ai facut pofta!!!

Cecilia, Cristi papa si el foarte bine. Patru mandarine e excelent! nIncet incet o sa inceapa sa ii laca si brinzica.

Mergi la inceput

Fetelor spuneti-mi si mie daca stiti de centre de mobila, am fost pe aici prin zona pe la mnie si nu am gasit ce vrem. Cautam o canapea mai mare si mai stabila, la Ikea am fost si nu am gasit nimic care sa ne placa. Poate stiti voi vreun centru de mobila. Astept idei.

Mergi la inceput

La PN a fost soare dimineata. Am iesit si noi pe la 11 si ceva dar deodata a coborit o ceata si un frig...Ne-am refugiat la o cofetarie care are si loc de joaca pentru copii si am stat vreo ora jumatate.

Daria nu a fost de buono umore, foarte serioasa si tacuta, cred ca din cauza dintilor. Ilaria ii tot vorbea si vroia sa o imbatiseze dar ea a fost impasibila. O tot impingea...

Inainte de asta in parc s-a speriat rau de un ciine. Alta fetita de 1,7 ani l-ar fi pupacit pe bot pe ciine. Daria nu...

De dimineata a varsat lacrimi multe cind am facut un suc de grapefruit. Ii este teama de zgomote puternice.

Ieri dupa-amiaza a plins din alte motive. Tot cerea o forografie cu noi miri sa il vada pe ta-ta. Am zis sa ii arat pe tati in poze pe calculator. Cum l-a vazut a apucat-o un plins de jale...

Concluzie: am o papusica tare sensibila.

In rest intelege tot ce ii spun. Numai cind aude de plecare, plecat zice pa pa. A inteles pina si conceptul de tata e plecat (iar s-a intristat).
Raspunde la comenzi triple de genul: pune ursuletul in masina si mergi in bucatarie...Stie sa astepte. Ridica piciorul sau dupa caz da mina cind vreau sa o imbrac si adora sa aiba un maimutoi ceva pe ea ca apoi sa o intreb: unde e iepurasul? unde e gura iepurasului?

A invatat sa arate spre ea cind o intreb unde e Daria, deschide bratele cind ii spun ca Daria e mare si arata mic-mic cind ii spun ca are parul mic-mic acum.

Stie tot prin casa si ma surprinde ca stie sa faca un puzzele simplu din lemn pe care i l-am luat de citeva zile.

Mai are si ea nervi daca, cade (chiar daca nu se loveste) sau daca nu ii dau ceva (noroc ca ii trece repede), calareste bratul la canapea (poate cadea), butoneaza combina si masina de spalat sau sta cu nasul in TV la desene dar in rest e cuminte.

Mergi la inceput

Greyerash, am auzit pe sot zicind de Kika. cica au si preturi accesibile si colectii un pic mai scumpe...

De aici nu reiese exact unde e http://www.targetonline.ro/articol_609/kika_intra_pe_piata_romaneasca.html

Poate stiu alte mamici sau il intreb eu diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Greyeras, eu am luat canapeaua din sufra acum 3 ani de la depozitul ala mare din Ghencea, sunt zeci de firme acolo si preturile difera la acelasi model sunt diferente de cateva milioane. S-a deschis si in militari magazinul kika, il gasesti pe net cu catalogul de prezentare, dar in magazin sunt mai multe produse.

Ghighi- filme

Mergi la inceput