Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 259 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

buna dimineata dragele mele,va multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune ,sa stiti ca nu de putine ori am vrut sa intru sa va impartasesc durerea mea chiar atunci cand am aflat ,dar era pe la jumatatea lui decembrie cand toata lumea se gandea la vacanta ,sarbatori ,braduti,cadouri...si m-am gandit ce rost are sa stric eu totul cu problemele mele .Toate au trecut,eram hotarata sa va povestesc ,dar nu stiam cand .Ieri dimineata cand am deschis sa vad ce mai faceti si am vazut ce problemee "grave" va macina pe voi nu am putut sa nu va impartasesc experienta mea.Asa ca nu va mai stresati pentru toate lucrurile marunte,bucurati-va de ce aveti ,bucurati-va de familia voastra fericita ,bucurati-va ca sunteti iubite ,ca nu sunteti mintite,alintati-va sotii,respectatii pt ceea ce sunt si ganditi-va ca sunteti cele mai norocoase mamici si sotii,aveti copii sanatosi si barbati care va iubesc si va respecta ,ce mai conteaza ca aveti 3-5kg in plus,ca copilul nu face kaka la olita,nu spune decat 3 cuvinte si nu are decat 6 dintisori?Astea trec,copilului ii cresc si dintii,v-a vorbi si alte limbi nu doar romana ...asa ca analizati-va prioritatile ,bucurati-va de ce aveti

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Maria!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Mamici o zi frumoasa va doresc!
La PN e ceata asa ca astazi suntem constrinse sa stam in casa. Poate doar o plimbare scurta pina la bichi...

Mergi la inceput

Gabitz, sa treaca maseaua. Durerile astea sunt cele mai groaznice!!!

Apropo de asta: I s-au umflat si Dariei gingiile in dreptul caninilor... Sa vezi de acum durere pina si-or face loc intre molari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Am citit postarea ta bikmaria, si nu m-am putut abtine sa iti spun ca iti sunt alaturi, te inteleg si iti doresc sa rezolvati problemele si sa fiti din nou o familie. Si eu am trecut printr-un episod asemanator, dar cred ca la mine lucrurile sunt pe un fagas bun. Vom vedea. te pup si te imbratisez cu drag
ps. eu pe 1 dec. am aflat

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Sa stiti ca in momentul in care am aflat am crezut ca totul se sfarseste pt mine ,dar am stat si am analizat si mi-am dat seama ca sunt lucruri mult mai grave ,sunt persoane mult mai incercate decat mine ,sunt mamici care au copilasi bolnavi ,sunt mamici bolnave care se sting incet ,incet si lasa in urma copilasi orfani .Asa ca am stat si am analizat problema pe toate partile,am vorbit cu "inculpatul" si nu mica mi-a fost mirarea sa constat ca usurel,usurel imi gasesc si eu o parte de vina pt situatia in care eram.Am avut de ales intre a divorta si a lua viata in piept cu doi copii ,dar tanara divortata de 30 de ani si a ierta .Am ales sa iert,sa incercam sa reparam greselile care le-am facut,dar asta doar pentru ca-l iubesc pe "inculpat" si pentru ca m-a convins ca si el ma iubeste si regreta greseala pe care a facut-o.Oricum a fost tare greu ,dar stiti voi" ce nu te omoara te intareste"
Am invatat multe din aceasta "gluma proasta a vietii" cum bine a spus Roxana...
Ce pot sa va spun e sa aveti grija de voi ,sa mai lasati problemele minore ,nu are rost sa va stresati pt fiecare prostioara ,nu e musai sa fie casa luna ,sa aveti oalele pline,sa fie totul calcat la dunga , cel mare sa aiba numai note de 10 iar cand vine sotul acasa sa gaseasca o gospodina obosita ,stresata ,mirosind a chiftele...,eu cam pe drumul asta o apucasem ,bine poate sunt si fete care pot face totul ,eu se pare ca nu am reusit,a fost si serviciul,eu sunt genul de om care nu prea accepta ajutor ,vroiam sa fac eu singura totul,l-am intrebat ce imi reproseaza si mi-a spus "ca mama a copiilor mei -nimic","ca gospodina-nimic",dar "ca iubita a mea _sunt multe de spus"
Si sa stiti ca au fost multe de spus ,multe greseli pe care mi le asum.
Sa nu intelegeti ca ma consider doar eu vinovata ,asta in nici un caz ,el e vinovatul principal ,dar am si eu partea mea de vina ...
Tare mi-ar place sa pot fi cum e Andries,de fiecare data cand citesc postarile ei imi impun sa gandesc ca ea in privinta copiilor ,in privinta prioritatilor..
Oricum mi-am impus sa ma schimb ,sa invat sa am grija de mine ,sa ma iubesc intai pe mine ,daca eu nu ma iubesc,ce pretentie am sa ma iubeasca alti?eu toata viata m-am gandit la ceilalti ,sa le fie lor bine si abia apoi la mine ,se pare ca nu e bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Bikmaria, , viata e o carte deschisa, nu se stie niciodata ce ti se poate intampla....
Eu de exemplu, v-am rugat sa ma ajutati cu privire la cererea de recalculare a indmanizatiei, imi aduc aminte ca cineva a postat frumos ce trebuie sa contina cererea dar nu-mi aduc aminte cine si cand........greseala mea...
Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Emma, multa bafta cu inscrierea la cresa. Imi adun si eu fortele pentru luna iunie, cand vreau sa-l inscriu si eu pe Andrei. La Alexandra am avut un noroc chior, am inscris-o in septembrie, sper sa am aceeasi bafta si cu asta micu.
Claudia, am vazut-o pe micuta Teodora. Ai o fetita foarte reusita. Are niste ochisorii deosebiti si mi-au placut la nebunie iepurasii ei! Cred ca ai scapt de curatenie cu asa gospodina in batatura si am mai vazut cata grija are de cel de-al patrulea membru al familiei!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Yaia,frumos soricelul cu bits of paper. Am remarcat ca al lui Tudor era pus in stinga sus. E preferatul educatorelor.
Despre inimioara nu mai spun!!! Pup inca o data cumintelul!

Cred ca vrut sa scrii 30 mm pe an. De fapt la virsta asta cresc 5-7 cm pe an

Multumim! Da, al lui era in stanga sus...dar poate e doar o intamplare. Chiar e preferatul lor? Nu stiu si nici nu ma pricep la chestii de genul asta, de cele mai multe ori nici nu bag de seama.

Nu am vrut sa spun ca in primul an au cresct 30 cm...pai s-a nascut cu 50 si acum are 80...nu sunt 30 cm crescuti in primul an de viata? Nu vorbesc de cat o sa creasca de acum incolo, ci de cat au crescut deja...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Sabina, sa te simti ca noua!
Adimercedes, , ura pentru Lisa. Si inca nu ai vazut nimic , stai sa creasca un pic mai mare si atunci sa vezi ce te asteapta. Iti spun in cunostiinta de cauza!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Neata.
Of, Maria, asa ma pui tu pe mine pe ganduri, ca m-am regasit in descrierea ta....
Comunicarea este cuvantul cheie in orice relatie, de multe ori uitam, ne luam cu altele...imi aduc aminte ce spunea un psiholog de cuplu ( la tv) "locul copiilor nu este intre parinti ci langa parinti". e mult de spus pe tema asta, important e ca tu ai castigat o mare batalie, si ai ajuns la concluzia ca si tu trebuie sa-ti stabilesti prioritatile. Eu una, recunosc, am de invatat din asta.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput