Pepenasi de iulie-august 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

In alta ordine de idei...am obosit...da' oboseala! Ma simt scursa de puteri, ma preling asa prin casa...tare as vrea sa nu ma mai trezesc noaptea

Julia nu are decat doua mese pe zi, la care mananca in jur de 100-120 de grame, eu sunt multumita si cu alea...la cat e de papacioasa chiar nu-mi fac sperante ca vom papa si noi cantitati de peste 120 in curand! La noi e inca problema cu lapticul, nu trecem de 600 de ml pe zi, si alea sunt asa cu rugaminti...Tare mi-am dorit si io, un bebe buflici...da' sanatoasa sa fie, nu?

Am inceput sa ii dau fier, dar vomita dupa el, asa ca sunt inca in dubii daca o sa-l intrerup sau nu...

cam atat despre noi...

O noapte linistita.

Edit: pentru o exprimare corecta...lol...clar devin obsedata!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada si noi tot 2 mese avem si tot 100-130 mancam si noi. Mie mi se pare super ok. Lapte nu stiu cat, dar sper ca ii ia macar pe aia 500 ...

dimineata : lapte de la mama
pranz : legume (130g) + iaurt (100-150g)
gustare : fructe 100g + lapte de la mama
seara : 2 mese de lapte aleator

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Ariadna, poate Juliei ii sunt suficienti cei max 600 ml pe zi. Ca deshidratata nu cred ca e. De mancat spui ca mananca 2 mese diversificate. Purci mananca cam tot atat, 180 ml dim si seara plus 150 pe la 5. In total mananca 510. Dupa mesele de legume si fructe nu mai vrea laptic, da arata bine sanatoasa. Iar ea de mica nu manca cit scrie la carte, adica a ajuns la 180 ml, dupa 4 luni jumate, aproape de 5 luni. Cu toate astea s-a ingrasat binisor, multumesc lui Dumnezeu a fost bine, acum am cantarit-o si are 6700 (5 luni si doua sapt aproape). Plus ca mai mult de 5 mese pe zi nici sa o tai si nu poti sa ii dai, 4 cu draga inima, iar treaba asta tine de la vreo 2 luni.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Noi avem asa:

Pe la 7-8 dimineata: 100-120 ml lapte (nu trece peste 120 cu nici un fel de rugaminti!)
11: 100-120 gr fructe cu cereale sau iaurt cu cereale (dupa caz)+60 de ml
15: 100-120 gr legume + 100 ml lapte
19: 120ml lapte (iarasi nu vrea mai mult de 120)
22:30: 120-150ml
2:30: 120-150ml

Ooka eu m-am stresat mult timp pentru faptul ca manca in somn si nu manca cum scrie pe cutie. Dar pana la urma, mi-am zis ca atata timp cat ea pare multumita...aia e. Julia ia greu in greutate, dar e un copil activ chiar avansat din punct de vedere motoriu, deci e bine, zic eu.

Vicky si bravo ca inca alaptezi! Eu am sa raman toata viata cu regretul asta ca nu am putut-o alapta mai mult...

Btw, iertati-mi stilul de "butoi" m-am consumat zilele astea mult si cred ca m-a ajuns...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, nu te mai stresa aiurea. Julia mananca OK. Si la faza cu alaptatul, asta e , tu ai facut tot ce ai putut . Si tot e bine ca a putut profita de laptele tau, cat de mult sau putin.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ooka, ai pm de la mine .

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

narci ????????? ma lasi cu ochii in soare??? zi ca mor de curiozitate

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Ariadna, ete vezi mai jos program, sa creasca inima in tine

7.00 - 150-180 ml lapte
10.00 - 70-100g fructe
14.00 - 140-200g legume
17.30 - 130-150 ml lapte
21.30 - 150-180 ml lapte

plus la nevoie 2 guri de apa

Sa stii ca si eu m-am stresat, am 3 luni scris zi de zi cit a mancat bebe, dar cind a avut o perioada pe la 3 luni cind mi-am mancat intr-o zi 300ml, am cedat nervos. Am renuntat la scris si contorizat, ma bucur ca se ingrasa si ca e sanatoasa. Multumesc lui Dumnezeu si ma bucur pt fiecare masa trecuta cu brio

si apoi sa stii ca porcu asta mic al meu, accepta mai bine legumele decit laptele..

Caprioara ai PM de la mini

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ooka, merci . Si tu ai, again.

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

hai ca am inceput sa scriu in timp ce va citesc, asa ca uite ce amalgam a iesit

mai ooka sa stii ca asta e atac si la persoana mea, pai cum dom'le mananca 160g????????? fii-miu a mancat azi, pardon, i-au fost indesate in gura fix 4 varfuri de lingurita de mar ras; mai e cineva al carui copil sa manance atat de mult nimic ca al meu??? ... si gata, se pare ca al meu o sa manance pana s-o insura si ii dau in altar inainte de cununie ... bai frate, nu-mi ajungea ca o am pe Yvo care are 2 bete infipte intr-un cur (noroc ca pampersul ala o arata mai grasa)

ileana m-ai terminat cu articolul ala ... bai frate, nimic nu mai e bun pe lumea asta: vaca e nebuna, puiu are aviara si e crescut cu hormoni, porcu are trichineroza si nu mai stiu ce naiba avea in iarna asta, legumele si fructele sunt cu azotati, mezeluri crima curata, branzeturile au ceva?? sucuri nu, dulciuri nu ... ce sa mai mancam frate??

Nici David nu are dinti si nici nu e vreun semn de aparitie

narci nici eu nu faceam diferenta intre rata si gasca, am invatat-o de cand ii tot citesc fiica-mii pe carti ... asa ca poate ai si tu o sansa pana creste Anais; mazarea si fasolea, mi se pare super simplu ...

ileanna, ce naiba e aia transfer virtuon? scrie la mine pe ecran la bancomat (bcr); pot sa fac transfer in strainatate cu el?

mcoca frumoasa teoria ta cum copiulul mananca in ziua 2 sau 3 ... da' daca nu deschide gura. ce naiba sa ii fac??

ce atitudine sa adop eu cu David in privinta mancarii? la inceput, adica acum vreo 2 sapt, inainte sa fie racit manca de nu avea aer, adica 1 mar si 1/2, legumele asa si asa, dar macar deschidea gura, acum strange buzele si gingiile si intoarce capul intr-o parte, ba mai da si din maini si din picioare si zboara mancarea peste tot ...

referitor la alegerea lactatelor: verisoar-mea a lucrat la danone si a facut vizita in fabria, a zis ca totul se proceseaza in interior masinariilor, nimic nu are contact cu aerul, deci totul este ff igenic, referitor la compoazitie nu a stiut sa imi zica mai mult decat scrie pe eticheta; eu oricum nu-s prea inebunita dupa lactatelelor
eu am folosit la copii produse cat mai naturale, chiar azi am luat iaurt si sana de la natura si lactag scrie pe ele ca au doar lapte si fermenti

ooka tu chiar chiar vrei sa ne itnreci pe toate ... te apuci si de afumaturi?? maine poimaine iti trebe si pui de-ai tai in balcon ... helllaaaauu, vrei sa moara vecinii de pofta? sunca afumata in balcon ... yaaamiii
apropos de mezeluri, noi luam cotlet sau pastrama haiduceasca de la meda, se simte muschiul in ea; mai luam ceva, dar am uitat ce naiba e

mai fetelor, ma apuc sa citesc cand erau 7 pagini, pana termin s-au facut 9 ... voi chiar nu aveti somn???

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Aventurile strengaritei Yvonne

Mergi la inceput