Pepenasi de iulie-august 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Iriss, i-ai dat lui David medicamente cu linguritza? Ca asta ar putea sa fie o cauza a nemaideschiderii gurii ... Vecina mea asa a patit. Noroc ca bbii au memoria scurta :))).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Mai , fata mea azi a batut recordurile la somnic.a bagat patru reprize de somnic, una dimineata, de juma de ora , cat am asteptat la doctor, a doua de o ora in casa, inca una afara de o ora, si ultima de la 6 la 9, ca la un moment dat ma intrebam daca nu cumva a confundat ziua cu noapteaLa 10.30 a capitulat din nou, a papat rapid, a inceput sa se legene si gata.Acum doarme si patul sub ea. Deci, macar pe ziua de azi, am scapat de cosmarul leganatului.
Azi am iesit si noi la plimbare cu carutul, am reusit sa stam cam o ora jumate,poate o incepe sa-i placa si ei acolo, ca m-am cam saturat sa o tot car cu marsupiu.
Cu mama, e jale, n-o suporta si gata, cum apare in raza ei vizuala cum i se pune pata.Ca sa nu mai spun ce taraboi iese daca incearca sa o ia in brateCum o fac eu s-o simpatizeze?
Cu mezelurile, ca vad ca vorbirati de ele , eu is dusmanul lor numarul 1, deci nici fetei n-o sa-i dau asa ceva.Si urasc sa ma duc la o petrecere(aniversare, nunta etc), si sa constat ca aperitivu-i plin de chestii de-astea oripilante, de nici nu am ce manca.
Cu bucatareala, pentru mine e o placere, as sta ore in sir in bucatarie si as experimenta tot felul de chestii noi, din pacate in ultima vreme,gateste mai mult sotul, eu rar apuc sa mai fac cate ceva.

ARIADNA, chiar astazi m-am intalnit cu o prietena care are o fetita de cinci luni, si exact ca tine zicea si ea ca pateste, unde mai pui ca a inceput de o luna diversificarea si bebele ei nu papa decat f rar cam 30 grame de morcov, si uneori suc de mandarina.Totusi , a luat destul de bine in greutate, poate de atat are nevoie stomacelul ei
CRISTINA, deci si tu ai avut aceeasi problema ca si noi cu somnicul.La tine s-a mai trezit Mihaita? Eu ma gandeam cu groaza ca o sa doarma in continuare, si apoi imi da desteptarea pe la doua noaptea.Dar am avut noroc.
KAMELYA
OOKA, mai da ce mancacioasa ai tu acolo, eu cand tot aud de bebei care refuza diversificarea se zbarleste pielea pe mine, ca nu stiu inca ce ma asteapta, da cand ti-am citit postarile, parca mi-a mai venit inima la loc.Acuma fii-mea e o maaare mancacioasa, cand a bagat boticu la tzitzi se bat turcii la gura ei, dar stiu si eu cum o reactiona la alte gusturi...
BOTI, daca afli cum se pun retetele pe site, neaparat sa o pui acolo pe aia cu pestelecu portocale ,si pe cea cu conopida gratinata a lui Ankalaura.Off, ce mult ne lipseste Mada, cum isi gasea ea timp sa le faca pe toate!

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

iriss sa mor daca stiu ce vrea sa zica bancomatul ala al tau. Adicatelea cand bagi cardu' itzi apare ca optiune transfer virtuon??? Poate ai posibilitatea sa faci transferuri de la bancomat. Zau daca stiu ce sa zic, nu am auzit. Cardurile de la banca mea is destul de straight si numai cu operatiuni basic.

Crenvursti - ufff banuiam io ca nu is facutzi din ambrozie, dar chiar asa de rau sa fie mai boti??? Uff si nu erau chiat rai ... fiertzi, fierbinti, cu mustarel ... Mai mancam si la job, mi-i faceam la microunde.
Shi ca veni vorba, le ziceam "necajiti". Sa vedeti de unde. Ma duc io intr-o iarna soioasa cu fo 2 colegi la Dragonul Roshu sa cumparam vreo nu'sh cati saci de caciulu si manusi sa aveam actiune de binefacere la o scoala de copii amaratzi. Cotzofana de mine care e tarabagioaica maxima. Adica ma duci tu in ce mall si Parndorf vrei shi ma lasa relativ rece. Da' dak imi pui in fatza neste tarabe ... intru in fibrilatzii nene (si de aici caznicia perfecta cu barbate-meu care se crizeaza de moare k el face alergii daca nu ii de FIRMA). Asha. Si vad niste neglijeuri si alte chestii danteloase. Sar pe ele si incep sa le borfai. La care ... in peisajul acela idilic ... tarabe ... noroaie ... lapovitza ... fetze de bisnitari (nu am nimic cu ei, castiga o paine) ... hm incep sa cred ca nu eram in Dragon ca ala ii mai spalat ... asha, apare o tiganca. Amarata, nespalata, obosita ... ce mai. Asta ma vede si zice cu o voce ostenita si resemnata "daaaa, sa se scoale necajitu'". Bai am crezut ca lesinam in moloazele alea si alta nu!!!! Nu stiu cat de plastic am descris faza, dar a fost de legenda!!!
Mda, nu stiu cand am mancat io ultima oara "necajiti" da' ar fi bine sa imi aduc aminte k kre ca a fost chiar ultima.
Doamne ... oare ce mancam de fapt??? Mai bine am suge direct din eprubeta nene, sa nu mai platim si faptul ca arata a crenvursti.

ooka eu ma pregateam sa te acuz ca tu de fapt habar n-ai ce fac aricii si numa o faci pe misterioasa cu noi, doar doar o sa afli .

Mergi la inceput

Sa nu uit. Mai n-or fi Scutecele perfecte aici la noi. Dar stiti ce imi place mie? Ca parem sa avem mai mereu cate un subiect la dezbatere: ba emigrarea, ba nutritia, ba bucatareala. Si fiecare vine cu cate ceva. Se aduna ceva informatie.

Mie una imi place si is mandra de treaba asta .

ooka m-ai omorat cu implicarea lui barbata-tu. Da, asa e. Poa' sa fie greu. Pe principiul "nu intotdeauna cine te scoate din kk iti vrea binele si cine te baga iti vrea raul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

mai ile uite ce am gasit de www.infobancare.ro/carduri-de-debit/BCR/BCR_VISA_Virtuon.html#detalii" target="_blank"> virtuonul meu
sistemul de plata la bancomat la bcr e cam ... adica tre sa ma duc cu cate o copie dupa toate facturile pe care vreau sa le platesc si sa mai completez vreun kil de hartoage ... apoi imi apar pe ecran la bancomat, in zona plati ... no si cand plateam in seara asta (ca deh a intrat indemnizatia), a aparut si plata asta misterioasa (o fi fost ea mai de mult, da' io n-am luat-o in seama)

mcoca cred ca i-am dat si cu lingurita, nici nu mai stiu, asta sa fie cauza? da' nici la seringa de nurofen nu deschide pliscu, dar cu aia i-am dat nurofen, acum ce sa fac, sa il diversific cu polonicu??

nu prea am chef de somn asa ca sa va povestesc azi de fii-mea, m-am dus sa o vizitez (e in cantonament la bunci), intru io pe strada, dau cu masina din groapa in groapa (strada aia e tot o groapa si un noroi si nici o gura de asfalt), vaz un ghemotoc mic si rosu, ma dau jos ... era dra, ma uit mai bine, era plina de noroi pe haina (acolo e patria noroiului), avea chiar si pe caciula ... mai dar avea o fata asa de fericita cand m-a vazut, ii zambeau ochii, si incepe sa vorbeasca (asta e indeletnicirea principala):
ea: "mamaiiiiiiiii"
io: "oniiiii"
ea: "mami, vavi??"
io: "e in masina"
ea: "vavi, base"
si a trebuit sa ma execut ... domnisorul are haina mai mare decat mainile, asa ca nu i se vad degetele, sor-sa f enervata sa ii scot copiului mainile, n-am incotro si ma execut si ce ii face ... ii pupa manuta , sa nu te topesti??

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Aventurile strengaritei Yvonne

Mergi la inceput

Aha. Am cetit, asa cu ochii lipiti ca abia m-a trezit fi-mio. Bag sama ca poti face transfer de pe acest card pe care il ai tu - pe un card Virtuon, daca ai. Cardul Virtuon este numai pt tranz pe internet, ca sa te protejeze de fraude. Adica vrei sa iei ceva de 100 de ron de pe net ... pac bagi transfer de banii astia pe cardul Virtuon si dupa aia faci cumparatura pe net. De unde inteleg ca nu poti folosi pe net cardul pe care il ai tu si pe care tii toti banii. Tocmai ca sa nu te parleasca careva.
Transfer in strainatate nu poti face decat dintr-un cont curent. Daca ai sau nu card atasat la el, e mai putin important. Iar daca intrebai de folosit cardul la bancomate sau pos-uri de afara ... cred ca asta fac toate cardurile atasate unui cont curent.
Daca mai ai nelamuriri baga pe pm ori mess sa nu innebuneasca lumea. Io iti zic ce stiu si ce era acu' 1 an. Si mai depinde de la banca la banca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ce fac fetele? Uite am si eu acum putin timp sa scriu ceva caci tre sa plec sa ma intalnesc cu sotul sa mergem la un coleg de serviciu...si mi-a zis sa nu intazii....

Va citesc din doi in doi, dar vad ca acusi se dezbat lucruri mai normale.

Boti daca vrei termometru sa bagi in cur la gaina, ia de spune ca am gasit aici cu vreo 30$.

Fetele cu Orajelu' s-a rezolvat problema....mai am sa imi iau pt mine ca nu mai aveau ....

Daca va era dor de Seb uite www.youtube.com/watch?v=haF27uNtOks" target="_blank">ce mai face. Cam asa il vad eu in fiecare zi si mai stam seara de la 6-10 ora Romaniei sa ne discutam si sa ne vedem (adica eu il vad ca dinsul nu baga de seama ca pe monitor e ma-sa)

Va pup ca tre sa fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna dimineata!Am zis ieri ca nu intru dar sunt dependenta de DC dar mai ales de voi,sa citesc sa vad ce ati mai facut.
Eu nu maninc carne aproape deloc deci nici mezeluri asa ca m-am scos,nu stiu cum am sa fac cu Serban ca la mine in casa "cea mai buna leguma e carnea";de acum ma bat la cap sa ii dau carne si el are doar 5 luni. "Ce ca tu la 4 luni ai mincat fasole" si uite asa ma chinuie eu cu kg.Stomac am de fier dar de ce sa il stric nu?!
Mai e un copil care la 5 luni nu se intoarce pe burta?Ca al meu nu vrea isi ridica picioarele ,vrea in fundulet dar nu vrea sa se intoarca.
Mada de Irlanda cred ca faci cu nervi cind imi citesti mesajele mele la cum sunt scrise,ca sa iti mai treaca ia si un de la Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

neata!!!

LA multe lunite sarbatoritilor de azi!!!

Mai , dar voi nu aveti somn deloc!!! EU la ora 22.oo sunt in pat; de fapt mereu am fost o somnoroasa, de cand ma stiu. Eu daca nu dorm 8 ore noaptea nu ma simt bine a doua zi, nu sunt in stare d enimci a doua zi...

Vio, Mihaita a inceput sa dorma ziua cate 2-3 ore in 2 reprize dimineata si dupa amiaza; noaptea doarme de la 9 la 6 dimineata ( el care pana acum 2 sapt se trezea la 7) cu 2 mici pauze de scancit, dar adoarme singurel la loc. Dar, mereu la aceleasi ore scanceste si anume 12 noaptea si 4 dimineata...

Denisa, ce zici tu acolo de mezeluri!!! Am auzit si eu de tot felul de povestirir din fabricile de mezeluri. Oricum , noi nu prea mancam mezeluri, dar , in sarcina aveam o pofta nebuna de parizer...Si zici ca iese si al doilea dintisor...

Ooka, Boti, ce rasfataturi culinare...

Iriss, Mihaita nu mananca deloc legume, doar fructe...Nici nu il oblig, o sa mai incercam . O sa mamancce si David cand va simti el nevoia...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Buna dimineata!Am zis ieri ca nu intru dar sunt dependenta de DC dar mai ales de voi,sa citesc sa vad ce ati mai facut.
Eu nu maninc carne aproape deloc deci nici mezeluri asa ca m-am scos,nu stiu cum am sa fac cu Serban ca la mine in casa "cea mai buna leguma e carnea";de acum ma bat la cap sa ii dau carne si el are doar 5 luni. "Ce ca tu la 4 luni ai mincat fasole" si uite asa ma chinuie eu cu kg.Stomac am de fier dar de ce sa il stric nu?!
Mai e un copil care la 5 luni nu se intoarce pe burta?Ca al meu nu vrea isi ridica picioarele ,vrea in fundulet dar nu vrea sa se intoarca.
Mada de Irlanda cred ca faci cu nervi cind imi citesti mesajele mele la cum sunt scrise,ca sa iti mai treaca ia si un de la Serban

http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community
http://b1.lilypie.com/5cLCp2.png

Mihaita a executat prima lui intoarcere pe burtica , fara ajutor, cu 2 zile ianinte sa-mplineasca 5 luni...deci, fiecare copil are ritmul sau si face lucrui noi atunci cand se simte pregatit ...Serban
Drum bun la Anina!!!

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput