Pepenasi de iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_a spune:
am uitat sa va spun ca am pus si eu cateva poze noi pe picassa
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

ileanna spune:
ana ce mistoooo. Ce-mi plac oamenii care au hobby-uri!!
Dar totusi ce este mai exact un radioamator? Adica ce face??
Marina_1609 spune:
hello
vazui ca ma barfiti
si de suparare o sa mai bag o reteta acolo daca oi avea timp azi. Mai voi nici sa nu ma supra-apreciati ca eu nu sunt mare maestra. Inainte nu stiam sa gatesc nici doua lulele. E noua pasiunea
pup
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
ankalaura spune:
ile - am inteles soro, da' fasi o lista cu alimentele cu pricina. Si in cazu' laptelui, care e treaba cu eliberarea lu' 1,5% si care e treaba lu' 3,5%? So... care e bun de adevaratelea?
iriss... ma ataci??? fac ca trenu'! te raportez!
ps - mergem azi in parc?![]()
boti - imi amintesti de disperarea mea la prima supa, cand am consultat de'j'de mii de ori reteta, ca si cand faceam sufle' a la who knows what!!! Acuma mi se pare idioata panica mea, pentru ca m-am prins ca multe chestii aruncate in oala pot rezulta in alte chestii tare misto.
Cea mai buna ciorba din viata mea a fost una facuta in... padure! Ma rog, eram in delta, la marginea padurii, si cei cu care ne duseseram aveau acolo o limba de pamant si o baraca. Au pescuit. A pus ceaunul pe foc. A facut o mica plimbare pe zisa limba de pamant, a adunat de acolo niste chestii pe care semi-spalate le-a aruncat in ceaunul plin cu apa de Dunare, pus peste de orice fel la momentul potrivit... si.... surpriza... the best ciorba ever!!!
irolf - si mangole meu era cam juma rosu si juma verde si a mers. Mie mi s-a parut ca are gust de morcov, lu' barbatu-miu i s-a parut ca are gust de sfecla, lu' eliza i s-a parut ca are gust de para.
Cu sarea... zi-i maica-tii ca ai pus deja sare si fa ca tine, adica nu ii pune cel putin pana la un an ![]()
Vine acuma BOTI cu organizatia sanatatii si cu notitele si te edifica mult mai bine cu siguranta 
cu numaru' de mese.. eu sunt contra
Apai m-am chinuit cu linguria nu stiu cate zile si acuma sa trec copilu pe meniu de restaurant cu mic dejun pranz si cina? noway jose... are timp... deocamdata una, hai sa zic una si jumate. in rest lapte pentru moment. mie mi se par mici mai, si fi-mea e printre ai mai maricei...
fug la trebi si va pup
Carmenela spune:
Ile fata....nici nu mai misc in front de frica bibilicii. Imi incerca nervii la cateva minute. Continui sa zic ca am avut noroc sa fiu suficient de dementa sa imi iau afghani (si ca si cum nu ar fi fost enough unul...am si 3..), care m-au uns cu toate alifiile si mi-au scos toti nervii si fitzele din cap, asa ca acum sunt...serenity... Mai am putin si ating Nirvana. Cred ca daca dau astia bomba intreb cand trece efectul....
In alta ordine de idei, cand doresti cu adevarat cercelus ca al meu, vino sa iti dau neshte lectii si daca vrei, le aplici pe mine, ma injuri un pic si gata cercelushuuuuuuu'.... Doar o sugestie...ca deja ma simt cam singurica asa...

Vrei, vrei, vrei? Ca pe sormia nu pot sa contez, ea e cu mult mai duamna decat mine, irlandezia a facut tot posibilul da' na, nu fu moderatoarea de la miresici pe faza![]()
ca la mine...si asa ca...nu mai pot conta decat pe tine. Cum esti si tu intr-o dunga, ca mine...hai sa ne luam de mana si sa ne aruncam in mare...
Maitreyi, multam de ganduri, regina iaca creste si isi formeaza personalitatea. Sunt moarta dupa ea si ea, escroaca, stie treaba asta.. Urla ca din gura de sarpe si ii legilacrimile la barbie....si cand apar, o pufneste rasu'.... O mica bestie....Ma-sa toata, vorba lu' sormia.
sa va zic ce face ea la 5 luni: se intoarce de fro 50 de ori de pe spate pe burta (invers nu), a pricipit ca mainile impreuna fac o treaba mai grozava ca una separat, a inceput sa priceapa ca daca se trage de ceva se deplaseaza sau incepe cel putin sa se ridice, asa ca a inceput sa se prinda de marginea patului ca sa se ridice, cred (nu sunt convinsa ca nu au fost intamplari)ca a inteles ca unele jucarii functioneaza daca apsi pe ceva (de ex.lapma legata de pat), are tendinta sa stea in genunchi cand sta pe burta, a inceput sa faca mini flotari, nu sta mult cu mainile intinsa dar cateva secunde (e drept, am stimulat-o sa faca treaba asta, si o disteaza teribil), zice ceva ce numai ea intelege, si in plus am sesizat ca a inceput sa scoata sunete din varful limbii (e mai greu sa explic, dar pana acum mai mult tipa, chiuia, sau striga grupuri de litere din gat, cum ar fi "ghe, ghi, ga, ia" etc..acum a inceput si cu "ci, ce, lu, ciu'samd....mai din limba nu din gat (mama cum suna...., ma rog, sper ca intelegeti, ca sunt cam incoerenta), sta in fund cateva minute pe zi, se tine din ce in ce mai bine, dar nu o las, ca mi-e frica. O las inca mai mult la 30* de orizontala, la prima treapta de la carucior, se invarte pe loc in pat, ca un titirez... Cam atat...
Cu diversificarea, fetelor...cu miliardele de scuze apriori...o sa va cer sfaturile cu branzici, merisoare si alte halea cand oi incepe, ca sincer mi se innoada ochii cand cetesc ce ziceti voi aici si ca sa notez mi se pare si mai complicat, in plus, nu sunt prea organizata cu hartiutzele, si le-as pierde. Asa ca...voi bate la cap mamici cu experienta, aka Irlandezia, Anka, Mada pe mess si cand ele isi vor fi luat lumea in cap si ma vor fi urat de moarte, incep sa va bat pe voi la cap. OK?![]()
Nu-i asa ca ma iubiti?

Mai era ceva? Hmmmmmm...mai intrebati-ma, ca sunt in priza inca...iar dispar curand.. cine stie cand ma aseaza la raport don'shoara...

Aaaaaaaaaaaaaa....da....m-am prapadit de ras la descrierea gatitului pentru Ileanna. Fata draga....eu URASC sa gatesc. Stiu sa gatesc, ba inca mi se spune ca fac treaba excelenta, dar daca pot sa mananc o bucata de paine...atunci nu mai gatesc ever...Deja sa deschid o sana e un efort prea mare. Mananc cand imi aduc aminte ca mi se face rau si atunci infig in mine o tona de ciocolata, ca sa imi treca repede, sa se descarce repede glucidle alea si sa am enrgii mult timp..Si ei bine, da....s-au depus, ce sa le fac...ca nu am folosit chiar tot...![]()
![]()
Ma inspaimanta momentul cand voi incepe sa fierb un morcov pentru fii-mea. Barbacmiu deja rade de mine si imi zice ca abia atunci o sa mi se schimbe viata...Puahahahaaa...Ma gandeam serios sa diversific pe la 18 ani, pana atunci o las pe lapte praf ca pare sa ii mearga bine..![]()
![]()
![]()
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
boticelina spune:
'neata, 'neata, pup gasca mamicoasa!
Ooka si eu sunt hotarata ca pt temp de pina in 40 de grade sa folosesc maimutza fetei (termometrul ei de baie e in forma de maimutza
)
Papaya am dat io la cupil, era buna la prima degustare dar cum eu ii fac papica pt dimineata de seara, a doua zi cand i-a dat-o mama nu a mai fost buna desi a fost tinuta la frigi. Avea un gust amar, latent, adica prima data era buna si apoi gustul care ramanea dupa ce inghiteai era amarui, nu i-a placut fetei. Am renuntat pt un timp, dar vreau sa incerc pepene galben, am la conge 4 pachetele, sper sa nu fie la fel, uff
Narci hai nu mai fii suparata pe Vil cu salamu de biscuiti, hai sa-ti zic ce-am patit io ieri: mancam pufuleti, eram cu cupilu in brate, io activam pufii si ea foshgaia punga si la un moment dat mi s-a parut mie ca nu mai e asa de ocupata si cand ma uit, mamzela era cu un pufulet in mana, deja halise jumatate si pina sa-mi revin eu din lesin a bagat in bot si cealalata jumatate, a plescait de placere si a infipt laba sa se mai serveasca cu un supliment. Nu-ti zic de mustrari de constiinta pe capu meu, iar ai mei se tavaleau pe jos de ras
Hai, iarta-l pe Vil si povesteste-i ca se poate si mai rau...
Ardeiul copt il pun in amestec cu alte legume cu gust foarte pregnant gen broccoli ca se se mai neutralizeze unele pe altele ca asa, pentru cupii, cred ca e prea intens ardeiul.
De fapt eu ii fac deja niste amageli gen tocanita ca se se obisnuiasca incet, incet cu combinatiile. De exemplu am amestecat conopida cu bulion si praz sote, plus cartof dulce si morcov, in ideea ca usor, cam peste 1.5-2 luni sa trecem la meniuri, iar de la 1 an sa trecem la unele mincaruri care se fac in casa (noi mincam oricum fara sare, deci teoretic tot ce halim noi, poate si bebe)
Revin ca simt ca mai vroiam sa spun ceva dar nu mai tin minte ce 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
AnnaBaby spune:
Buna fetelor.
Multumesc pt raspunsuri si sfaturi: Xena, Flo, Mada de Irl, Anka, Bujo, Nati, Didi, Madina, Iriss, Ooka, Andreea, Laremi, Maitreyi, The Andreea, Missparker, Boti, Ana a! Wow, cata lume mi-a sarit in ajutor! Cate o
pt fiecare!
Am experimentat ieri piure la bibe, si a fost iar un esec total. A tras ea de cateva ori si gata, nu a mai vrut. Asa ca i-am dat cu seringa de Panadol vreo 2 seringi, deci nu a mancat decat vreo 20ml. Halal mancare...
Ile parca m-ai descris pe mine can ai vb despre tine si bucatareala
Si eu sunt catastrofa, mai am eu tentative din vand in cand (chiar azi mi-am propus sa fac o ciorba de pui) dar se intampla ff rar, si de multe ori mananc numai eu, ca sotul zice pas. Sapt trecuta am facut un pilaf si am pus cam mult ardei iute, drept pt care nu este comestibil...Asa ca...ma mai mir de ce copilul meu nu papa, poate de aia![]()
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
maitreyi spune:
boti i-ai dat rosie? ca ma bate un gand da nu stiu cum sa i-o fac
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Kimmy spune:
Hello
Nu sutn la zi cu cititul,ca weekendul e de lenevit si cuddleit cu husbandu din dotare ![]()
Am intrat totusi sa o laud pe Timi,ca de 4 zile adoarme exclusiv singurica.Am si uitat cum e sa o leagan.In plus doarme de la 21-22 pana la 8-9.Azi de exemplu s-a trezit la 9,dar a mai stat si a gangurit pana la 10 in patut
.
Am ajuns de la 80 ml cat papa la o masa acu o luna,la 150 ml,deci sutn foarte multumita.Se si vede pe ea,ca s-a "implinit".
Felicitari mami de Alexandra pentru apartament.Minunata senzatie sa fii in sfarsit proprietar.Am experimentat si noi,de curand.
Revin mai tarziu ca m-a sunat sotul sa-i pregatesc un costum,ca are o sedinta.Va pup
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra

Daria 14.07.2008