Pepenasi de iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 16
Marina_1609 spune:
narcisa, da! fac grafica
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
Serenity90 spune:
Buna Seara fetele!!!
Mii s-a atras atentia k nu mai intru pe aici...imi pare rau :(( niste mici problemute care ocupa timp...dar gata!! M-am intors sa va stresez ![]()
![]()
![]()
Multumesc pt urari! 

Va pup
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
narcisa.s spune:
Xena, mie nu imi iese popcornul cand e umed porumbul.Sau cand nu e proaspat
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
ileanna spune:
ooka taci ca ma scoti din pepeni!!! Da' ce ii pui nene in cartofu' ala?
Merci ca m-ai dezumflat ca eu mai eram inca in extaz ca am avut reusita secolului. Adica i-am dat 70 ml!!! de cartof cu castravete. In vreo 3 reprize, a durat ceva, am facut ca toate animalele etc etc. Dar am reusit!!! Este premiera si eram mai mandra decat daca as fi doborat toate targeturile bancii. Am aplicat sfaturi combinate de la boti, biri si sibylle. Maine mai am juma de borcanel ... ce emotii aaaaaam.
Altfel sunt intoarsa pe dos, nu stiu daca stiti dar a mai murit un bb la odiseea de ian-feb 09 ... stangulatie de cordon cu cateva ore inainte sa se nasca. Iar mama a trebuit sa se chinuie sa il nasca natural, i-au interzis cezariana ca sa poata sa aiba cat mai curand alti bb-i. Si in acelasi timp nu au permis accesul nici unei rude langa mamica care se chinuia sa nasca bb-le mort si nici macar accesul dr-itei care a monitorizat sarcina. Cica de la 7 ian este lege sau nu'sh ce ca nu are voie sa intre in spital nici un medic daca nu este de garda.
Incerc sa nu ma mai gandesc la asta si sa nu imi imaginez ce as fi simtit la fiecare chestie. S-a intamplat fix in spitalul in care am nascut si eu .. ufff. Acum imi aduc aminte ca dupa ce citisem toate tragediile aici pe DC ca o masochista ce sunt, la fiecare eco, luna de luna il intrebam pe dr daca cordonul e ok. Asta mai ales dupa ce am citit de Bianca Brad.
ileanna spune:
Si am uitat sa spun ... multumesc lui Dumnezeu pentru copilul meu drag si sanatos. Fiecare clipa este o minune!!!
Denisa bine ai revenit. Mie imi era dor de povestile tale. Ma duc sa ma culc ca fi-mio doarme de la 8 si parca vad ca imi baga o mare sculare pe la 5 dimineata de o sa dau cu capu' in peretzi.
iriss27 spune:
ehee in seara asta dna carmenela imi arata frumoase poze cu printesa in devenire, care, ca o printesa ce e isi tine singura bibe, joaca puzzle cu tata, face poze artistice cu mama si in rest se congeleaza afara (criogenia salveaza romania!), timp in care mamica din dotare sta in casa si zambeste pe sub mustati ... una peste alta e minunata si mi-e drag de ea!

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Aventurile strengaritei Yvonne
laremi spune:
Noi raportam primul cucui: se tot chinuie sa se ridice in picioare sprijinit de perete si a dat un cap sanatos de perete, nu va spun cum mi-a stat inima cand am auzit zgomotul ... Bumpi a ras in primul moment, dar a plans cand i-am pus gheata.
Ooka, eu ii dau papaya sfarmata cu furculita, simpla sau amestecata cu banana. Fructul copt bine miroase fara sa fie taiat, se simte aroma prin coaja cam cum miros pepenii galbeni. Noi ii dam papaya nu foarte copt, doar partea din mijloc, cea portocalie si moale pasata cu furculita (deh, aici ne permitem risipa). Papaya taiat trebuie consumat cat mai repede, altfel isi schimba mirosul si gustul. Daca e amar, inseamna ca nu e copt bine sau e copt fortat.
Kimmy
Timi care doarme singurica. Am vazut si pozici zilele trecute 
Ana
ca o para verde poate fi avocado, squash, guava sau mango ori papaya crude. La caracatite nu ma pricep. La zile de nastere, la gradinita la nepotul meu se sarbatoresc in ultima saptamana inainte de vacanta copilasii a caror zi de nastere pica in vacanta. E si cazul nepotului meu, el e nascut pe 24 decembrie. ![]()
Am vazut si poze cu Matei si Stefan 
Narci, am vazut si primul Craciun de Anais
Si noi am avut Craciun si Revelion in tricou, m-am deprimat cumplit. Anul trecut macar a fost un pic decent, asa, racoare de maneca lunga. Nu sa mori de cald in tricou de Craciun.
Caprioara spune:
Helou fetili,
Apar si eu dupa o zi nebuna: o noapte aproape nedormita, apoi gatit ciorba si pilaf, trei mese solide indesate mandrei, facut lectii cu junioru, gatit pestele cu sos de porto al lui Gini
seara si facut un chec, imbaiat cupil, papat cupil mare, etc. Bine ca mai am putin si ajung in pat la
, ca nu mai pot.
Nici noi nu papam cantitati mari.
Raportam ca azi am papat cam 50-60 ml piure din urmatoarele legume facute la steamer: dovlecel, morcov, telina, radacina patrunjel. A fost o reusita
, chiar deschidea gura la el! Bag seama ca dovlecelul a fost cheia succesului, pentru ca restul le refuzase acu ceva vreme. Dimineata papasem cred vreo 80 ml de mar cu banana blenduite, iar seara am papat cereale de orez in vreo 90 ml lapte (60 muls si 30 NAN HA).
Si mai raportam ca de azi dimineata spunem grupuri de silabe: ba-ba, apoi ba-ba-ba si tot asa; la fel cu va-va. Pana acum comunicam monosilabic si cu un sunet, acu am progresat
. Mama sau tata nu vru sa spuna
. Mai asteptam...
Serenity, bine ai revenit
!
Intoleranta la lactoza, mai nu stiu, ca noi avem alergie la proteina din laptele de vaca, care e altceva. Am facut analize la sange IGE la aceasta proteina, insa culmea e ca asta a iesit bine . Insa ceva din hemoleucograma asociat cu simptomele (pete rosii la gurita in cateva minute fie si doar de la atingerea cu lapte, de mancat ce sa mai zic, plus varsatura in jet dupa ce a papat) indica ca avem alergia.
La multi ani sarbatoritilor de azi
!
Va imbratisez
si am fugit ca-s franta.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Serenity90 spune:
Bai fumeilor...da v-ati cam ciondanit cat am lipsit eu...va apuca rau nu gluma...asta e..se mai intampla si la case mari! Imi pare rau!
Eu vreau sa va zic k azi am primit cel mai super cadou de ziua mea..."19 ani pe 19 ianuarie" si anume este ca ne-a rasarit primul dintisor...![]()
![]()

cea mai fericita am fost..parca am castigat la loto si am sunat pe toata lumea sa anuntz..

Mai este de spus k stam in funduletz destul de mult timp...fara sa ne sprijinim de ceva...k mami nu mai are lapte destul si ca de cam 1 luna ii baga si formula...si ca papam suculetz de morcov cu mandarina...si mar cu biscuite..si mai punem cateodata si putin biscuite in bibele cu laptic...si bagam in guritza tot ce prindem-de la fata de masa...la bratarile si cesurile de pe mana oamenilor..![]()
Cu fat-Frumos..ce sa zic..cand bine cand rau...asta e ![]()
Si ca pe 9 luna aceasta mi-a venit si mie...musafirii...

Revin daca mai imi aduc aminte de ceva ![]()
![]()
va pup...daca nu mai vb...va urez o noapte gratioasa!
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
ileanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Apar si eu dupa o zi nebuna: o noapte aproape nedormita, apoi gatit ciorba si pilaf, trei mese solide indesate mandrei, facut lectii cu junioru, gatit pestele cu sos de porto al lui Gini seara si facut un chec, imbaiat cupil, papat cupil mare, etc. Bine ca mai am putin si ajung in pat la , ca nu mai pot. |