Pepenasi de iulie-august 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cand sa zic "hop", si sa pun mandra in patutz, a inceput sa urle si cand am luat-o in brate a dat la boboci pe pieptul meu si al ei, de a trebuit sa ne schimbam amandoo .

Ileano
, sa stii ca nici io nu gateam DELOC pana sa raman acasa in prenatal (acu cu Ilinca, nu data trecuta ). Asta ca sa te incurajez . Si nu-s deloc o bucatareasa buna, insa incerc sa invatz cate ceva de la fetili astea. Deci, concluzia e ca se poate sa inveti chiar daca esti paralela si ai doo maini stangi la bucatarie (asa ca mini )!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Serenity, La multi ani pustoaico, si felicitari pentru !

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Bai Capri n-oi fi tu as in bucatarie ... asta nu stiu ... dar maini sigur nu ai doo ci noo!! Si cred ca vreo 5 capete.

Pe mine ma tzine fi-mio in suspans acum. Sa dorm ... sa ma trezesc ... De 2 zile se incapataneaza sa doarma pe o parte sau pe burta. Cred ca nu ii iese cum vrea ... uita ce a vrut sa faca si il apuca nemultumirea si miorlaiala in somn, se mai trezeste, mai adoarme.
Dar e ATAT de criminal de dulce cand doarme pe o parte!! Offf, am baiet mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara! Eu nu mai reusesc sa intru deloc.Ma straduiesc sa ma impart intre bebe, treburi casnice si invatat.Si ma bucuram ca azi a venit mama sa stea cu fata pe perioada examenelor, si ce credeti voi, nu se poate apropia de ea, ca urla nene cand o vede.In seara asta ne-am chinuit juma de ora sa o impacam, se ineca, se inrosise toata si nu se mai oprea din plans.Si cand ma gandesc ca maine dimineata mergem sa facem si vaccinul!
N-am citit nimic din urma, din lipsa de timp, asa ca o sa ma limitez la capitolul asta, sper sa recuperez si restul curand

SERENITY, LA MULTI ANI FRICITI ALATURI DE PUIUTUL TAU

ILEANNA, o doamne, ce trist, dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe micutul ingeras!Si cand ma gandesc ca bebele meu a avut circulara de cordon!
NARCISA, wow, ce invidioasa sunt pe tine, 30 grade, fericito!
SERENITY, ma bucur ca ai revenitFelicitari pentru dintisor!
OOKA, aseara te-am pomenit cu painea, ca io am luat steamer, si am tot facut una alta, de parca gateam pentru un batalion intreg.Si cica l-am luat ca sa-i fac mancare fetii, si pina una alta am prestat pentru noi
A.CICEL, iti tinem pumnii pentru maine la recurs
CARMENELA, mai da moderatorii astia au uitat de tine sau ti=au dat avertisment pe viata?Pup micuta regina in devenire
OANASM , interesante exercitiile de gimnastica
TURTURICA, da mai ma capseaza cu dintisorii aia la greu, dar nu mereu,mai mult atunci cand ma foloseste pe post de suzeta
ANKALAURA, multam pentru reteta, maine cred ca o sa o incerc si eu
BOTICELINA, pentru mine esti "guru" in ale diversificarii!
ANA_A, mai daca ai sti de cand ma tot intreb ce inseamna chestia aia de sub nickul tau, da imi fu jena sa intrebacu m-am lamurit
CAPRIOARA, wow, esti super women , zau asa, poi mie mi-ar trebui o saptamana sa fac tot ce-ai facut tu intr-o singura zi

Gata o intind si eu la culcare, da mai intai imi bag putin nasul prin poze si pe mailul comun, sa mai studiez cate ceva despre diversificare.Pup gasca

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Ileana si Violeta . Dar v-ati facut o impresie gresita fetelor, io de fapt sunt varzaaaaa .
A, si am uitat sa spun ca azi a fost sotu acasa, si i-am pasat fata, ca altfel nu mai faceam nika .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

neata.
la multi lunite sarbatorilitor de azi.la multi ani Selenitamulta fericire alaturi de familia ta.

avem pozici noi in photobuchet...

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Neata! Sper ca a trecut furtuna. La multe lunite sarbatoritilor de azi!
Eu sunt zombie caci baietul meu e cal al Ilenei, vrea sa doarma doar pe burta, dar nu-l tine mult si se apuca de urlat ca nu sta bine. Daca il intorc pe spate si nu-l legan sa adoarma, se pune iar pe burta si tot asa am tinut-o azinoapte.
Referitor la bb si cordon, sunt tare trista pentru mamica aceea! La mine David a iesit cu cordonul in jurul ochilor si avea ochisorii plini de sange saracutul...
Mancare nici eu nu am chef sa fac, nu ca as avea doua stangi, dar mi-e lene. Plus ca pana fac o mancare din cauza copiilor, ma apuca noaptea! Norocul meu cel mare e cu sotul care face niste mancaruri de mori. Mi-a facut musaca si ciorbita de pui. Sora mea moare cand vine la noi sa manance ciorba de-a noastra.
Raportam ca noi bagam in noi non stop. Imi mananca si urechile. Si Toma mananca tot cate 180-200 legume si tot asa de fructe. Deschide cioculetul cand vede lingurita. Eu nu am reusit sa ii dau cu cea de plastic de la avent, ca nu ii place si ii dau cu una obisnuita de inox. Programul nou e cam asa: 9 lapte, 13 legume si apa, 17 fructe cu branza, iaurt sau cereale si apa, 20 un pic de lapte, 23,30 lapte cu cereale (230 ml ca am incercat mai putin si urla ca mai vrea). Daca are disconfort noaptea, pe la 4-5 vrea inca un bibe de lapte. Nici nu indraznesc sa-l cantaresc...
Cam asta poveste cu noi. O ziulica buna!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

A! Pun poze noi pe webshots!
Edit: Vad ca nu ma lasa, dupa ce intru pe contul meu, cand sa trimit datele, imi spune ca parola nu corespunde la verificare, desi ma lasa sa intru in profil...

Pun aici url: http://family.webshots.com/slideshow/569707970WXPchX

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut cu buna dimineatza de la Bistrita!

turturica multam de reteta fructelor de mare!In we imi iau inima in dinti si gatesc macar de curiozitate asa ceva, si cu spaghete mi se pare excelent, macar mancam spaghetele daca nu ne plac molustele

dia, pai vezi? daca intrebai elucidam misterul mai repede Mirunica care aduce la mami tot mai multe vocalize! stii cum se si citeste indicativul meu ? Yanki Oscar 5 Papa Golf Victor

Ileanna pe mine ma poti intreba de 100 de ori despre ceva ca daca stiu iti raspund si a 100 oara. Si sunt convinsa ca si Boti ne raspunde ca ea este o simpatica.
Cat despre telefonie versus telegrafie, io fac legaturi in telefonie, inca nu am facut nici o legatura in telegrafie, insa fac exercitii de viteza intr-un program stau la receptie ca am trac ...si poate peste inca vreo 2 ani o sa imi iau inima in dinti sa fac prima mea leg de telegrafie. Promit sa te anunt cand se va intampla minunea. Sotul insa are o gramada de diplome in telegrafie dar stii cine la ajutat???Stefan si stii de ce? Pentru ca eu nu-l lasam sa vorbeasca la microfon sa nu-l trezeasca pe Stefan cand era mic, asa ca ticaia cu mani****torul si si-a depasit cu mult performantele.

xena, interesant ce zici tu despre cuptorul cu microunde si floricelele

a.cicel, ma bucur ca in final ai dat de parola, imi pare rau daca ti-am dat una gresita....io am tot felul de parole salvate pe aici insa la cat se schimba...le mai incurc si eu oricum, imi este trecuta pagina la favorite, si am pusa bifa pe "retine parola" daia nu stiam exact ce si cum...ca pe mine ma logheaza instant.

narcisa, azi dupamasa citeam despre gradele voastre...hm...ce cald este acolo! vrei sa ti-l trimit pe Stefan???Care acu daca a trecut Craciunul si Mosul vrea sa vina vara sa mergem la pescuit...am intrat si eu pe blogul tau, imi place ceea ce faci.Sa stii ca am si eu o mica pasiune, si anume croitoria si goblenurile, insa nu m-am mai ocupat de muuult...astept sa mai creasca juniorii sa imi mai fac damblaua cu una si alta.Imi place tare mult lucrul facut manual.De mult imi sta capul sa fac si eu ceva lucrusoare la masina de cusut pentru copii mei, am cautat o vreme ceva carti pentru tipare insa am lasat-o balta ca momentan abia am timp sa dorm...si uite ca o mare parte din timp il mai petrec si pe aici. Insa...toate la timpul lor

aseara mi-a picat netu brusc pe la 23 si ceva si am ramas cu mesajul in aer...noroc ca sa salvat

Ileanna, cumplit ce povestesti tu acolo Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe micutul ingeras! Si eu am avut frica asta cu cordonul, si pentru faptul ca Stefan si Matei s-au nascut sanatosi ii multumesc si eu lui DD ca a avut si are in continuare grija de ei.

Denisa si ma bucur ca ai revenit in sfarsit aici cu vesti despre voi!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

David s-a trezit la 6 si nu a mai putut adormi dupa papa, asa ca m-am chinuit pana la 7.30 sa-l adorm....Ce sa ma mai pun in pat.... ca am in plan sa fac branzica, papa pentru pranzul lui, sa sterg praful si sa strang rufele.....da' si sa arunc un oki pe forum

Ileanna ce vesteee...mi s-au inmuiat picioarele....ce tragedie Ce o fi in sufletul mamicii??? O lectie de viata, prea dureroasa insa....

Asa ca...Multumim Doamne ca traim, suntem sanatosi, avem pe cine strange la piept, avem pentru cine munci! Duca-se in pustiu boala si toate relele!

David avea esarfa de cordon, asta ar fi fost si cauza neintoarcerii lui in pozitie craniana...

sarbatoritilor de ieri si de azi!

Serenity pentru cele 19 primaveri! Felicitari pentru cel mai frumos cadou...!

Vio mama ta era parfumata cumva? Ca unii bebei nu agreaza miros strain sau unele parfumuri...
Spor la invatat!

A.cicel tinem pumnii! Succes si sa vii cu vesti bune!

Wow Narci vara??? Da, lasaca e mai bine la noi....eu sufar de caldura, la noi bate soarele o juma de zi in toate geamurile apartamentului...

Aud ceva din dormitor...mda...s-a trezit

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput