Pepenasi de iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 18
ana_a spune:
Carioara nu stiu cat de varza esti
da eu una...la cate noti nedormite ai avut tu cu Ilinca...eram de mult la balamuc
Daia zic si eu ca esti super femeie.Ca sa nu mai zic ca imi pot imagina ce inseamna sa ai bebe mic si copil la scoala in clasa I. Apropo de asta, cum se descurca Matei cu scoala?
alexa_teo, am vrut sa vad gemenele insa imi da eroare!
Multumesc fetelor pentru aprecierile adresate flacailor mei
Vreau sa va spun ca Stefan toata ziua cand este acasa il zmotoceste pe Matei, nu din rautate doar de drag ce ii este....si eu am o stare cam asa -
pentru ca il pupa de il baleste, il trage de manute si il strange de obraji, nu cu putere ca daca l-ar durea pe asta micu ma gandesc ca al plange...in schimb el rade si se prapadeste...il urmareste cu privirea peste tot si plange daca nu-l baga in seama
ce sa mai cred??? Eu mereu ii spun la Stefan "nu-l mai strange de obraji" si el imi raspunde: Dar tu nu vezi ca ii place?
Iar aseara...si-a luat o felie de paine goala si ia indesat si la Matei in manute o jumatate din ea...pe motiv ca si el ar manca, tre sa stau cu ochii pe el ca pe butelie, si eram toti 3 in bucatarie, eu la spalat vase, ei langa mine,cum ii scap cu privirea cum pac...il diversifica.
Cred ca Matei pofticios cum este il soarbe din priviri cand Stefan mananca cate ceva iar Stefan ofcourse ca abia asteapta sa imparta cu cel mic
nu cumva sa creada ca este un zgarcit.
trebuie sa imi fac astazi timp sa ma mai uit si eu la pozele noi, am vazut aseara cateva insa nu pe toate.
cred ca m-am pricopsit cu un virus pe calculator....banuiesc doar, deocamdata calc este functional sa vedem mai tarziu ![]()

Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

diarux spune:
BON DIMINEEEEEEEEEEEEEE
Asa, si acum sa vedem ordinea de zi...
DANA in legatura cu ce ai zis si tu si cred ca multe zicem asa, referitor la alkergii. i-am dat. am vazut ca nu are nimic si i-am mai dat.(rosii, capsuni, biscuiti etc)Nu stiu daca are baza stiintifica ce spun, asa ca daca fetele ...abilitate stiu mai multe, poat ne lumineaza.
O prietena are un baietel de 5 ani. Nu l-a alaptat aproape dloc, din cauza de sfarcuri aplatizate. (nu stiu daca asta are vreo legatura cu sensibilitatea lui, dar dau toate datele problemei). Asa..cupilu mereu sensibil, tzac pac racea. astac credea ea. si l-a infundat in antibiotice, desi ea e adepta naturismelor, pentru ca nu ii mai trecea. Cineva a sfatuit-o sa merga sa ii faca cupilului teste alergologice.Este acum o dr tanara , medic pediatru, apreciat tare in bacau. si descopera ca e alergica la vreo 8 lucruri, inclusiv lapte , grau, banana, rosii, capsuni...nu mai stiu. Ea era f mirata ca ii dadea aceste alimente de la cateva luni si nu a avut copilul nicio problema.Iar dr i-a explicat asa: nu trebuie sa apara o manifestare fizica evidenta imediat, gen bubitze, pete, varsaturi etc. In schimb are aceste manifestari: ii curge nasul si ea a crezut ca e racit,a bagat antibiotice la greu, tuseste etc.si i-a propus s afaca o proba, sa verifice. sa ii dea doua banane si sa observe in cat timp incepe iar sa ii curga nasul.
Eu stiam ca aceste gen de reactii le au alergiile la olen, la praf...Se pare ca nu...
acum nu stiu ce parere aveti, eu v-am zis ce am aflat acum de curand.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
truli-luli spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irolf1 Ajutor! lui Alex ii curge un ochisor. Acum il sterg, acum se aduna iar in coltul interior al ochiului o chestie galbuie. Ce sa-i fac? Sustine ca-l si doare un pic. Nu e rosu sau altceva ![]() Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08) |
Pt aceste simptome mie mi-a fost recomandata gentamicina sulfat. Am aplicat cate o picatura in fiecare ochi de 2-3 ori pe zi. Oricum pana seara deja era mult mai bine.
Scuze daca ai primit deja raspunsul dar eu acum citesc.
sanatatepoze Ana si Victor
varsta Anei
diarux spune:
Acum doi pitici proaspeti:
1. numai ANDREI nu are dintzisor inca????e de rau?
2. ce inseamna daca are cearcane???am cosnstatat ca uneori apar sub ochisori. E adevarat ca arata lipsa de fier????
daca nu raspundeti...unde va sta capul va vor sta si picioarele!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ooka spune:
salutare
Diarux, nici noi nu avem dinti, da ii asteptam. Lipsa de fier se observa prin paloare si prin coloratia unghiilor de exemplu. Daca is roz si frumoase, e de bine.
Oricum cel mai sigur e sa faca o hemograma.
Cearcane a avut bebe la mine dupa ce a fost racita.
si acu, Ileanna
sa stii ca nici io nu as manca amestec de cartof cu castravete
, dar una peste alta iti tin pumnii sa haleasca Vldutu din ce in ce mai bine cu fiecare zi
mami de Sofi
flo1980 spune:
Alexa vazut frumusetile tale
Ce ochisori albastrii au!
Mitzi vazut si muschetarii incantati de cadouri! Toma e frumos ca o fetita!
Diarux al meu are cearcane cand e mai obosit sau nu si-a facut somnul...
Gata pauza, fug la trebi....o zi buna! 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ankalaura spune:
Fetele, la voi a intrat alocatia, ceva?
Ca la mine inca nu.
In octombrie a intrat inainte de 20, in noiembrie tot inainte, doar in decembrie a intrat pe la 28 parca....
Marina_1609 spune:
dia, ca sa nu-mi stea capul unde stau picioarele....pot sa raspund doar la prima intrebare: nici noi nu avem dinti
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
a.cicel spune:
Neazat
la multe lunutzesarbatoritzilor zilei 
Diadux nici noi nu avem dintisor inca. Si nici nu pare sa apara ..
Mda...eu am venit de la proces...urat. URAT. Tipa nu aparuse cand a intrat cauza noastra la judecata. Avocatul a prezentat cauza si cand sa termine apare si ea. Depusese intampinare, dar va spun si acolo ce a scris.
. Si tremurand incepe sa spuna ca daca ne permitem avocat, atunc ne permitem sa platim si acea pensie alimentara care a fost stabilita. Si copilul ei de 14 ani are nevoie de carti, si de multe altele, fata de un copil de 2 luni (se referea la Denisa). Avocatul ii da si ei un exemplar din tabelul pe care l-am facut cu taote cheltuielile pe luna decembrie pentru fete. Si zice ca ce e aia..lapte praf, apa plata servetele umede? Pe asta dam banii? Ca copilul ei are 1,70 inaltime si 43 la pantof. Fetelor, am crezut ca explodez in momentul ala. M-am abtinut sa nu incasez si vreo amenda.
Asa..in intampinare scrie faza cu avocatul, trece din burta venituri ale sotului, pe care nu stiu de unde le-a scos, ca e depusa clar adeverinta la dosar cu veniturile, si cea mai tare..."cum isi poate privi copilul in ochi daca nu ii plateste pensia alimentara marita?" (se referea la al meu sot). Deci e clar... e dusa rau femeia. Si atat a fost tot. Avocatul nu mi-a placut cum a prezentat cauza. Presedinta de sedinta nu l-a lasat pe sot sa vorbeasca, ca ...cica..are avocat.Iar eu eram simplu spectator. Azi la 2 se da sentinta. Cand am iesit din sala nu m-am putut abtine si am facut-o nesimtita. Asta a inceput sa urle pe acolo, sa vedeti cum au aparut jandarmii
Sotu m-a luat de-o parte, avocatul a tras-o pe ea..jandarmii pe pozitii (2 din 2 parti)...Ca in filme. Noroc ca am avut puterea sa ma abtin dupa aceea, ca ii trageam o paruiala acolo, cu toate ca riscam o amenda frumoasa.
Doamne ajuta sa fie bine.
AnnaBaby spune:
Diarux nici Ioana n-are dinti si nici nu se arata nimic la orizont, i-am tot pipait eu gingia dar nu am descoperit nici o umflatura. Ca de vazut nu pot, ca nu ma lasa, cum ii trag buzita in jos scoate limba si gata, gingia e acoperita...
Ile esti sigura ca ala e castravete? Nu cumva e dovlecel? Ca si eu am crezut la fel initial, dupa poza, dar apoi am citit si scrie zuchini, asa ca m-am luminat...eu le am din Viena si scrie pe ele numai in nemteste, asa ca ma iau dupa poza si eventuale cuvinte cu rezonanta englezeasca...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)