Pepenasi de iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 19
AnnaBaby spune:
Anka da, mie mi-a intrat si alocatia si indemnizatia pe 15.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
Serenity90 spune:
Neatza papushili!
Si mie mi-a venit tot pe 15 alocatia...prin posta
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
atb spune:
Multumim din suflet pt. urarile de ieri Maytrei, kamelya, dia_filipas! Sa va creasca si voua pepenasii mari si sanatosi!
La Multi Ani! Serenity sa-ti dea DD tot ceea ce iti doresti in viata si felicitari printisorului pt. primul dintisor!
Am implinit si noi 6 lunite, cred ca suntem printre piticeii clubului, avem 6,900 kg si 65 cm. Ar fi avut peste 7 kg daca n-ar fi fost bolnavior vreo 10 zile timp in care n-a prea avut pofta de mancare si a cam slabit. S-a schimbat destul de mult in ultimul timp, e f agitat, tipa tot timpul, nu are stare, nu vrea sa stea nici pe spate, nici pe burta, nici in fundulet.
Daca s-ar putea numai in brate... vai de spatele meu!
Asa ca adios invatat pt. sesiune.
Si ceea ce face mai nou si nu facea inainte e ca se trezeste de 2 ori noaptea, la 3 si 6, (zici ca are ceas cu alarma la orele astea fixe) ca sa pape, el care pana acum dormea cate 8-9 ore legate. Chiar nu stiu ce s-a intamplat ca nici de pus pe el nu pune mai mult acum, ca mananca si noaptea.
Diarux, stai linistita ca nici noi nu avem inca nici un dintisor si nici nu pare sa iasa degraba, desi baleste la greu si musca tot ce-apuca! (mai ales barbia mea pe care o musca cu f mare pofta).
Fetelor HEEEELP!!!!(off topic) maine am examen la econometrie si sunt in plop. Stiu ca era cineva dar nu mai stiu cine care lucra in domeniul statisticii, sau chiar daca nu acea persoana, oricine ma poate lumina cu o problema: cum se rezolva o matrice in care nr. de linii nu este egal cu nr. de coloane?
ma refer la matricea de variante si covariante daca stie careva.... plizzz, nu dati cu rosii, dar am in manual un capitol in care toate problemele se rezolva incepand cu asta si de la rezultatele ei se fac in continuare toate rezolvarile celorlalte probleme. Bineinteles ca profu care a editat cartea a dat doar rezultatele, scriind nonsalant "fara a prezenta aici calculele, se poate demonstra...", de parca n-ar exista in lumea asta unu (care-s eu
) care nu stie cum se face. Matricile cu acelasi nr. de linii si coloane stiu ca se rezolva pe diagonala, dar in cazul meu, cand nu mai exista diagonale, chiar nu pricep! Mi-e asa de frica de examenul de maine... tineti-mi pumnii plizzz...
E primul din sesiune si eu sunt varza la materia asta, mai ales ca nici nu ma lasa piticelul meu prea mult sa invat, ziua sunt tot cu hihihi si hahaha pe el ca altfel e f marait, iar noaptea pic moarta de somn, ma termina psihic in timpul zilei.
Deci daca ma poate ajuta cineva, plizzz, faceti-va mila de mine si eventual trimiteti-mi un PM, ca sa nu impuiem forumul cu prostii de-astea de care chiar nu cred ca are cineva chef. PS. Sa nu cautati pe net ca nu gasiti, eu cel putin n-am gasit nimic concludent, care sa ma lumineze.
Multumesc pt orice sugestie, cat de mica... 
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
atb spune:
Anka, mi-ai luat intrebarea de pe limba. Nici mie nu mi-a intrat nimic pe card cu toate ca in dec a intrat pe 18.
A.cicel, nasol cu procesul, cata nesimtire...
Tin pumnii sa iasa bine in cele din urma.
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
AnnaBaby spune:
Am citit si eu tragedia fetei de la odissea de ian feb 2009, nu pot sa cred, parca ar fi un film de groaza, nu o poveste reala care se intampla in secolul asta!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
Mitzi76 spune:
Diarux si ai mei au cearcane cand nu dorm indeajuns sau sunt bolnavei.
A.cicel nasoala faza asta!
Atb nu am cum sa te ajut, dar tin pumnii!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
ana_a spune:
diarux, stai linistita fata cu dintii, ai nostri sunt mai lenesi
nici noi nu avem dinti
avocado nu ia placut insa mie tare mi-a placut
o sa mai incerc sa-l prepar si in alte feluri.
azi l-am masurat pe Matei cu metru de croitorie si are 76 de cm din vf capului pana la calcaie.
L-am lasurat pt ca nu-mi venea sa cred ca hainele marimea 74 nu prea ii mai vin
apoi am inteles de ce.
o zi buna!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

ankalaura spune:
XENO - cre ca e prea puternic cuptioru. Asa pateam si eu inainte. Pentru comparatie, ca sa faci 150 ml de apa calduta, cat tii? Eu 15 secunde. Popcornu' il fac in 2 minute juma', cum se raresc pocnelile il opresc. Prefer sa nu fie tosate pocnite ca dupa 2.5 min arde imediat. SFAT - nu lua cu arome! Alea se ard cu precadere, casa iti va mirosi nenorocire a aroma aia, iar in cuptor o sa puta 2-3 zile, tot ce bagi in el iese cu aroma. Dincolo de E-urile, M-urile si alte smacuri.
Ia simple cu sare si nu mai pute nimic. Eu prefer Chio sau Star
Cu ziua de nastere, dupa ce ca Eliza e la finele lui august, acuma mai e si Erika in iulie. Si dupa ce ca Eliza e si Maria, deci tot in august, Erika e si Stefania, deci finele lu' decembrie.
Problema mare nu e la gradi, ci chiar la aniversare, ca Eliza vrea si ea sa ii facem ziua la BooBoo sau la Mc, si iti trebe minim 10 copii ca sa poti organiza acolo, si de unde sa scot eu atata copilarime pe timp de vacanta si sarbatori??
Iar copilul meu e cam trist ca nu putem face acolo, dupa ce tot anul imi spune pe cine va invita si cum trebuie sa scrie invitatiile, si etc...
Dar compensez cu pot, de exemplu anul asta a fost serbata de 3 ori, cu torturi diferite, cu sirene, cu balerine, cu Cenusarese, cu Alba ca Zapada.... Noroc ca invitatii au fost disponibili in zile diferite... Balamuc mai putin in casa si fericire mai mare pe copil cu atatea torturi si sampanii.
DENISE - cam rarut...
CAPRI - asa-i ca-i super tare sosul ala de porto?? Be-ton!! Multam inca o data GINI!!! 
Mai fetele care ziceti ca nu gatiti, iluminati-ma si pe mine cum naiba faceti? Pai si cum se hraneau sotii par exampla?
Nu de alta, dar poate aplic si eu uneori...
Desi ma tem ca nu va merge, cel putin cat nu e Eliza plecata in vreo tabara...
Ca asa, si eu daca as fi singura acasa, nu as gati, sigur as manca sana cu salam, vorba Ilenei....
Da' cu ei acasa???
Explicatia nr 1 am retinut-o - La MITZ face sotu' ![]()
ANA / CAPRI - subscriu completamente la treaba cu noptile nedormite. Daca pateam asa, imi dadeam demisia si plecam in Togo fara copii...
DIARUX, fiu-tu abia are 5 luni, stai tranchila. Dintele fie-mii a aparut alaltaieri, la 6 luni si aproape 3 saptamani.
Doamne ANDREEA - tocmai ma gandeam la voi.. Sa va ajute Doamne Doamne si sa terminati cu bine toata nebunia asta si sa va linistiti! 
Ia uite frate in Moldova se dau banii mai devreme [:P]
Pe cinshpe Anno???
Adriana - frate da' ce chestii sofisticate .... Oaaaaaa, desteapta cuscra mi-am ales

Fetele, nu oti vrea voi sa vorbim despre unele chestiuni, da' eu zic de mine
Tropai de nerabdare, ma duc la banca sa platesc megataxa aia de multe bulioane si dupa aia mai am de legalizat niste acte si saptamana viitoare cred ca trimit dosarul. Uff
a.cicel spune:
Legat de alocatie, indemnizatie..mie pe 11 ianuarie mi erau intrati banii pe card. O singura data, in decembrie, au intrat pe 16 sau 17. In rest de fiecare data pe 10-11 aveam banii pe card.
Multumesc fetelor de sustinere. Eu acuma sunt un pachet de nervi. tremur toata. Eu sunt curioasa de unde a scos ea faza cu salariul. Ca a bagat in plus 10 milioane fata de suma care e pe adeverinta data de la locul de munca. Si nu cred ca cineva de la locul lui de munca (politie) si-ar pemite sa dea documente false. Si mai mult de atat...asta e salariu...atat avem. Si jumate din el reprezinta rate la banci.