Pepenasi de iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 20
diarux spune:
of.....cam multi ingerasi....
IRISS deci te-ai convins ca SOR#MIA-i dementa rau! si cu cainii si cu cupilu pe care-l lasa afara in carutz si ea-l pandeste (carutzul)din casa de la fereastra, in timp ce cainii fac cu schimbul de paza.
DUSA RAU!!!!
ILEANNA cartof cu castravete????bleah!
Noi suntem doar cu fructele. azi am papat , de fapt am infulecat mar cu para cu cereale de orez. vreo 150 ml(adik asa arata vasul in care am pregatit.) ii place cu linguritza, deschide o gura maaaaaaare! Tragedia este...ca la fel de mare deschidre si cand il vede numai pe tacsu ca bea vin din pahar. apoi prinde de pahar cu atata putere de zici ca-i al lui si nu vrea sa ii dea drumul.
Mai nou tzipa iar de nu te auzi om cu persoana. am filmuletz. poate reusesc sa il pun undeva.
XENOOOO arunca cuptoru' ala si fa la cratita pe aragaz. ai sanse mai multe se pare. ![]()
CAPRI oare asta sa fi avut si ANDREI cand facea pete in jurul gurii de la cerealele cu mar si morcov de la milupa? ca tare mai arata urat! ii treceau repede dar...
VIO ce ma "bucur" ca nu ai citit din urma...

Adik ma provoci sa fac versuri si dupa aia dispari fara sa le citesti????
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
dr_anca spune:
Salutare!
Groaznica vestea cu bebelusul de ian-feb
speri sa nu se intample la nimeni dar uite ca....
Gemanutele sunt mortale le vazui costumatate
si noi era sa avem gemeni dar unul s-a decis sa ia alt drum inca de la inceput.
David are ochisorii albastrii ca si cadita si frumusel foc!
Mitzi ce sa mai spun ca are trei flacai toti frumosi si cel mic e si mancacios 
Nici noi nu avem dinti dar mie mi-au aparut la 9 luni asa ca ![]()
Alocatia si indemnizatia mi-au intrat pe 13 ian fetele din Bacau. Apropo, care e bre Diarux pediatra aia tanara?
M-au anuntat cei de la fara-gluten ca mi-a sosit comanda si de abia astept sa primesc biscuitii. Am luat 3 pachete de biscuiti si o painita sa vad cum sunt. Va anunt dupa ce le incercam
Noi mancam doar 30 ml din orice piure asa cu placere si dacac o vad ca incepe sa se strambe am terminat. O fac model ce mai. Sa vad sapt viitoare la masuratori.
all!

la pepenimea de astazi!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
Mitzi76 spune:
Dr.Anca, raportam ca si al doilea dinte e pe vine. Lasa, ca e mai bine sa ii iasa dintii mai tarziu. La noi s-au grabit...
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
diarux spune:
OOKAms.
Asa am inteles ca cearcanele ar arata lipsa de fier. la control nu a zis nik dr, asa ca ma gandesc ca nu e inca evidenta vreo lipsa de fier. oricum mi-a dat sa ii dau fier de la 5 luni jumate. Da oare ii dau asa...fara sa ii fac vreo analiza?ma gandesc si io...Pe de alta parte s ail intep asa fara sa imi zica dr...nu stiu ce sa fac!!!!!!!!!!
FLO
MARINA deci merge si cu amenintari! bun asa, am sa mai aplic.![]()
A.CICEL te-am cautat pe mess aseara, nu ai aparut.
auzi, da mai bine ii trimit nantrax, o rezolvi si de bajnii aia cu pensie alimentara, il cresti tu pe baiat. macar stii o treaba.

In alta ordine de idei, putere multa sai ai si rabdare.

ANNABABY ce mai seamana IOANA cu andrei in multe privinte!
IOANA
ATEBEULEEEEEEEE
ce imi msi placeau matricile in liceu...Acu habar nu mai am...si deci nu pot decat sa iti tin pumnii!
MITZI, ANA_A ms.

ANKA asa am zis si io ca e devreme...da cand mai citesc ca altii mai...tinerei deja au (aka minunea lu SERENITY)ma cam ia cu...invidie!
Cu alocatia nu stiu ca ne intra pe card. Dar am primit-o pe cea din ianuarie si noi. cam demultisor.
DR_ANCA voroneanu. parca.
bai da ce mesaje incoerente scriu!!!

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ariadnabr spune:
Diarux iote fata www.babycenter.in/baby/development/teething/" target="_blank"> despre dinti aicea
De lipsa de fier stiam la fel, paloare, extremitati palide etc...
Acicel va tin pumnii sa se termine cu bine cosmarul asta! 
Doamne cum sunt unii...auzi sa intrebi la ce-i trebuie unui bb lapte praf 
Anka io cum citesc numa' ce nu trebuie...
Sa fie intr-un ceas bun fata!
Poa' intrii din canada sa-mi zici de seminte ca...
capri how did you survive the night?? 

iriss adica ti-a aratat-o pe iubita mea??? Adica nu numai mie mi-o arataaaaa? moaaaaaaamaaaaaaaaaaa sa vezi ce-i fac!!!
nu-i asa ca e o frumoasaaaaaaaaaa??? 

Atb stiam odata pe vremuri sa le rezolv...da' am uitat! Batranetili astea...
Am citit si eu de tragedia de la ian 09...Doamne tare greu trebuie sa fie
Ma duc si io sa-mi incep ziua. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
diarux spune:
IRLANDEZI-OOOOOOOOOOOOOOO atenta ca intotdeauna! negra in ceru' gurii da pe faza. si ea cica vrea s aplece.hmmmm
si da. noru'mea e super frumoasa! are niste ochisori...mama mama!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
a.cicel spune:
Diarux eu zic ca ai dreptate
Macar stiu una si buna. Mess-ul imi merge din 2 in 2 zile. Fara exagerare si ironie. O zi da, una ba. ieri a mers, dar n-am stat conectata. Azi nu mai merge. Vb maine pe mess ![]()
Mada de irl pai si avoatul nostru a ramas interzis la faza cu laptele praf, iti dai seama. A ramas fara replica. Sper ca judecatoarele sa studieze actele depuse la dosar si sa vada ca avem adeverinta de la medicul de familie prin care se recomanda alimentatie artificiala, tipul de lapte, cantitatea pe zi. CA bonuri, chitante, facturi am depus. Si chiar si calcul exact. Si daca nu stiati, va spun eu: dintr- cutie de lapte praf (milumil) de 600 de grame, pt un copil de 5 luni care mananca 5 sticle a 230 ml/zi ies 18,30 sticle de lapte. Adica 3 zile. Iar in a 4-a deschizi alta cutie. Deci 8 cutii pe luna. (asta calculat la gramaj). A..si daca nu stiati, samponul si sapunul pentru copii sunt inutile din punctul de vedere al unora 
Marina_1609 spune:
ATB am aruncat intrebarea la sotu'
intrebarea e daca te referi la calcularea determinantului?
in fine, a zis sa te uiti AICI
Din cate zice teoria, nu prea exista un caz special pentru numar de linii diferit de numar de coloane...
sper sa te fi ajutat
bafta
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
turturica spune:
adriana, ce inseamna sa rezolvi matricea? Care e enuntul exact al pb? Eu lucrez pt job acuma si n-am prea mult timp, dar daca imi scrii exact ce se cere incerc sa te ajut mai pe seara.
Legat de matricile astea de variance-covariance, poti sa citesti aici un pic:
http://en.wikipedia.org/wiki/Covariance_matrix
ps: din cite tin eu minte, vicky e pe statistica
Mami de Mara (19.08.2008)