Pepenasi de iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irolf1 Ajutor! lui Alex ii curge un ochisor. Acum il sterg, acum se aduna iar in coltul interior al ochiului o chestie galbuie. Ce sa-i fac? Sustine ca-l si doare un pic. Nu e rosu sau altceva ![]() Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08) |
Eu zic ca e conjunctivita, se pune tobrex 1-2 pciaturi/3 ori pe zi. Trebuie sa tragi de pleapa de jos si sa se faca cun feld e caus, acolo pui picatura. In rest stergi cu tifon steril cu ser fiziologic, dinspre coltul exterior al ochiului spre interior. Pui in ambii ochi picaturi si cand stergi schimbi tifonul la fiecare ochi. Trece in 2-3 zile.
| citat din mesajul lui dia_filipas Salut fetele!! Noi trebuia sa ne platim rata la banca, aia ne suna innebuniti dar desteptul de sotz a uitat pinul la card si nu putem scoate banii!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Dia - I'd like mornings better, if they started later!si bebe Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me! |
Banii ii poate scoate si de la ghiseu, cu buletinul.
Eu azi am fost cu Dav la pritena mea cea mai buna, care e gravi si trebuie sa nasca pe la inceputul lui feb, tot la Peteu, Carmenela stie de ce (noi suntem o gasca amorezate de ginecologu' nostru
). Tipa era f speriata ca barba-su nu vrea sa ia NIMIC inainte sa nasca si e cam disperata. Asa ca mi-a pasat si mie din taskuri, cica tre sa ii iau cadita si prosop de baie 
M-am bucurat de intalnirea asta, nu am mai stat la taclale asa de cand eram mici. Ma duceam la ea sa iau laptele (aducea de la tara) si cand plecam de acolo gaseam bilet pe ele (de la tatal ei): "Lapte batut!" (de mult ce stateam acolo).
In seara asta am reusit sa ii var in gura feciorului 1/2 mar ras, fara nici o alta bazaconie. A mancat, cred ca mai mult sa scape de mine.
Mi-e cam somn, cred ca o intind la culcare, maine ma duc sa-mi vizitez fata si apoi poate ma vad si cu anka ... asta daca imi da seminte si briose

carmenela nu pui si tu niste poze proaspete cu dra Allegra?
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Aventurile strengaritei Yvonne
narcisa.s spune:
Am uitat sa dau starea vremii...Aici a inceput vara, sunt vreo 28-30 de grade acum, noroc cu briza ca e ceva mai racoare
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
anaxena spune:
m-am intors de la pilates,unde ne-a muncit rau de tot..ma duc si miercuri,drept pt care am mancat o felie de tort,ca-i ziua Mariei
buun,am o problema: cum sa ai cuptor cu microunde care nu face floricele,am pus la toate puterile si la toate minutele si nu sar nene,nu sar ..ba chiar se ard
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
iriss27 spune:
| citat din mesajul lui anaxena m-am intors de la piltes,unde ne-a muncit rau de tot..ma duc si miercuri,drept pt care am mancat o felie de tort,ca-i ziua Mariei buun,am o problema: cum sa ai cuptor cu microunde care nu face floricele,am pus la toate puterile si la toate minutele si nu sar nene,nu sar ..ba chiar se ard Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
pai dupa ce mananci tort, daca nu sar floricelele poate o fi semn ca ai facut pilates dijaba; lasand gluma la o parte, ar putea sa fie vechi floricelele ... la mine pocnesc de mama focului, chiar sa vaz poate imi fac o portie ca-mi facui pofta ... bai io-s d'aia care ii trebe tot ce vede, asa ca sa vad cu floricelele cum sta treaba
deci confirm ca explodeaza si ies super (eu am mogi) pe punga scrie 1 3/4 - 2 min la 1000W, 2 1/2 -3 la 600-700W, 3-4 min la 450-600W; al meu cuptor nu are watii, asa ca las 3 min la HIGH.
Iriss mami de
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui narcisa.s Eu m-am trezit azi dimineata cu o dilema existentiala.Ne-am uitat aseara la un filmulet de duminica, foarte usurel, Arranged se numeste filmuletul...Asadar, evreii ortodocsi sunt crestini sau nu asta era problema mea existentiala.Nu ma trimiteti la Sufletul credintei pentru ca am lamurit-o intre timp.Nu sunt... Orice faceti, sa faceti din toata inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni - Coloseni 3:23 Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com |
pai daca sunt ortodocsi de ce nu ar fi crestini?
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
anaxena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss27
pai dupa ce mananci tort, daca nu sar floricelele poate o fi semn ca ai facut pilates dijaba; lasand gluma la o parte, ar putea sa fie vechi floricelele ... la mine pocnesc de mama focului, chiar sa vaz poate imi fac o portie ca-mi facui pofta ... bai io-s d'aia care ii trebe tot ce vede, asa ca sa vad cu floricelele cum sta treaba Iriss mami de www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008) Aventurile strengaritei Yvonne |
aaa nuu,asha face de cand il am cu orice marca de floricele cu orice aroma
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ooka spune:
salut
mie mi-a crapat calculatorul in timp ce cautam pe net retete de paste de orez
..am halit un virus sau nush ce bazaconie..bleah
in alta ordine de idei, fiica-mea ma iubeste mult mai Ileanno, ca azi a halit 200g de cartoafe dulci![]()
cum paine nu am mai facut ca nu puteam sa utilizez retetele de pe net, am facut o lasagna tres buna, fara carne tocata, mai soft asa sa nu ne crape stomacul din prima![]()
mami de Sofi
iriss27 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui anaxena
aaa nuu,asha face de cand il am cu orice marca de floricele cu orice aroma Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
mai xenule, daca vrei te invit la un castron de floricele, pe malul colentinei, cand ai timp si chef, fac cinste

Iriss mami de
anaxena spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui iriss27
mai xenule, daca vrei te invit la un castron de floricele, pe malul colentinei, cand ai timp si chef, fac cinste ![]() Iriss mami de www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008) Aventurile strengaritei Yvonne |
multzam muuult,te tziu minte
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
Maria,povestea nashterii
iriss27 spune:
| citat din mesajul lui ooka salut mie mi-a crapat calculatorul in timp ce cautam pe net retete de paste de orez ..am halit un virus sau nush ce bazaconie..bleahin alta ordine de idei, fiica-mea ma iubeste mult mai Ileanno, ca azi a halit 200g de cartoafe dulci cum paine nu am mai facut ca nu puteam sa utilizez retetele de pe net, am facut o lasagna tres buna, fara carne tocata, mai soft asa sa nu ne crape stomacul din prima mami de Sofi |
mai draguto, dar tu ai mari talente si vad ca esti si dornica de teste ... io's genu care crede ca traditia cozonacilor se va termina o data cu maica-mea, dar tre sa ma laud, m-a apucat nebunia bio intr-o perioada si faceam paine, framantata la robot (nu am masina d-aia bengoasa) ... taitei cu ou ca maica-mea ... mai dar cum mi-a venit dileala a si plecat, bine ca nu m-a tinut mult, ca mai coceam si azi
zic dileala pt ca io sunt cam antitalent, fac mancaruri care se fac singure ... nu am rabdare sa ma invart mult pe lanag ele, dar ma mai apuca si doru de chiftele si mai trantesc un castronoi mare (ca sa imi treaca pofta), ier am facut snitele de pui 
cu o zi inainte am facut paste cu branza, smantana, unt ... ne plac fff mult la toti
eu sunt genul care face, dar nu imi place sa stau langa ele, fac ceva ce iese repede ... dupa ce fac o oala de sarmale, ma vait o saptamana ca ma doare spatele
concluzia mea de mamica gospodina: nu am gatit in viata mea cat am gatit de cand o am pe yvo ... so, va asteapta oarece schimbari daca nu bucatariti de obicei
maine nu stiu ce naiba sa mai fac ... mai dati si voi idei bune de mancarici ...
Iriss mami de

(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
- I'd like mornings better, if they started later!
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!