Pepenasi de iulie-august 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Deci..Chiar nu vede nimeni intrebarea mea? S-a schimbat parola la pepenasi pe picasa? Ca nu mai pot intra. De dimineata am putut, si dupa 2 ore nu. Ana_a mi-a dat parola pe care o aveam si eu si tot nu reusescsa intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Ralucutza,sa-i treaca maai repede!
Oana
Andreea,nu s-a schimbat parola!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Multumim fetelor pentru aprecieri...

Eu stau si ma intreb...adica ii intreb pe altii, guru cum le zice Ileana, peshte cand dau?adica la carne de pui nu ma prea indeamna inima ca nu stiu cu ce-i indoapa...Dar un file de peshte n-ar merge?Ca si asha suntem langa balta.Daca s-a mai discutat, imi cer scuze ca insist...

Si eu o iubesc pe Mada de Irlanda.Si pe Mada de London...
Carmenela, chiar imi statea pe limba de ceva zile sa va intreb cand incepeti.

Turtuuuuuuuuu, daca te vezi cu Carmenela sa-mi trimiti te rog un magnet de frigider cu Zurichu, da???Sau cu vacutza mov...sau cu ce o fii numai sa fie reprezentativ pentru Elvetia.Pliiiz

AnnaBaby, sper sa va treaca repede.Mi se rupe sufletelul de fiecare pepenas bolnavior.Si uite, pupam pana si funduletul sa treaca repejor

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rontzy

Ralucutza,sa-i treaca maai repede!
Oana
Andreea,nu s-a schimbat parola!

Rontzy,mamica lui David-Andrei 25.06.2008
http://www.totsites.com/tot/david-andrei

Ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Andreea, nu e aia cu 1500?Parola adica?Ca eu cu aia am intrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Andreea eu tot pe aia am folosit-o azi. Poate o problemuta la tine Cu ocazia asta am mai vazut si pepenasi frumosi. cate un la fiecare

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Marina, micul dejun ala romantic arata SUPERB!!!!!!!!!Bravo, ai un talent special.Te pricepi la grafica pe computer?Scuza-ma daca ai vb despre asta si am sarit peste...

Pai eu vreau sa vopsesc ferestrele de la casa dar mi-e o leneeeeee...Asa, si le dau si patina provencala, din aia alba mai roasa umpicut.Cand ma apuc de treaba va anunt

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pt raspunsuri. Eu probabil aveam parola asta salvata, Ana_a mi-a dat alta (dar zicea ca nici ea nu mai stie ca s-a zapacit cu atatea schimbari), asa ca am bagat-o pe ceadata de ea, apoi m-am chinuit cu cea data de voi..e clar, calculatorul meu necesita o resetare completa si reinstalare. Pana la urma am reusit sa intru. imi tot cerea sa bag niste litere...sotu are si el cont pe gmail si nici el nu a reusit sa intre din prima. Apoi a reusit.
Multumesc inca odata.
Fug sa culc fetele. Noapte buna..si nu uitati, maine sa ne tineti punmii la recursca nu mai apuc sa intru dimineatza.

Mergi la inceput

Eu m-am trezit azi dimineata cu o dilema existentiala.Ne-am uitat aseara la un filmulet de duminica, foarte usurel, Arranged se numeste filmuletul...Asadar, evreii ortodocsi sunt crestini sau nu asta era problema mea existentiala.Nu ma trimiteti la Sufletul credintei pentru ca am lamurit-o intre timp.Nu sunt...

Mergi la inceput