Pepenasi de iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
iul-aug2008 spune:
multumim fetelor pt urari,am facut 7 luni..nu mai e bb 
de azi sunt la cura si la 19 ma duc la Pilates,sunt curioasa cum e,ca tre sa-mi revin la silueta ca prea m-am neglijat si arat nasol
in rest am bagat deja juma de kil de iaurt si acum infulec niste salata verde cu morcov si varza roshie si cam atat vreau pe ziua de azi,asta dc nu vine sotzul cu tortul de 7 luni si strica prima zi de regim
sorry eram logata cu iulie august
anaxena spune:
gata..mi-am revenit!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ladymina77 Salutare natiune Sunt ca naiba de racita,nu am gust ,miros nimic.In afara de lamaie, miere,decasept si ceai cald n-am luat nimic.Am auzit de paracetamol ca scade lactatia o fi adevarat?.Sper sa-mi treaca odata si sa nu ii dau si mamarutei desi dr a zis ca ar fi posibil chiar daca e sub antibiotic. Ea este mai bine,gatul nu mai e rosu in schimb mai are secretii destul de multe si trebuie sa continuam cu antibioticul pana pe vineri cand mergem la control iarasi.Am vrut sa intreb care sunt efectele "biotics baby"?E necesar sa-i dau daca are tratament? La multi ani sarbatoritilor de azi~ Mami de Andreea Maria 07.08.08 Mami de Bogdan 28.05.99 http://community.webshots.com/user/ladymina77 povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi |
biotics babyseda pt protejarea bacteriilor bune din intestin si pt protectia impotrivacandidei care poate aparea la consumul de antibiotic. deci e bine
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ileanna spune:
boti pai cu deprimatul de la branzica ... rau ai facut fata. Eu de ex is batuta in cap. Se discutau chestii care pe mine nu ma priveau si saream peste ele pt ca nu aveam nici timp nici chef. P'orma am vazut ca ajung si eu sa am nevoie de ele si incep sa intreb ca duda in stanga si in dreapta ... clar simtindu-ma prost pt ca imi aminteam ca s-au dezbatut pe pagini intregi. Dupa aia, daca am vazut ca e asa ... ma straduiam cat puteam eu ca citesc despre branzica (de ex) pt ca realizam ca peste 2 sapt o sa am nevoie. Bai ... da' neam nu puteam sa inteleg ce si cum, ziceai ca se vb chineza (exact cum zice Turtu ... daca nu ma pot baga la practica imediat ... teoria mai tare ma tampeste). Asa ca ... m-am gandit ca asta e. O sa ma apuc de intrebat si ... s-o gasi vreuna cu rabdare din aia monstruoasa care sa explice a mia oara. Si daca nu ... intru pe mess si iau vreun guru la stresat. Il atac direct ... si pana se prinde ... nu mai are ce face decat sa spuie ca i-a picat netu'.
Deci ... zau daca stiu ce e de facut cu d'astea ca noi ...
dia da mai ai dreptate. Si eu de cate ori m-am intrebat ce scrie sub userul anei_a (nu'sh de ce nu mi-a venit ideea geniala s-o intreb pe ea ...
).
ladymina77 spune:
Maitrey ms frumos de raspuns.In cazul asta trebuie luat.
Narci,acum am vazut pozele cu Anais care e frumusica foc.Cate grade sunt la voi la sf Vasile?:)
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Carmenela spune:
Mai irlandeazo, tu iar scoti pusca?![]()
![]()
Fataaaaaa, astia te dau afara direct...nu tu cercel, nu tu colier, nimic...un sut in fund... Vezi, d'aia mi-esti draga, ca esti de nepotolit...
Si de ce minti ca nu vorbim lucruri interesante pe mess? Adica secs-ul nu e o treaba importanta? Adica ce? Vezi, cum te-am prins? Ia baga amanunte, sa stie lumea tot!![]()
![]()
![]()
![]()
Turturica, inca nu ne-am decis, insa foarte curand o vom face ca deja e timpul scurt...
Boti.....cu scuzele de rigoare, again...dar o sa vina si randul meu sa te intreb cum faci branzica aia...ca io nu am retinut nimic din ce s-a vorbit aici de diversificare.. In fine...io ma blochez la treaba asta...asta e alta chestie...
Mai era ceva important sa zic...dar am uitat. Varsta, bat-o vina...
A, btw, Ileanna, la 34 si eu vroiam sa fiu mai matura...la 36 spre 37.....am dat in mintea copiilor....la inceput m-am infricosat, acum ma bucur de putina maturitate, inteligenta, memorie si constienta care mi-au mai ramas...

In 2-3 ani incepe fii-mea sa ma invete romana, ca io o sa fiu cu oa-bla-bla-oa-ghe-ghi...samd ![]()
No gata, urla fata...pauza s-a terminat.
Pup u all
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
rontzy spune:
Buna seara!
eu nu mai am timp de forum aproape deloc
vin acasa de la job in jur de ora 16.30,si de atunci....stau cu David,mai fac un pic de curatenie...mancare imi face mama in timpul zilei,cand il culca pe David
noi suntem bine,vrem sa facem prevenar-ul.cine l-a mai facut?are reactii adverse?
merg la picasa sa pun ceva poze sa nu ne uitati de tot![]()
pupici tuturor!
maitreyi spune:
am vazut poze cu anais cu botic
, pe flacaii bistriteni, matei si stefan - iubire mare dom'le in nordul tarii
si pe david papand paturica 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Tecky spune:
Salutare!
Eu am fost azi cu Raluca la control si totul este bine,am scapat de raceala dar mai tb sa luam tratament inca 2 zile.De mancat mananca foarte putin,sper sa-i revina pofta de mancare.
Dia eu la un plic de ceai Infant Drink pun 100 ml apa.
Anna sunt sigura ca in curand va incepe sa-i placa Ioanei sa pape cu lingurita.
Carmenela ma bucur ca ai scris si ca ne-ai dat vesti bune de Alle.
Rontzy ce mare si frumos e ginerica.
Anaxena sa ne dai si noua sfaturi despre Pilates.
oanasm spune:
rontzyyyy ce mari v-ati facut!!!
David..noi am facut prevenarul..dar doar o doza pana acum...si am facut febra la 10 ore dupa vaccin...sper la voi sa nu apar niciun fel de reactii adverse 
na..am scanat paginile..le-am pus pe picasa gimnastica sugarului
pupici si noapte buna sa aveti!
Oana
de
Raul