Pepenasi de iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 12
AnnaBaby spune:
Bun, experimentul s-a incheiat si s-a soldat cu 5 lingurite si 3 seringi de panadol inghitite, adica undeva cam la 30 ml. Tot e bun, decat deloc. Ideea e ca imediat dupa ce am strans mancarea ei din fata si i-am luat bavetica de la gat ca urla de nu mai aveam cu cine sa ma inteleg, am inceput eu sa pap ceva, ea se uita la mine si m-am prefacut ca-i dau si ei, i-am dus furculita spre gurita, iar ea imediat a deschis-o!
Sa nu-mi dau palme? Uite asa face, cand vede pe cineva mancand se uita cu asa o privire din aia de catel, si daca ii duci la gurita decshide, numai la mancarea ai refuza. Mai incerc si mai tarziu...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
LA MULTI ANI DENISA (SERENITY)!! SA AI PARTE NUMAI DE SANATATE, FERICIRE SI IUBIRE!!
Te mai asteptam sa ne mai povestesti de Raducu!
La multe lunite Maria, Nicholas Cristian, Filip, Mara si Gabriel Ionut!! 
Tare lene mi-e azi...cred ca de la vreme, ca e innorat si mohorat. Mirunica inca mai are ceva mucisori, da' muult mai putini, speram sa scapam de ei definitiv!
De azi dimineatza ne-am imbogatit vocabularul cu "p" si "b" in diferite combinatii: bubu, pupu, mbu, bupu, etc.
ana fain hobby ai! Sa nu-ti spun ca de cand tot vreu sa te intreb ce inseamna mesajul de sub numele tau...na ca am aflat!
Mateiutul cumintel! Si eu erm suparata la scoala ca nu duceam bomboane de ziua mea!
Sare eu ii pun la MIruna foooarte putina in apa in care fierb legumele, apa pe care nu o folosesc, ca pun lapte. Si ii mai pun in pireu si o picatura de ulei de masline. Nu stiu daca fac bine, dar eu asa procedez.
Papa noi la capitolul legume, papam totul amestecat in pireu de cartofi, adica cartofi cu morcovi, conopida, dovlecel, ardei copt sau fiert, bostan, patrunjel alb, telina, carne, galbenus. Nu toate de-odata, asa cate 2-3. Cand i le dadeam fara cartof nu-i placeau deloc, asa ca m-am reprofilat.
ileanna super informatiile cu caloriile...o sa le tin minte!
Iriss tare m-am distrat cum papa Yvo iaurt cu mana....mama mamaaa ce ne-asteaptaaaa....
Iza felicitari pt. Timmi cea cuminte! Pfui pfui sa n-o deochi!!
Boti
pt. ideile de mancaruri la bebei!! Esti o mana cereasca!
Mina sanatate multa!! Sper sa-ti treaca repede!
AnnaBaby imi pare rau pt. iritatia la funduletz! Sper sa va treaca!
Ciudat cu mancatul...poate tre' sa mai incerci combinatii, ceva ceva tot tre' sa-i placa! La noi totul s-a rezolvat cand i-am facut pireu de cartofi cu diverse legume, cu lapte praf si cu un strop de ulei de masline. Bafta!!
Noi trebuia sa ne platim rata la banca, aia ne suna innebuniti dar desteptul de sotz a uitat pinul la card si nu putem scoate banii!!!

Intrebare: Voi ce ceai le dati la bebei si cum il preparati? Cata apa, cate plicuri/plante, cat zahar si ce tip de plante??
Fug la papa, ca mintenas se trezeste mutza!
Dupa-masa placuta!
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irolf1 Ajutor! lui Alex ii curge un ochisor. Acum il sterg, acum se aduna iar in coltul interior al ochiului o chestie galbuie. Ce sa-i fac? Sustine ca-l si doare un pic. Nu e rosu sau altceva ![]() Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08) |
cel mai bine consulti un medic oftamolog.
eu pot sa iti spun ce sa NU faci: sa nu pui ceai de musetel sau altceva inafara de ser fiziologic
Ana - mami de
Stefan si
Matei Ne jucam

ladymina77 spune:
Dia ms,eu ii dau ceai de musetel sau baby calm la 100 ml de apa un pliculet cu o lingurita rasa de zahar fiert in apa respectiva.Acoperit 5 minute si apoi scot plicul afara.I-am mai dat de chimen pana pe la 4 luni si ala il faceam pt mine ochimetric cate 2l din care ii fierbeam si ei cu zahar.Cam asa facem noi.
Sare si eu pun in apa cu legume.Poate e bine ,poate nu dar asa am procedat si la Bogdan si la mamaruta idem.
Revin mai incolo!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
ladymina77 spune:
Dia ms,eu ii dau ceai de musetel sau baby calm la 100 ml de apa un pliculet cu o lingurita rasa de zahar fiert in apa respectiva.Acoperit 5 minute si apoi scot plicul afara.I-am mai dat de chimen pana pe la 4 luni si ala il faceam pt mine ochimetric cate 2l din care ii fierbeam si ei cu zahar.Cam asa facem noi.
Sare si eu pun in apa cu legume.Poate e bine ,poate nu dar asa am procedat si la Bogdan si la mamaruta idem.
Revin mai incolo!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
irolf1 spune:
Ana
de musetel stiam si eu ca nu e bun, nu i-am pus, problema ca pana maine nu am cum sa ma duc la dr. decat daca merg la spital. ziceam ca nu e rosu, na ca acum a inceput sa se inroseasca
Poate fi o reactie provocata de vant si praf? Ca azi pe drum de la gradi ne-a cam batut vantul.
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
a.cicel spune:
In mancare nici eu nu pun sare, doar daca ii fac carnita d epui. Atunci pun puitina sare cand fierb carnea. Iar zahar nu am pus in ceai niciodata. ocum nu bea, dar nici la Bianca nu i-am pus decat dupa 1 an jumate.
irolf1 spune:
Dia eu i-am facut Baby calm, nu prea se omoara ea cu el mai mult pupa tetina. Am pus un plic la 200ml, fara zahar.
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
oanasm spune:
salutare si din satmar!
ma bucur ca s-au (mai)calmat spiritele 
vio
pt lista cu ce face manda voastra..si raul cam tot asa..mai putin intoarcerile si gustatul picioarelor
...de ieri il tin mai mult la curu gol si e mare atlet...adica mai mai ca a reusit sa se intoarca de pe spate pe burtan
...noi zicem asa: a-guuu, a-grrr, aaa, eeee, me si ma (mai rarut)
multam
de raspunsurile referitoare la punct alb sub gingie/dinti
aa..legat de gimnastica bebeilor..in cartea lu' capraru sunt niste exercitii pt sugari ...am sa scanez (astazi..sper) paginile
pupici ca s-a trezit voinicu'
Oana
de
Raul