Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )
Raspunsuri - Pagina 13
valentina_22 spune:
Pinacolada,
asta da vesti bune. Ma bucur ca sunteti din ce in ce mai bine si sper sa nu mai treceti prin asa ceva niciodata.
Erina, vorba fetelor, no comment. Mi-e mi se pare cam fara rost toata tarasenia si cu siguranta costurile acestor baze de date se vor regasi in facturile nostre!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=7" target="_blank"> Clipe de viata 2008
cecilia L spune:
valentina, nu scapati asa usor de mine![]()
mami25, sanatate multa piticului si tie cat mai multa liniste ca sa iei decizia cea mai buna, te mai asteptam cu vesti.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Am observat ca iar s-a ingrosat randul cu pitici bolnaviori. Sanatate multa lui Lisa de adimercedes, sa dea Domnul ca nu fie nimic grav, lui Andrei de papanash,bafta la analize, poate reusiti totusi sa scapati fara. Refacere rapida si lui Rares de pinacolada, nu am retinut eu bine, dar Rares ia antibiotic? Am mai povestit eu aici, cand a avut Andrei o enterocolita urata de tot, tot asa cu multe scaune moi pe zi, in contitiile in care era la regim stict si nu i-a trecut pana nu i-au dat gentamicina. Insanatosire grabnica si lui Betty si iubitului ei Mario, cred ca te-ai speriat groaznic, bine ca nu a a fost nimic grav si s-a revenit repede baiatul. Felicitari Simonei pentru retetele reusite. Am incercat fructele de mare dar recunosc rechin nu, din cate am auzit seamana la gust cu carnea de pui (sper sa nu gresesc). Roxana, prima oara cand am facut si eu gogosi, mi-au iesit cam tari, motivul, pusesem prea multa faina. Dar sa stii ca au fost gustoase si asa si terminate intr-un timp record. Ma bucur ca v-ati incarcat bateriile alaturi de prietenii dragi, pentru inca o saptamana de munca. Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=7" target="_blank"> Clipe de viata 2008 |
Valentina, multumim
. La noi iar s-a incalzit la 37* azi, dar Lisa nu da semne ca ar deranja-o sau durea-o soldul/piciorul, sper sa fii trecut cu Nurofenul pe care l-a luat timp de aproape o saptamana. Vineri incerc sa ajung la medicul de familie si va tin la curent cu noutatile.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
valentina_22 spune:
Mami25, sanatate multa lui Victor. Eu am o parere foarte buna despre sectia de gastroenterologie de la Budimex. Acolo am fost internata cu Alexa, cand a avut enterocolita si am numai cuvinte de lauda la adresa medicilor de acolo. Imi pare rau pentru debutul in noul an, dar sunt sigura ca apele se vor linisti.Incearca sa te linistesti, sper ca ai si sustinerea sotului, iar cand Victor va fi mai bine,cu siguranta veti lua decizia cea mai buna pentru voi! Suntem alaturi de tine, cu gandul si ori de cate ori vei simti nevoia sa-ti spui oful,aici vei gasi sustinerea de care ai nevoie!
multi si putere!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=7" target="_blank"> Clipe de viata 2008
cecilia L spune:
valentina, vad ca azi esti la datorie, dorm cumva piicii tai?
Roxana,chiar vrei sa credem ca muncesti
, mai ia o pauza, avem nevoie de tine sa terminam capitolul.
Yaia, azi ai cam lipsit, sa nu spui ca si tu muncesti![]()
Luy, voi sper ca sunteti bine si din cauza ochioasei nu mai intri asa des pe la noi.
Teo, pai chiar asa, v-ati distrat duminica si inca nu ti-ai revenit?
anisia ia mai baga pe aici un ochi si spune cum ai slabit, de cand am zis de intalneala te-ai dat la ''fund''
, ce mai face cumnata ta si bb din burtic, e baiat?
Rodica, ce face puiul de morosan, ai fost la dr., samburel iti face probleme?
Sabina cum e vremea la Busteni?
Gata, daca tot m-ati lasat sa vb singura, ma opresc, ca acu dati cu pietre ca m-am apucat de catalog![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Buna ziulica. Munca destula pe la mine, mai usor cu forumul. Si asa de la 15 martie incepe nebunia cu mailurile si history si sa vedem atunci cum vor folosi informatiile. Sunt tare revoltata de legea aceea.
Carpatina, deocamdata nu am semnat pentru reducere. Sper sa nu ma treaca direct la concedieri.
Papanash, bine ca e baiatul spre bine, eu imi mentin parerea ca nu a fost oreion.
Ali, merg de 3 ori pe saptamana la sala, dar rezultate ioc fara dieta. Ieri dupa sala am avut bulimie cred, am mancat juma de paine cu diverse. Cred ca am pus ceva, nici gand sa vad vreun rezultat.
Crishtina, tare frumusel Robert al tau.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Ca tot ziceati de ce m-a apucat munca...Filmulet dulce-amar despre criza: http://moshemordechai.wordpress.com/2009/01/17/the-job/
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Mami25_7, imi pare tare rau ca treceti printr-o perioada grea, dar intotdeauna dupa negura iese si soarele. Plus ca eu nu cred in lucruri intamplatoare, poate BB2 sa fie raza voastra de soare. Voi stiti mai bine, sa fie asa cum iti doresti.
Multa sanatate puiului mic, sper sa nu mai aveti probleme de acum incolo, cred ca a fost tare greu cu atatea spitalizari, poate nu mai e nevoie.
Valentina, bine ai revenit, chiar ma intrebam ce e cu voi. Vad ca toate ati cazut de acord ca faina a fost prea multa la gogosi, data viitoare (daca o mai fi vreuna) o sa pun mai putina. La doctor nu am fost, numai Cecilia, eu nu am apucat.
Cecilia, chiar muncesc! Am facut o pauza, dar nu am timp de terminat capitolul. Sunt sigura ca va descurcati si fara mine.
Erina, eu sunt revoltata de lege, chiar si in numele prevenirii terorismului si altor infractiuni, tot cred ca e o incalcare grava a intimitatii. Mai ales luand in considerare natura umana si faptul ca tot oamenii sunt cei care decid cum se folosesc informatiile. Sunt sigura ca vor aparea abuzuri de diverse forme.
Rox , mamica
valentina_22 spune:
Cecilia, Roxana
. Nici gand Cecilia, Alexandra este la gradinita,asa ca pana la ora 17 am liniste, iar Andrei, inspirat probabil de opera lui Andrei de papanash, s-a apucat de redecorat peretii camerei. Intre timp profit si eu de putina liniste mi-am trantit o pizza si o savurez pe indelete. Am cateva bluze de-ale fetii de calcat dar nu prea-mi vine sa ma scol de la calculator. Le las mai pe seara.
Am uitat sa va spun o chestie haioasa. Pana acum nu i-am dat importanta dar astazi Andrei a inceput sa reactioneze urat de tot cand pune tati mana pe mine.Nu-l lasa sa ma atinga nici cu un deget, incepe imediat sa tipe, il loveste si il musca. Si Alex era geloasa pe mine cand era de varsta lui Andrei dar parca nici asa. Sper doar sa fie un episod trecator
, Chiar ii spuneam sotului ca mandra sunt ca am baiat
.
Vad ca Andrei atenteaza la pizza mea asa ca fug sa-i pun o portie de supa de rosii. Am observat ca ii place la nebunie si mananca uneori portie dubla.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Aaa...si bonus o fotografie de la noi http://good-times.webshots.com/photo/2232023190101842919NjsCtO |
Bravo pt. reusita cu laptele.
Si foarte frumos Robert, dar sa stii ca m-am uitat la ambele poze!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze