Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Pentru ca tot am chef de munca la domiciliu, va invit sa priviti realizarile mele:
Andrei si
noi2
Mai este acolo si un filmulet cu si despre Alexandra, pentru doritori!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami25_7

Va salut fetelor,am fost cam apsenta in ultima perioada,dar va rog sa ma credeti ca am si motive.Dupa un inceput dezastruos de an,in care am fost certata cu sotul chiar in noaptea de an nou,acum o saptamana am intrat in spital cu baiatul,a facut enterocolita,a debutat cu varsaturi,scaune diareice,febra mere,peste 40 grade,frison.Am ajuns la Victor gomoiu unde ne-a dat un tratament oral,dar pe care nu il mai primea,pt ca varsa tot.AM ajuns la Matei Bals la boli infectioase,unde am stat pana duminica,ieri a fost ok,dar azi are iar scaune moi si aseara a varsat.Imi vine sa imi iau campii,acum doarme,mai mult zace.Si ca sa fie totul complet,am un test pozitiv,desi nu e momentul acum,nu stiu ce sa fac,ce sa aleg.Trec printr-o perioada f dificila,am cosmaruri,nu pot dormi noaptea.Ne mai dorim un bebe,dar cred ca e prea devreme,apoi nu ma asteptam,am folosit anticonceptionale si faceam o pauza de 3 luni,si atunci m-am bazat pe calendar,dar se pare ca m-am inselat.Va mai dau de stire despre noi,pana atunci sper sa fie copilul bine iar eu sa iau decizia cea mai buna.Va pupic.

Tare rau imi pare ca treceti prin asa incercari grele. Nu pot ajuta cu celelalte probleme, dar in ceea ce priveste enterocolita, am ceva amintiri recente, asa ca iti recomand regim strict si numai lapte fara lactoza. Pt. solide, fetele stiu mai bine, dar nu-l forta deloc in ceea ce priveste mancarea solida, da-i dopar ce vrea, dar in niciun caz alimente ce fermenteaza: fructe, iaurt etc. Orez fiert, mucilagiu de orez in lapte, morcovi fierti, carne fiarta, mere coapte... Pe noi laptele fara lactoza ne-a salvat. Si musai multa apa, ceai de menta daca accepta, dar neindulcit. Zaharurile provoaca diaree. Tine-l hidrata cu orice pret, chiar da-i apa cu seringa daca refuza.
In ceea ce priveste vomitatul medicamentelor, pt. scaderea febrei poti incerca supozitoare cu paracetamol, dar la saruri de hidratare si altele, nu ai ce sa faci. Eu am preferat sa nu i le dau daca voma din cauza lor. Primul pas a fost sa inlaturam febra, apoi sa manance ORICE fara sa vomite (chiar daca manca doar lapte fara lactoza, eventual cu ceav zeama de orez ascunsa in el). Apoi am incercat sa-l tin pe regim ca sa nu mai faca diaree. La noi a durat cam o saptamana, dar l-am tinut pe regim inca cateva zile, ca nu voiam 'sa se intoarca' boala.
Sanatate multa va doresc, sa treaca repede boala si apoi mintea limpede si rabdare, sa luati deciziile cele mai bune pentru voi toti!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
anisia ia mai baga pe aici un ochi si spune cum ai slabit,

Aoleu Cecilio... cand oi zice eu "extemporal" tu sa fugi cat te tin picioarele! Bine? Ca doar acu cateva zile zise fata cum a facut de-a slabit... uta-uta cand cu Cindy, cand cu Tom Degetel..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Devyllo, m-am amuzat tare cu povestea drumului catre culesul de mere... da' zau asa.. cum ati infasurat camasa in curul corpului?

=====================

Mergi la inceput

Sim, chiar asa de bun a fost rechinul gatit de tine?
Eu am mancat o singura data si nu mi-a placut gustul... sigur, era preparat altfel, daca ar fi fost si cu ghimbir nici nu l-as fi comandat

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Devyllo, m-am amuzat tare cu povestea drumului catre culesul de mere... da' zau asa.. cum ati infasurat camasa in curul corpului?

=====================

asa zice ea sau ai comis-o ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Crihstina, ai un baiat mare si frumos, mai pune poze, de ce esti asa discreta ?

Mami 25, perioada sarbatorilor a fost foarte stresanta pentru toti, multa rabdare in luarea deciziilor si bafta. Cu enterocolita vad ca te-au sfatuit fetele patite.

Rox, am vazut filmul, e de rasu-plansu....Stii tu vorba aia, sa nu ne dea Domnul cate putem duce....

Valentina, bine ai revenit.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

=====================

asa zice ea sau ai comis-o ?

ghici!

=====================

Mergi la inceput

Mihaileascooooo... hai soro pe la noi sa ne mai zici de mataluta ce mai faci.. Io astept, cu cutia de servetele langa mine, sa ne povestesti ce mancaruri ai gatit pentru nasha lu' Mihnea...

=====================

Mergi la inceput

Gata, am vazut, n-am luat-o pe ghicite ...si citisem povestea acum ceva vreme .
ma duc si eu sa mananc, azi am facut pauza de papa ( criza asta mondiala....), azi noapte n-am dormit, am stat pe-aici pana aproape de 4 dimineata ( cu varsta apare insomnia ? )sunt subiecte pe-aici care ma doboara si ma ravasesc, nu pot sa nu le citesc, din contra, stau aici sa citesc vestile bune ( am plans zilele astea mult de tot alaturi de familia si prietenii Emmei ).

Adimercedes, iar ai zis de grade si nai precizat unde erau, afara sau in corp

Teo, chiar asa, ne ignori total anul asta...

Diwana, si tu ai pana de net, ca n-ai mai postat.

Maria, ce fac puii tai ?

Afibebe, ati terminat tratamntul e mai bine puiul ?
ma duc sa mananc ( n-am tot chinuit sa-mi amintesc cand si unde am mancat rechin, ei, am mancat in Barcelona, nu m-a dat pe spatem, semana la gust cu nu stiu ce peste, avea in schimb un sos bun. Eu n-am gatit ca mi s-a parut scump la market si am preferat altele.

Ghighi- filme

Mergi la inceput