Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Greyeras, Cecilia - ei bine , da!!!!in sfarsit e mai bine!dar eu sunt atat de obosita incat pur si simplu mi se inchid ochii, plus ca atentia mea e varza, si tocmai mi s-a dat ceva de analizat..........hmmmmm!!!!!!!
ce cald e afara, parca e primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Va salut fetelor,am fost cam apsenta in ultima perioada,dar va rog sa ma credeti ca am si motive.Dupa un inceput dezastruos de an,in care am fost certata cu sotul chiar in noaptea de an nou,acum o saptamana am intrat in spital cu baiatul,a facut enterocolita,a debutat cu varsaturi,scaune diareice,febra mere,peste 40 grade,frison.Am ajuns la Victor gomoiu unde ne-a dat un tratament oral,dar pe care nu il mai primea,pt ca varsa tot.AM ajuns la Matei Bals la boli infectioase,unde am stat pana duminica,ieri a fost ok,dar azi are iar scaune moi si aseara a varsat.Imi vine sa imi iau campii,acum doarme,mai mult zace.Si ca sa fie totul complet,am un test pozitiv,desi nu e momentul acum,nu stiu ce sa fac,ce sa aleg.Trec printr-o perioada f dificila,am cosmaruri,nu pot dormi noaptea.Ne mai dorim un bebe,dar cred ca e prea devreme,apoi nu ma asteptam,am folosit anticonceptionale si faceam o pauza de 3 luni,si atunci m-am bazat pe calendar,dar se pare ca m-am inselat.Va mai dau de stire despre noi,pana atunci sper sa fie copilul bine iar eu sa iau decizia cea mai buna.Va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna ziua si de la noi!
Din cauza unei avarii, nu am avut net cateva zile, asa ca va rog sa-mi motivati absentele! Incerc acum sa recuperez din urma, am vazut ca ati scris nu gluma!
Vorbeati ceva despre vecinii de bloc! Cred ca eu i-am gasit pe cei mai dusi cu capul!Jumatate dintre locatari sunt pensionari care nu suporta zgomotele si vor liniste non-stop, iar cealalta jumatate este formata din tineret, care cu familii care singurei. Fiind bloc de garsoniere este un adevarat babilon, mamele la maxim in miez de noapte, reparatii la ore total nepotrivite, vecini care fumeaza in lift. Incercam insa sa ne detasam de tot si sa dam un exemplu de buna purtare copiilor nostri!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=7" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Am observat ca iar s-a ingrosat randul cu pitici bolnaviori.
Sanatate multa lui Lisa de adimercedes, sa dea Domnul ca nu fie nimic grav, lui Andrei de papanash,bafta la analize, poate reusiti totusi sa scapati fara. Refacere rapida si lui Rares de pinacolada, nu am retinut eu bine, dar Rares ia antibiotic? Am mai povestit eu aici, cand a avut Andrei o enterocolita urata de tot, tot asa cu multe scaune moi pe zi, in contitiile in care era la regim stict si nu i-a trecut pana nu i-au dat gentamicina.
Insanatosire grabnica si lui Betty si iubitului ei Mario, cred ca te-ai speriat groaznic, bine ca nu a a fost nimic grav si s-a revenit repede baiatul.
Felicitari Simonei pentru retetele reusite. Am incercat fructele de mare dar recunosc rechin nu, din cate am auzit seamana la gust cu carnea de pui (sper sa nu gresesc).
Roxana, prima oara cand am facut si eu gogosi, mi-au iesit cam tari, motivul, pusesem prea multa faina. Dar sa stii ca au fost gustoase si asa si terminate intr-un timp record. Ma bucur ca v-ati incarcat bateriile alaturi de prietenii dragi, pentru inca o saptamana de munca.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=7" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

mami25_7, multa sanatate va doresc.. si intelepciunea sa iei decizia cea mai buna pentru voi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

devylla, eu am o indesit fara afisjs electonic de aproape un an. Sunt foarte multumita de cum spala. Munceste saraca de 4 ori pe saptamana in doua schimburi, dar papa acum n-a facut nici o plangere!
papanash, felicitari micutului Picasso. Operele lui Andrei nu au rezistat mai mult de o zi. Am avut grija sa ma ocup personal de asta.
erina, sa-ti traiasca micuta cheliuta. Daria este o scumpa, asa arata si Alexandra mea cand am tuns-o prima oara.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Gabi, la cat mai multe progrese pentru Eliza. Sa o vedem cat mai curand alergand ca o caprioara.
Cecilia, sper ca totul a fost bine la eco. Tinem pumnii si asteptam vesti!
greyeras, sa-ti fie de bine schimbarea! Asteptam pozici cu noul look!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Mami 25- la Matei Bals incearca sa iei legatura cu dr Luminos, e o tipa! nu i-au facut gentamicina in branula?
eu la fel am patit, numai ca am fost la emila irza si i-a facut perfuzie cu no-spa si inca vreo 2. si antibiotic gentamicina si ACC la 12 ore 5 zile si si-a revenit!
tine-l pe regim, lapte HN 25 de la milupa, hydrasec si daca iti varsa du-te din nou cu el sa nu se deshidrateze!!!!
noi de abia am scapat sa zic asa de tampenia asta, care de fapt e o infectie bacteriana f puternica!
in ceea ce priveste testul pozitiv, nu stiu ce sa zic! ar rabdare sa-l pui pe picioare pe pitic si apoi sa iei o decizie! si oricum anunta cand te duci la bals ca esti insarcinata, sunt mai vigilenti in ceea ce priveste igiena!

Mergi la inceput

Valentina22- da, i-a facut ACC si gentamicina in branula 5 zile , la 12 ore! asa e! daca nu era gentamicina aia ......nici nu vreau sa ma gandesc! deci si tu ai trecut prin cosmarul asta?
cand eram noi mici nu erau atatea tampenii de bacterii si virusi de ajungi cu copilul la spital................nu mai zic nimic, ca nu fac decat sa ma enervez degeaba!

Mergi la inceput

Cecilia, papanash, ne bucuram pentru vestile bune! Cecilia daca nu esti prezenta la apel stim ca lipsesti motivat!
Roxali, sa rezolvati repede cu actele. Succes taticului la schimbat scutece si hranit copilul. S-ar putea sa ai o surpriza placuta cand te vei intoarce acasa si sa descoperi cat de bine s-a descurcat.
Roxana, nu am fost pe faza, dar sper sa te intorci si tu cu vesti bune de la medic.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput