Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )
Raspunsuri - Pagina 11
Pinacolada spune:
Cecilia L- bine ca a fost ok! sa ne ducem si noi??????????
nu, nu cred ca am moralul acum.... dar cred ca ar tb!!!
dar..eu ma programasem la un dr estetician:))))) si cand mi-a zis sa ma duc in ziua in care dadusem telefon, dintr-o data mi-a scazut moralul!!!! cert e, ca am sunat si am zis ca a intervenit ceva si nu mai pot ajunge! hi, hi, tare fricoasa mi-s!
Papanash-bine ca vestile sunt bune!!!! asa da! bietu' copilas ! asa ce ii mai chinuim cu toate medicamentele care parca nu mai au efect si cu nasu si cu....offf
Fetelor vin si eu cu vesti bune:)))
s-a reintregit familia, luca e destul de ok, rares nu a mai facut kk decat odata, asa ca.....suntem pe drumul cel bun!!!
crishtina spune:
Neata! Si eu am o veste buna
In sfarsit am gasit laptele care ii convine lui Robert. Un lapte normal...nu de crestere...ca ala il accepta demult. Poate pare ceva banal dar am incercat si nu exagerez cred ca 5 feluri de lapte si de la toate facea diaree...exact a 5a zi de cand incepeam. Acum avem 7 zile de cand am inceput...sper sa nu fie probleme de acum. Pupici la toti. 
Aaa...si bonus o fotografie de la noi ![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2232023190101842919NjsCtO
Crishtina &
Robert
09.09.2007
Erina spune:
Buna dimineata si de la noi!
Eu imi beau cafeluta si apoi la treburi.
Cecilia super ca e totul OK. Si eu trebuie sa ajung la un control.
Pianacolada ce bine ca s-a reintregit familia!
Papanash, bine ca nu e oreion si ca si-a revenit Andrei. Mare dreptate ai cu sanatatea. Am vazut picrurile murale
.
Gabitz
ma bucur sa aud ca Eliza e spre excelent cu piciorusele.
Carpatina, la ce ora neobisnuta (pentru tine) ai scris aseara!!!![]()
Roxana no news is good news.
Christina ce baietel frumos ai acolo! Si ce carti pentru copii interesante sunt in Italia.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Daria a fost cam mofturoasa ieri dupa-amiaza. cred ca de la dintisori. la un moment dat nu ii mai convenea nimic si se agata de mine sa o tin numai in brate.
Azi-noapte a dormit linistita, acum vad ca e super OK, ocupata cu o carte.
De cind am tuns-oparca s-a strengarit sau o fi doar agitata de la dinti.
In rest toate vechi.
Sanatate si numai bine tuturor!
Erina spune:
Mamici de astazi incepe...
Pe data de 18 noiembrie 2008 Parlamentul Romaniei a emis "Legea nr. 298/2008 privind retinerea datelor
generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice ...", lege care a fost publicta in Monitorul Oficial, Partea I nr. 780 din 21.11.2008:
http://www.monitoru loficial. ro/2008/sumar_ 2008.htm
http://www.avocatne t.ro/content/ articles? id=13906
CATEVA CONSECINTE (nu trebuie sa fi expert ca sa iti dai sema):
- incepand din 20 ianuarie, adica de martea viitoare, toti operatorii de telefonie fixa si mobila , adica ROMTELECOM, RDS&RCS, ORANGE, VODAFONE, COSMOTE, ZAPP, etc. sunt obligati sa stocheze timp de 6 luni urmatoarele date despre TOATE CONVORBIRILE NOASTRE TELEFONICE: DE UNDE VORBIM, CU CINE (nr. de telefon si NUMELE SI ADRESA ABONATULUI), LOCATIA CELUI CARE ESTE APELAT, CAND SI CAT VORBIM;
- incepand din 20 ianuarie, adica de martea viitoare, toti operatorii de telefonie fixa si mobila , adica ROMTELECOM, RDS&RCS, ORANGE, VODAFONE, COSMOTE, ZAPP, etc. sunt obligati sa stocheze timp de 6 luni urmatoarele date despre SMS-urile pe care le trimitem: DE UNDE LE TRIMITEM, CUI SI CAND LE TRIMITEM;
- incepand din 15 martie 2009, adica peste mai putin de doua luni, toti provaiderii de internet, adica RDS&RCS, ROMTELECOM, ORANGE, ZAPP, etc.sunt obligati sa stocheze timp de 6 luni urmatoarele date despre emailurile noastre: DE UNDE TRIMITEM EMAILUL, DATA SI ORA LA CARE NE CONECTAM LA INTERNET, CUI TRIMITEM EMAILUL(adresa IP si
NUMELE SI ADRESA FIZICA A ABONATULUI), DATA SI ORA LA CARE NE DECONECTAM DE LA INTERNET;
- incepand din 15 martie 2009, adica peste mai putin de doua luni, toti provaiderii de internet, adica RDS&RCS, ROMTELECOM, ORANGE, ZAPP, etc.sunt obligati sa stocheze timp de 6 luni urmatoarele date despre NAVIGAREA NOASTRA PE INTERNET: CINE SUNTEM (NUME, ADRESA FIZICA SI IP-ul), DATA SI ORA LA CARE NE CONECTAM LA INTERNET, DATA SI ORA LA CARE NE DECONECTAM SI PROBABIL TOATE ADRESELE DE INTERNET PE CARE LE ACCESAM.
Bineinteles ca nu avem de ce ne face griji, imi imaginez ca faceau asta si pina acum dar parca imi da un sentiment aiurea.
Sper sa foloseasca cu adevarat ca instrument de constringere pentru nelegiuiti ca altfel sunt doar bani aruncati care cu siguranta se vor reflecta in facturile noastre!!!
greyeras spune:
Salutare fetelor!
Cecilia ma bucur pentru vestile bune! Sa mergi neaparat sa faci si analizele si eco transvaginala chiar daca este cam neplacut.
Erina multam de info, auzisem ceva aseara la stiri, oricum no comment. Sa stii ca si Adelina face cam la fel cu ce descrii tu la Daria. Asa e tunse au un aer mai strengaresc.
Pinacolada tot inainte cu vestile bune. Acum sper ca esti mai linistita siind ambii copii langa tine.
Christina tare frumusel printisorul tau. Si ce mare s-a facut.
Papanash asta da veste buna,
micutului desenator de pereti. Eu stau cu ochii ca pe butelie pe Adelina sa nu faca vreo nazdravanie din asta, deocamdata deseneaza "doar" pe mobila, televizor si pe carti.
Fetelor sa strigam prezenta, vad ca dati din ce in ce mai rar pe aici.
Acum ne-a venit si noua alocatia, in sfarsit, o sa ajungem sa ni se lungeasca ochii dupa banii astia. La noi merg direct la banca la rata e fix pe fix. Asta in sectorul 4.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Acum iesim si noi pe afara la plimbare, daca nu sta in carucior ne intoarcem acasa. Doamne ajuta!
O zi buna fetelor!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Si cu cine a stat Cristi cat te-ai investigat, dna profesoara? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
cu tati in fata cabinetului, am avut programarea la ora 18
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
D-na C. de treaba ne apucam, dar dupa analize
adica la primavara cum planuisem.
Greieras, analize si eco erau in program, doar ca s-au mai adaugat unele noi.
Pinacolada, ma bucur ca ne dai in sfarsit vesti bune, sa o tineti tot asa, adica cu vesti bune.
Da, ar trebui sa va faceti curaj, macar sa stiti cum stati, eu acum stiu ca la 6 luni tb sa fac eco, sa urmaresc acel,,nodul'' si caductele marite, si asta cel putin 4 ani( asa zicea....), sa vedem daca o sa ma si execut![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem