Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )
Raspunsuri - Pagina 10
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Deci, se pare ca nu este nimic hormonal, dar ca am ceva caducte marite, iar in spatiile respective exista posibilitatea sa apara cancerul mamar, deci tb urmarite la max 6 luni, daca mai fac un bb si alaptez s-ar putea sa dispara. |
Gata cu forumul Cecilio, la treaba cu tine!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Aratam ca imi merit salariul! |
cu sau fara 20%?
=====================
carpatina spune:
Si cu cine a stat Cristi cat te-ai investigat, dna profesoara?
=====================
carpatina spune:
Gata, am readus capitolul la viata.. pot sa ma duc linistitat la culcare... cine mai face schimbul 3?
=====================
papanash spune:
Io preiau, pe scurt, totusi ![]()
vesti bune, n-am facut analize fiindca totu-i spre foarte bine, nu mai sunt inflamate amigdalele, gatul e aproape desumflat total si starea generala e ok. La ORL ne-a zis ca e totusi nodul inflamat de infectie, nu-i oreion ( oare am gresit ca am zis ca am facut ROR ?)
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
papanash spune:
Va pup de noapte buna, sa dea Domnul sa avem cu totii sanatate, cu restul ne descurcam noi ca suntem in stare.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
helou !!!!! nobody ?????
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui carpatina Adimercedes.. pana si mie mi-e dor de postarile mele ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatino, te inteleg perfect cu timpul de intrat pe forum, fie pt citit, fie pt scris.
Pupici pt trandafirasul cel delicat
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Roxali spune:
Neata si de la noi...
Santem bine sanatosi ,pitica are cu 2 maselute in plus, deci am ceva sperante la un somn lunggggggg linistit![]()
Yaia a trebuit sa folosesc o cremuta ptr fundulet cu ceva antibiotic...weleda o foloseam deja.
Rox de cate ori ajungi la sala
...parca la tine sau vazut mai repede efectele
Maine voi pleca cu mama in capitala
ptr as reface pasaportul(nu se mai prelungesc)...tati va ramane cu fata, juniorul la scoala...a puso tati ca nu stie nik(biberon, schimbat etc)
...trebuie sa-l scolesc de urgenta...ce mai numar si eu zilele pana in august(apropo de baiatul lui Bikmaria)
Multumesc ptr emailuri lui papanash
sper sa apuc sa recperez ...asta seara
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
gabitz78 spune:
neatza tuturor.
papanash - o sa-i fac poze si ti-o arat.
unde ai fost la orl, la dr toader?
ghighi meseariasul.
azi are masaj...asa ca stam acasa.
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/