Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )
Raspunsuri - Pagina 9
gabitz78 spune:
cecilia - asteptam vesti bune.sunt sigura ca nu e nimik.
greyeras - sa-ti fie de bine tunsoarea!
erina - pupam papusa de portelan tunsa!
dupa ce am facut mare valva p-aici am primit si eu banii de alocatie.
de la voi mi se trage, nu?
va pup.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina 2 ore n-a zis nimeni pas? Ce faceti domle? Schimbati garda la palat? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
gata, m-ai prins c-am dormit
, spune drept, sforaiam ?............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Greyeras, sa-ti fie de bine schimbarea de luc
.
doamnelor, numai eu nu apuc sa merg la coafor ? ca asa m-as vopsi si m-as masa si m-as rasfata si eu.....dar cu cine las copilul ?
Andrei se freaca la ochi,l-am spalat iar acum si deja are okii rosii de cat s-a frecat.
............................................................
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Gabitz, o sa fie bine printesa, sunt sigura. Mai pune poze cu ea, s-o pup virtual.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
mi-a trimis o prietena din canada site-ul asta http://www.poissonrouge.com/
e pentru copilasii mai mari, dar e misto .
frate, cica de cateva zile sunt -35 grade la ei, mie mi-ar fi frica sa ies din casa la asa temperatura.....
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
Cecilia si Roxana, va asteptam cu vesti bune de la medic !
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
cecilia L spune:
gata,am ajuns acasa dupa o tura de sopping, asa de moral.
Am fost la dr. Costache, recomandat de Betty, (multumesc inca odata Betty), este super, mi-a explicat cu lux de amanunte, am inteles tot, dar pacat ca nu inteleg si ce a scris pe bilet, deh termenii medicali pt mine sunt .....extraterestriiii.
Deci, se pare ca nu este nimic hormonal, dar ca am ceva caducte marite, iar in spatiile respective exista posibilitatea sa apara cancerul mamar, deci tb urmarite la max 6 luni, daca mai fac un bb si alaptez s-ar putea sa dispara.La sanul stang( intre coaste si san) am un nodul(aspect de nodul, el zicea ca asa pare dar nu este acel tip de nodul de care sa ma sperie)de 11mm, care nu are vas cental, zicea ca tb sa vedem ce este cu el si mi-a recomandat analize, nu ma intrebati ce analize ca nu inteleg ce scrie
. M-a chemat la spital sa-mi faca acolo toate analizele si o eco transvaginala intre zilele 12-14, asa ca o sa merg si la dr mea sa-mi faca eco si sa vad ce-mi mai zice ea, apoi vreau sa merg la endocrinolog.
concluzia: nu e rau dar nici 100% bine, asa ca mamaici care ati alaptat, va recomand o eco la san.
Roxana, poate te hotarasti si tu sa mergi la eco.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina 2 ore n-a zis nimeni pas? Ce faceti domle? Schimbati garda la palat? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Aratam ca imi merit salariul! Sper macar ca era cineva pe faza.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Pai eu sunt hotarata, dar cu timpul nu stau prea bine. Sper sa nu fie nici o problema nici la mine. Ma rog...sunt cam delasatoare.
In rest nimic special pe la noi. Noapte buna si linistita tuturor!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cecilia L spune:
Cred ca ati intrat in greva, e tare liniste pe aici.
Noapte buna.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem