"Emma este o poveste"
Raspunsuri - Pagina 5
aidaciolac spune:
Azi pentru prima oara a plans si nu pentru ca ar fi deranjat-o ceva sau cineva , pur si simplu a inceput sa planga cu toata puterea care i-a mai ramas si nu a mai putut sa se opreasca. Pentru prima oara a plans pentru situatia in care se afla si eu am plans cu ea. Nu spunea nimic , doar ochii ei mari intrebau si simteam cum i se sfasie sufletul. M-a lasat sa ma apropii si sa o imbratisez atat cat se poate , doar poate pot sa ii mai iau din suferinta si lacrimile noastre s-au unit in incercarea de a topi durerea. Am plans impreuna ca niciodata , ea din tot sufletul si cu toata forta , iar eu ca de obicei pe muteste si cu lacrimile siroid.
Dupa ce s-a linistit nu m-a intrebat nimic si nu a zis nimic doar am continuat sa ne privim , sa nu cumva sa uitam un detaliu , sa pastram imaginea dincolo de vreme.
Tratamentul din spital l-am oprit la pranz. Scazuse tensiunea deja foarte mult ... stiu ca e aiurea sa trag de timp , e ca si cum as chinui-o cu mana mea , dar ...
Cateodata e asa in toane bune si se lasa antrenata de nebunelile ce le vorbim sau le facem prin casa si mustatzeste in coltul gurii si ochii ... ochii imi arata ca imaginatia ii zburda inainte la ce nebuneli debitam si cateodata si exprima ce gandeste , dar de cele mai multe ori e trista si sta cu ochii inchisi si nu putem nicum sa ii intram in voie.
Seara in general e mai bine si mai comunicativa , poate ca atat ii trebuie ei sa o scoatem din letargie si apoi incepe sa ii turuie gurita si aproape ca adoarme vorbind. Parca azi a fost si mai mancacioasa , nu a cerut ceva anume , doar ca a mancat mai cu pofta spre seara .
Va pup dragelor si va multumesc , acum merg sa ma asez langa ea sa mai fur cate o mangaiere.
Ne rugam in continuare sa avem taria si intelepciunea sa facem ce e bine
Toate cele bune dragelor!
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
principe spune:
Sti Aida,cand am citit ce-ai scris,ai facut ca speranata mea,care se stinsese,sa reinvie.
imi dau seama cat de idioata am fost cand ti-am cerut,tie mama ei,sa o lasi sa plece,cand eu, care nu-s decat o biata straina,nu o pot lasa,ca mai palpaie in mine speranta ca Dumnezeu nu ne-o ia,ca ne-o lasa sa-i mai auzim glasciorul si sa-i vedem ochisorii.
Poate ca Dumnezeu ne pune doar credinta la incercare?
Acum ma simt mai bine,nu stiu de ce,dar asa ma simt.
Azi ma gandeam...oare daca ar fi sa aleg o alta mama ptru Sebastian al meu pe cine as alege?Te-as alege pe tine,sigur,ptru tot ceeace esti.
Va pup si va iubesc.
Maine este alta zi.
Doamne da-le o zi daca nu mai buna ca cea de azi macar la fel.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
elvie spune:
Aida ma rog ca totul sa fie bine.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
Delphinas spune:
Aida Fie ca Dumnezeu sa va intareasca si sa va dea puterea sa treceti peste toate cu bine. Emma fii tare puiule.
poze, Just Me
ambitioasa
mhldvrc spune:
Emma, multa, multa, f.f.f. foarte multa sanatate!!!! Doamne, fa o minune pentru fetita!!!!
Aida, esti cea mai buna mamica, sunt alaturi de voi, nu stiu ce sa mai scriu,
nu mai gasesc nici un cuvant .
DOAMNE, te rog, fi alaturi de Emma si familia ei, fa o minune, reda-i sanatatea, TE ROG!
si
de si
Anina_n spune:
"Copil special al cerului
Undeva departe de pamant s-a tinut o intalnire,
"E timpul din nou pentru o nastere speciala."
Grait-au ingerii catre Domnul.
"Acest copil aparte va cere multa dragoste.
Pasii lui vor parea mici,
Implinirile poate nu vor veni,
Si va avea nevoie de-o grija mai mare
Din partea celor care-l asteapta acolo jos.
Poate nu va alerga,
Nu va rade,
Nu se va juca.
Poate gandurile ii vor fi departe mereu
Va fi deseori greu de adaptat
Si va fi numit de ceilalti: handicapat.
Deci sa fim atenti unde-l trimitem,
Caci vrem ca viata sa-i fie frumoasa.
Te rugam, Doamne, gaseste-i parinti care sa faca
Aceasta lucrare in numele Tau.
Ei poate nu vor intelege imediat
Rolul imens care li s-a rezervat.
Dar prin acest copil trimis de sus,
Credinta li se va-ntari,
Dragostea li se va imbogati.
Si curand ei vor afla ce privilegiu li s-a oferit,
Sa poarte de grija acestui dar din Ceruri.
Pretioasa lor sarcina cu chip atat de fragil,
Este-al Cerului foarte special copil."
Anonim
Multa putere si speranta, Aida si Laci ! Sunteti parintii speciali a unui copil special. Stie ea, de ce v-a ales pe voi sa-i fiti parinti.
Va imbratisez si va pup cu mare drag !
Doamne ajuta, sa-i fie bine pretioasei voastre comori !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn