"Emma este o poveste"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Aida, multa putere va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Pentru Emma

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doamne ajuta si fa o minune !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mie greu sa si citesc, mai ales sa spun ceea ce simt, sper doar sa se intample o minune...e greu sa-ti imaginezi atata suferinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am intepenit cand am citit titlul subiectului si, de-a lungul celor 6 pagini, am avut noduri in gat si lacrimi in ochi. Am tot citit povestea Emmei, le-am admirat in tacere pe ea si pe mamica ei extraordinara si nu o data mi-am dorit sa fiu si eu macar pe sfert o mama la fel de buna pentru copilul meu. Nu am avut insa niciodata puterea sa scriu ceva. Acum e prima oara.
Draga Emma, draga Aida, sunt cu tot sufletul alaturi de voi si ma rog si eu la Dumnezeu pentru o minune! Da-i Doamne micutei Emma sanatate, fa o minune pentru ea!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Aida, nimic din ce-ti putem spune noi nu stii tu. Esti MAMA asa cum putine mame sunt. Ai putere si din ea ii dai si Emmei scumpe. Da-i putere si spune-i cat de multi oameni se gandesc la ea cu dragoste.
Emma este o minune, nu o poveste. Emma a venit langa voi cu un scop pe care El i l-a insarcinat. Emma este o minune!

Emma si Aida, va iubim!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Continuam sa ne rugam si sa speram intr-o minune pentru micuta noastra iubita Ema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Suntem cu gandul alaturi de voi si ne rugam la DD sa faca o minune pt EMMA!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Emma, Aida..si in seara asta sunt cu gandul alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Emma,Aida,si eu sunt cu gandul la voi si ma rog la o minuneMulta putere!

Mergi la inceput