"Emma este o poveste"
Raspunsuri - Pagina 4
andaluna spune:
cutremurator
dar totusi ar trebui sa facem toate un fel de brain-storming legat de ce s-ar putea face pentru Emma si Aida: orice, oricum !!!
Aveti vreo idee? Rugaciunea aceea mentionata la sufletul credintei cu lumanarile cine ar fi dispusa sa o faca? In afara de mine, intreb?
Sau orice alta idee. Nu ca gest, nu numai ca gest, ci ca un fel de mobilizare de energie pozitiva si de iubire pentru ele.
andaluna
strumfi2004 spune:
Ai grija, Doamne, de Emma si familia ei!
mami, "pinsentza" si "diliciosul"
Strumfii spun lucruri trasnite
ioanaiub spune:
Dumnezeu sa va dea putere
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Kitty spune:
Eu inca sper intr-o minune.
Si orice s-ar intampla, nimeni nu va poate lua amintirile placute, dragostea....
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
diana21 spune:
Aida, draga mea...nu am mai avut puterea sa scriu in ultima vreme, desi citesc aproape zilnic, ma gandesc mereu la Emma mica si scumpa, o mai intreb si pe mama daca mai stie ceva de voi, daca a mai vazut-o prin curte ...nici acum nu stiu ce sa-ti zic, am noduri in gat si imi curg lacrimile pe obraz...ma doare atat de tare suferinta voastra !
Fetita mea e acum la mama, in vacanta, daca tu crezi ca ar bucura-o pe Emma, ii zic sa vina cu mama pe la voi, in vizita. Cred ca i-ar prinde bine compania unui copilas, numai sa se simta ea bine, mititca...
Va imbatisez de o mie de ori cu toata dragostea din inima mea !
avmaria spune:
Aida, nu stiu multe lucruri, dar de unul sant sigura : nu cred ca exista suferinta mai mare pe lumea asta decat cea prin care treceti voi. "De ce" este intrebarea care va chinuie nespus de mult, nici nu pot realiza cat caci ma gandesc cat ne chinuie pe noi cititorii de rand al acestui forum ... Nu lasati loc la aceasta intrebare in sufletul vostru, caci va va distruge. In momentul de fata, un singur gand va poate salva de la nebunie : lasati sufletul Emmei sa se desprinda incet, sa se indrepte spre lumina, spre un loc unde nu mai exista durere.
Sa se opreasca gandul si simturile si iubirea si ratiunea si toate. Sa se opreasca totul in loc. Sa nu mai existe nici ieri nici maine. Sa nu mai existe decat fosnetul imperceptibil de aripi ai unui fluture care se indreapta spre lumina. Sa-i simtim usurarea. Stie ca-i lasa in urma pe cei mai iubiti dintre parinti, stie ca iubirea voastra infinita i-a dat aripi. Aripi fara de care n-ar fi putut sa zboare spre taramul ei de vis... Stie ca datorita dragostei pe care i-o purtati veti reusi sa acceptati ca se va desprinde de voi, ca veti intelege ca va fi intotdeauna aproape de voi, in sufletul vostru.
Un suflet, o lumina, un inger, un fluture desavrasit care nu-si va gasi linistea decat dincolo de privirea noastra. Ne vom preface toti intr-un covor de stele sa-i luminam calea Emmei.
Te iubim, Emma ! Atat de mult incat te lasam sa pleci ...
vias spune:
cred ca nu ma stiti, dar sunt o mamica care si-a pierdut copilasul...si stiu cat poate sa sufere Aida
Eu la fel ca si Kitty, cred in minuni, chiar daca Darius a prins aripi si a plecat la Doamne doamne...
Eu cred in minuni, trebuie sa credem cu toate....va rog frumos, haideti sa ne rugam impreuna la ora 19:00, apoi la ora 21:00
..la fel si maine...cum ne trezim, din 2 in 2 ore:7:00, 9:00...samd
Va rog, alaturati-va si voi, eu cred ca Maicuta Doamnului ne va ajuta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
Morgano spune:
Aida, tati si intreaga familie, va doresc multa putere in a aduce Emmei liniste si seninatate in aceste zile grele.
Suntem alaturi de voi cu sufletul, si inca mai speram intr-o minune.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
LauraNicole spune:
Nu-mi gasesc cuvintele pentru ca stiu cat de sfasietoare este durerea asta!Ma gandesc la voi Emma si Aida!Dumnezeu sa faca o minune si sa lase micuta printre cei dragi!
.............................