Pepenasi de iulie-august 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada
iriss sa stii ca nici Ralu nu prea mai mananca de cand este racita,a si slabit.
diarux mersi pt poezie.Primeste de la mine:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mada, nu te-a acuzat nimeni de nimic, eu nu stiu de ce aveti neaparat nevoie de atata circ! Fetele au reluat discutiile normale si incet totul va reintra in ordine. Fiecare e liber sa vina si sa plece, se sterge de pe lista daca vrea si asta este!

Eu cred ca apare IP-ul tau pt ca ai modificat lista si parola, nu pt ca ai fi deschis tu capitolul.

Trimiteti mesaje de pace si 5 minute mai incolo mai bagati o bomba. Haideti sa fie liniste si timpul ne va da raspunsurile cerute.

Eu chiar am treaba, ne reparam baia pe care am daramat-o acu 4 luni si zilele astea chiar ne apropiem de finalizarea santierului. Dar intru mai incolo sa vad ce mai faceti. :-)

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Eu nu inteleg e ce se ascunde "comitetul e criza"???? A luat o initiativa si acum a disparut si ne lasa sa ne banuim unii pe altii ca in filmele cu hoti!!

Mada eu zic sa nu-ti stergi contul...suntem multe care te vrem alaturi de noi!! Imi pare rau ca efortul depus pt. odisee pare acum in van...Nu e asa, noi te respectam.

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

si uite asa..daca te mananca sigur se gaseste cineva sa te scarpine, Mada, acu eu ti-am ridicat la fileu ca am scris la zz ca m-ai rugat sa vb cu sormea, da sincer daca tot voiai sa dai copy paste la mesaje private, nu te mai apuca sa scrii in Pm.

Ca acu ma simt si io lezata in amoru propriu si ma sterg de nu ma vaz, iau jucariile si lumea in cap, uit esenta ca asta e prima care se ignora si pace buna si noroc ca oricum daca stai sa te gindesti sincer cu tine, nu se opreste lumea in loc cu ocazia asta.

mami de Sofi

Woooow, stati mai blande!
Hai sa o luam mai usor, ca siguuuur e o neintelegere aici. Cu nervi nu se rezolva. Hai sa incercam sa ne lamurim, dar cu calm si cu neuronu in priza, da? Si fara suparare si suspiciune, fetele, va rog. Sa primeze prezumtia de nevinovatie.

Incerc eu sa deslusesc misterul - si credeti-ma ca sunt TOTAL impartiala si am cele mai bune intentii.
Mada a schimbat parola dupa ce a primit mesaj de la Comitet, si apoi a inceput sa modifice lista.
Ooka, sau Ale , e adevarat ca de pe Ip-ul Madalinei (Mada_mxm) a fost scris mesajul Comitetului? Pentru ca eu cred ca aici e confuzia, ca nu e de pe ip-ul ei. Va rog din suflet, lamuriti-ne. Ca daca e scris de pe ip-ul ei, atunci chiar ca e diabolica faza. Dar intai, va rog sa ne lamuriti cum e.
Asteptam.
Dupa raspuns, continuam firul ca sa ne lamurim (ca asta continua functie de raspusul lui Ooka sau Ale ).

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Kla, pai sa scri mai des.Pupam voinicul.Si eu am o verisoara tare draga mie in Toledo, cred ca va naste in iulie anul asta...Imi cer scuze daca din cauza mea n-ai primit parola de la poze, n-a fost cu intentie...

Eu sunt usor incoerenta dar ma adun de pe drumuri...

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna seara

ofof...mai, mai...eu ma simt total pe langa asa ca aleg satacin continuare ca oricum n-as sti ce sa zic...

sun
mada

apreciez ce ati facut pt odisee chiar daca pe atunci nu eram activa va citeam din umbra. sa fiti sanatoase alaturi de familiile voastre si sa mai intrati sa ne spuneti ce fac piticii vostri

flo

anna cu lingurita cum are pica ai incercat? ca aia mai mult e lingurito-biberon am vazut in carrefour un set de biberon, biberono-lingurita si inca un accesoriu de la nuby. ma duc sa iti iau? nu era scump. fata!

noi azi am fost toata ziua plecati dupa perdele, draperii, masuratori, etc. bebe a inceput sa scoata sunete noi, a stat tare cuminte azi cu noi peste tot

multumesc fetelor de urari

revenim

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

narci de mult ma tin sa iti zic...imi placi tare mult ai o atitudine asa zen, imi pari foarte echilibrata, in multe am impresia ca suntem pe aceeasi lungime de unda...i like u girl la fel si capri cand va citesc pe voi parca ma linistiti chiar daca nu va adresati mie

si dia...ai o super semnatura

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Io dispar la nani, ca doarme fata, iar noaptea nu doarme . Cand revin reiau de unde am ramas.
Sper sa avem si raspunsul, fetelor (Ooka si Ale), daaa ?

Va ubesc tare pi toate, da mai ales cand sunteti linistite .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Eu nu am nevoie de verificari si de anchete. Prin tot ce a facut pentru odiseea asta Mada a aratat ca nu e genul de om care s-ar preta la asa ceva. Pentru mine, cuvantul ei e suficient indiferent ce Ip arata programul de contorizare al forumului.
Mada, iti multumesc pentru tot ce ai facut si mi-as dori tare mult sa nu pleci Dar decizia iti apartine si o voi respecta oricare va fi ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Denis Alexandru (kla),Luca si Miruna
Madina si Andreea multumim de urari.Maitreyi,multumim si tie.
Anna,si eu iti spun ca si Didi vezi ce fruct/leguma ii place si apoi adaugi la orice.Din experienta mea cu Theo,ea a mancat ciorba acra de pe la 10 luni(si eu eram disperata ca nu vroia sa manance nimic) si in ea ii bagam de toate :ou,branza,carne.Si asa i-am dat pana la 2 ani.Sper sa nu fie si cazul tau si Ioana sa se obisnuiasca mai repede cu gusturile si sa pape cu placere cu lingurita.

piticii bolnaviori si nu numai

Edit:Scuze ca am uitat sa nominalizez toti sarbatoritii
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput