Pepenasi de iulie-august 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Cuscra iubita, te iubesc...

Madina, noi dam fier de doua zile

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ooka daca ti-a mancat 160 ml cum poti sa te mai intrebi daca i-a placut?? Pai tu ce crezi? Ca a mancat de dragul tau??
Auzi 160 ... wow, nu am ajuns la asa recorduri.
Vreau si eu mercurocrom sau triderm!!!! Tu de unde ai luat mercuro????

Boti imi pare rau de pasa ...

anaco supernaspa faza cu veniturile ... zau asha ...

ale si cine mai raspunde de ordine si disciplina: eu nu inteleg de ce ar fi odiseea toata in pericol sa se inchida?? Cand doar 1 user (zic io ...) face problema si in afara de acest user ... pana la urma nimeni nu a jignit pe nimeni (zic io din nou). E adevarat,au fost niste conflicte si chiar suparari dar eu ziceam ca au fost fara jigniri sau cuvinte grele. Deci nu incalca regulamentul.
Sau ma rog ... asa vad eu lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaco

Buna mamici de pepenici...
N-am reusit sa citesc din capitolul asta (nu stiu cum reusesc sa tot raman in urma!!!)...dar,
scriu acum fiindca sunt tare necajita! si asta nu din cauza Marei - ca ea este un copilutz bun, ...ci din cauza amaratilor alora de bani pt indemnizatie! Ma mai descarc si eu aici la voi, ca nu stiu, sincer, cum o sa rezolv...
Sa va povestesc ce revelatie am avut intr-o noapte: am zis ca parca imi trecusera aia cam putin la veniturile de pe ultimele 12 luni si am stat sa cotroboi in arhiva. Am cautat toti fluturasii si...si..surpriza...astia de la serviciu mi-au taiat multe venituri de pe acolo, gen premii, mariri de salariu, burse, inclusiv concediul medical din iulie!!!...Drept urmare este o diferenta consistenta
Dar acu' eu ce ma fac??? ca am depus deja dosarul cu adeverinta de recalculare... Si daca astia de la salarizare nu vor sa imi faca alta adeverinta si ma lasa cu veniturile alea trecute de ei???
Gata...am terminat, sunt tare necajita, ca tot ne-au starnit cu banii astia. ..mai bine luam 600 lei si nu mai aveam bataie de cap.Of of...

In rest suntem bine, Mara creste...am fost la bilantul de 5 luni...8,200 kg si vreo 67 cm...este bine, raceala i-a trecut f repede. Dr i-a dat de luat fier, dar eu nu ii dau, ca nu m-a convins ca ar avea nevoie! ( de acord aici cu Anka ). Inca nu introducem nimic nou in alimentatie, ramanem la alaptat exclusiv, peste ceva timp o sa ii testez ceva suculet de morcov sau mar. Cam asta despre noi...
Sa aveti o zi buna si puiuti papaciosi!!!

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Eu zic ca in cazul tau este vorba de o eroare. Este posibil ca primele sa fi fost si la negru/gri sau mov, dar concediul medical trebuia sa apara. Eu am stat in combinatie de concediu medical si de odihna 3 luni si apar toate, cu veniturile respective.
Eu zis sa suni si sa ii intrebi, pote chiar nu stiu ca trebuie sa treaca si perioadele astea. Si sa iti scrie cumva pe adeverinta ca au fost omise in cealalta adeverinta.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Aventurile strengaritei Yvonne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Ileanna, mercurocrom am mai luat de la helpnet da astia se poarta de zici ca e marfa de contrabanda, asa ca te sfatuiesc sa incerci la farmacia doina din spate de la Unirea, pe Calea Calarasi.

Mai stii tu mai Ileanna, poate ma iubeste de leshina si atunci mananca si cartoafe dulci pt mini.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am reusit si eu sa citesctot capitoul. Ca ieri nu am avut timp de net si nici azi prea mult.
La multe lunutze sarbatoritzilor zilei

Legat de subiectul..scandal..nu vreau sa mai comentez nimic. S-au spus deja prea multe, in unele cazuri s-a exagerat .. s-a ajuns la alte chesti care nu isi au locul aici, asa ca ma abtin.

Annanu stiu ce sa te sfatuiescin legatura cu diversificarea, ca la mine fetele mananca si castronul daca il las la indemana. oricum, rabdare multa si succesuri

Noi am fost la sanius ca nu a fost foarte frig afara (minus 6 grade fata de minus 13 cat a fost data trecuta), dar n-am stat decat vreo 40 de minute ca a inceput un vant de iti taia fata. Am venit acasa cu pofta sa fac un Tiramisu..asa ca acuma e in frigider. Astept sa mai treaca 5 ore ca sa il pot taia. Sper sa imi iasa..

Fug in pat vreo jumate de ora, apoi trec la bucatarie sa fac ceva de mancare pt maine. Revin mai tarziu. Sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Maitreyi vazut domnisoara cu cercelusi ... sa-i poarte sanatoasa

Maitreyi, ana_a, Ladymina, dana, Flo, saru-mana pentru aprecieri

Ale, multumim pentru ajutor

Madina, eu nu dau fier.

Dr Anca, multa sanatate la printesa

Kla sa-ti traiasca feciorul Si sa stii ca e mai fain sa participi, decat sa asisti Asa ca fa bine si mai scrie-ne

Nati, felicitari pentru lingurita

AnnaBaby, si al meu s-a prins mai greu ce se face cu lingurita si apoi cu mancarea din gurita. Mie mi-au zis ca oricum hrana lui de baza e laptele, asa ca sa ii ofer zilnic fructe-legume cu lingurita dar sa nu insist deloc. Relaxeaza-te ... va manca ea pana la urma.

Noi azi am mancat papaya, a fost un succes total, ar fi mancat si castronul. Pana sa apuc sa il curat, lingea si stropii cazuti pe bavetica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor ca sa nu ziceti ca plec fara sa zic eu am rugat-o pe Ooka daca se poate sa vb cu sora ei care este moderator sa investigheze cine a preluat parola si s-a jucat cu lista.
Ea mi-a rapuns astazi prin pm urm:

"Mai draga, tu apari la comitet , adica la primu post din capitolu 73, tu apari. Nu tu Madalina, ci Mada_Mxm.

Asta e ce a vazut sormea. Acum, fazele astea cu nu stu ce ai inteles, io citesc pe litere, daca spui ca tu ai schimbat parola, inteleg ca tu ai schimbat-o, daca e mesaj subtil, nu ma pricep la fineturi."

Eu i-am raspuns urm:

"Ooka daca zici ca sora ta asa a gasit nu stiu ce sa iti spun eu nu sunt comitetul nu imi sta in caracter sa fac faze din astea scriu pe forum de mult timp si nu m-as juca cu lumea asa. Ce pot sa zic? Tu crezi ce vrei lumea crede ce vrea eu stiu ce am facut nu eu am deschis cap 73. Dar oricum nu cred ca ma crezi asa ca nu are rost sa mai lungim povestea.
Multumesc ca ai rugat-o pe sora ta si ii multumesc si ei ca si-a luat din timp sa investigheze."

Asa ca sincer tind sa cred ca cineva a facut o gluma proasta sau s-a foloit de ip-ul meu, nu stiu care e adevarul, daca ma credti bine daca nu nu, am sa trimit pm la admin sa imi fie inchis contul, imi pare rau ca trebuie sa va parasesc dar nu imi place asa ceva, eu nu as fi facut niciodata asa o gluma proasta.

Ma bucur ca v-am cunoscut, ma bucur ca am facut parte din acest grup si ca am gasit acest forum DC care m-a ajutat foarte mult.
Am sa va citesc in continuare cu placere si ma gandesc la voi si la pepenasi, daca o sa vreti va mai pun poze pe contul de pe picasa daca vreti sa ne vedeti daca vreti sa discutam putem pe messenger.
Pupici multi si sa ifit cat mai fericite alaturi de pepenasi si de familie!

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mada, te rog io frumos din tot sufletelu meu, sa nu pleci . Hai sa depasim rahatul asta si sa mergem mai departe, pleeeeease.

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Deci ajunge.
Cum adica sa pleci Mada??????? Stiu ca nu iti place sa fi rugata si alte alea, asa ca nu te rog si iti spun direct: nu pleci nicaieri pt ca avem nevoie de tine. Si cum adica "daca vrem sa va vedem...". Normal ca vrem sa va vedem, sa stim ce faceti, cum cresteti... cum stati cu olita, cum merge diversificarea...dintisorii..si multe altele.
Nici luiSun nu ii place sa fie rugata. Asa ca ii spun si ei direct" treci inapoi ca avem nevoie si de tine. Cine ne spune la fiecare in parte o vorba buna atunci cand chiar avem nevoie? Chiar crezi ca scapi asa usor de mine? vezi ca o sa te bombardez cu telefoane..si daca nu raspunzi..vai de tine.
pe amandoua si astept sa vad ca scrieti din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

si uite asa..daca te mananca sigur se gaseste cineva sa te scarpine, Mada, acu eu ti-am ridicat la fileu ca am scris la zz ca m-ai rugat sa vb cu sormea, da sincer daca tot voiai sa dai copy paste la mesaje private, nu te mai apuca sa scrii in Pm.

Ca acu ma simt si io lezata in amoru propriu si ma sterg de nu ma vaz, iau jucariile si lumea in cap, uit esenta ca asta e prima care se ignora si pace buna si noroc ca oricum daca stai sa te gindesti sincer cu tine, nu se opreste lumea in loc cu ocazia asta.

mami de Sofi

Mergi la inceput