Pepenasi de iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
diarux spune:
Buna ziua, dragi mamici,
ce se mai intampl-aici?
Liniste? sau mi se pare?
Toata lumea treaba are.
Vezi , tu, VIOLETA draga,
ca de azi m-am pus pe treaba.
Iaca, maica, poezica
ca in rest...nu fac nimic(a).
Si MADINA-a revenit,
s-a apucat de citit.
Ii da fier lui LUCIAN
si-l lauda pe-ADRIAN.
Bine-ai revenit si KLA.
Mai spune cate ceva.
Denis face 7 luni???
MULTI ANI, fericiti si buni!!!!
DIA ne-a dat poezii
sa avem pentru copii.
GABRIELA despre oua
ne-a impartasit si noua.
IRISS scrie multe tare
ca are habar, se pare.(PS asta era de bine!!!)
TECKY iar este atenta
fina si tare decenta.
DANA-a auzit minciuni
spuse despre..niste sani.
Nu trebe sa te-nverzesti,
lasa, ca te lamuresti.
FLO e invizibila!
(Nu-i asa, sunt sigura.
)
SURSU s-a cam suparat
despre tot ce a aflat.
XENA- a pus chicioru'n prag
si io o urmez cu drag.
Chiar de nu e sanatoasa,
razi cu ea de cazi sub masa.
ANABABY stai tranchila
cu scumpetea de copila.
schimba-i lingura de vrei
si incerci cu un-doi-trei.
Fa-i jocuri si cantecele
poate-o vrea asa, cu ele.
NATI are-aviator?
poate-o sa-l vedem in zbor!
Pupam si noi cucuietul,
sa creasca mare...baietul.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Buna fetele! Sunt pe cale sa fac o prostie, dar sincera sa fiu nu stiu cum sa mai procedez. Adica, sa ma explic: m-am gandit sa incerc sa-i dau Ioanei mancarea diversificata cu biberonul! Stiu, big mistake, certati-ma, sau poate, incurajati-ma sa nu fac asta, dar nu stiu cum s-o fac sa manance, si ma gandesc ca are de acum 6 luni, mananca numai formula, si foarte putine fructe si legume, adica mai mult de 15 inghitituri nu reusesc! Si alea chinuite...numai cand vede ca o pun in scaunul de masa si vin cu bavetica sau cu lingurita incepe sa se intinda si sa miaune si lupta e deja pierduta In ultima vreme nici macar nu mai incerc cu lingurita ca strange buzele de la prima incercare, asa ca ii dau cu degetul meu, dar nici asa, dupa cumspuneam, nu vrea mai mult de 15 inghitituri...asta-i mancare de copil de 6 luni? Sfatuti-ma ce sa fac...![]() ![]() ![]() Anna de Ioana Maria 11.07.2008Ioana povestea nasterii |
La fel face si al meu, dar eu pun acum pe seama mucilor. Are niste mucozitati in gat, e harait mereu, daca scot cu batista nu iese nimic! Nu stiu ce sa ii mai fac, ce picaturi sa ii mai pun. Pana acum i-am dat Vibrocil si Ambroxol, dar nu rezolva deloc problema mucilor din gat.
Despre mancat, al meu e de groasa, intoarce capul, strange din buze, din gingii, de nu reusesc sa ii bag nimic in gura. Sunt f stresata, sper sa fie doar pana ii trec mucii, ca altfel ajung la disperare (si sor-sa e la fel, nici acum la 2 ani nu manca decat ce vrea ea si cat vrea ea, nu reusesc sa ii bag lingurita in gura).

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Aventurile strengaritei Yvonne
M&M spune:
Ziua buna si de la mine....
Am stat pana acu o juma de ora in bucatarie, asteptam sa se trezeasca Mihaita si sa mergem sa ne plimbam..
Madina, ce ma bucur ca ai revenit!!! Cum sa il iutam pe Adrian????
Ce face Lucian???
baietii...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
ooka spune:
salutare
Marina super blogul, sa mai gatesti ![]()
AnnaBaby, eu din experienta mea cu un bebe mofturos, iti spun ca mai bine mananca din ce ii dai decit deloc. Sofia oricind ar dormi cu burta goala, si-a scos de mult timp mesele de noapte, abia isi face norma de lapte pe zi. Mananca legume si fructe pe care i le dau cu lingurita, ca deh, am spus sa nu o obisnuiesc cu biberonul ca nu mai scap. Insa de cind a avut febra i le-am pus in biberon, am facut o supa lunga pe care i-am dat-o ca sa se hidrateze. Acum tu stii cel mai bine, ce si cum despre bebe, cind simti tu ca poti macini niste nervi si sa ramana copilu nemancat, poti sa incerci linistita. O sa manance cu lingurita pana la urma chit ca o sa vada la alti cupii
. Eu una prefer sa manance decit sa fie ca la carte.
Eu am reusit sa il conving pe taicasu ca nu otravesc cupilu de ii dau cartof dulce si a halit vreo 160ml de piure destul de uscat. Macar nu i-a mai curs pe la gurita. Nu stu daca i-a placut ca nu pare incintata de nimic. Dar deschide gura si inghite. Acu cinta ca e satula
.
Boti, nu am gasit cheag, ai idee totusi daca pot face branza, adia iese si din jumatate din cantitatile prezentate in materialul acela despre branzeturi?
Si ce mai face Gargaritoaia, cum ii mai e iritatia?
pupam bostana
mami de Sofi
madina71 spune:
Am reusit sa intru pe picassa, am mai pus poze cu baietii mei...
Vazut pozici cu bebici si mamicile lor, frumoase toate!!!!
mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
ankalaura spune:
Madina - ti-am trimis eu PM
Anaco - nu stiu daca situatia la tine este ca la mine, dar iti spun de ea...
La noi, fluturasii nu sunt "identici" ca sa spun asa, cu situatia din declaratii... Existau niste bonusuri pentru care ne puneau sa semnam, na, ca am primit, dar mai departe dispareau in ceata, ca sa ma exprim elegant. Mai precisamente, plata la gri.
Ei bine, primele anuale si de Craciun erau la ... negru de-adevaratelea...
Deci, desi am fluturasi pentru ele, nu le am si in adeverinta de venit.
As putea (sau.. as fi putut) sa ma porcaiesc cu ei, dar nu am facut-o, de fapt, nici nu mi-a trecut prin cap, deh...
Acuma, in cazul tau, poate sa fie cam ca la mine, sau, poate nu au inteles bine cei de la tine si ti-au trecut salariul net, si nu veniturile nete.
Cam asa cred.
Daca e prima varianta, n-ai ce ii face...
anaco spune:
iriss pentru mucisori, mie dr mi-a dat sa am in casa Sinupret, solutie orala cate 10 picaturi de 3 ori pe zi diluate in ceai. Am inteles ca e din plante, nu l-am incercat ca sa iti spun daca e bun sau nu - inca n-a fost cazul la noi.
Madina, kla bine ati revenit!!!

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
a.cicel spune:
Fetele, eu sunt foarte amarata, buba copilei de la pasa nu vrea sa treaca nicicum, orice as fi pus (inclusiv o crema cu usoare urme de cortizon am incercat), azi la baita plangea de durere cand am sapunit-o, o buseste plansul numai cand ma apropii de pasa s-o schimb, azi de doua ori a vomitat de la bocete , plange pina varsa. Mai am de incercat doar crema Petrini. Acum i-am dat doar cu ulei de olive sterilizat. |
Eu am folosit triderm pentru Denisa. Tare urata a fost iritatia. Si de 2-3 ori pe zi o tranteam cu fundul in lighean in ceai de musetel si galbenele. Abia acum, dupa 2 saptamani i-a trecut aproape de tot. Nu te descuraja, ca trebuie sa treaca. Si nu o spala cu sapun. Am auzit si de crema petrini, dar nu am folosit-o. Si las-ocat mai mult fara pampers.
sa treaca
anaco spune:
| citat din mesajul lui ankalaura Anaco - nu stiu daca situatia la tine este ca la mine, dar iti spun de ea... La noi, fluturasii nu sunt "identici" ca sa spun asa, cu situatia din declaratii... Existau niste bonusuri pentru care ne puneau sa semnam, na, ca am primit, dar mai departe dispareau in ceata, ca sa ma exprim elegant. Mai precisamente, plata la gri. Ei bine, primele anuale si de Craciun erau la ... negru de-adevaratelea... Deci, desi am fluturasi pentru ele, nu le am si in adeverinta de venit. As putea (sau.. as fi putut) sa ma porcaiesc cu ei, dar nu am facut-o, de fapt, nici nu mi-a trecut prin cap, deh... Acuma, in cazul tau, poate sa fie cam ca la mine, sau, poate nu au inteles bine cei de la tine si ti-au trecut salariul net, si nu veniturile nete. Cam asa cred. Daca e prima varianta, n-ai ce ii face... |
Multumesc Anka, am auzit si eu de situatii cum descrii ca e la tine. Insa in cazul meu, nimic nu se da fara sa fie impozitat...deh, m-is bugetara - ma taxeaza la fiecare banut muncit! Premiile de care zic sunt de fapt venituri din unele proiecte pentru care am lasat bani grei la stat la impozit si restul... Nici eu n-am facut scandal, am luat hartia si am iesit cu buna ziua! Mi-e si groaza cand stiu ca trebuie sa merg sa vad de ce nu au trecut unele sume.
Cel mai ciudat mi s-a parut ca pe iulie mi-a trecut suma dintr-un premiu, dar n-au trecut suma din salariul de baza cu ce mi se cuvenea din concediul medical prenatal...ce? asta cumva nu intra in calcul?
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
ladymina77 spune:
Buna ziua si de la Tg Mures,
Marina multumesc pt reteta!
Nu prea am ce raporta despre noi decat ca suntem mai bine si mergem pe la 5 la control.Sper sa fie bine,oricum se simte o imbunatatire de ieri deja.
O dupa-amiaza placuta va doresc!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

, plange pina varsa. Mai am de incercat doar crema Petrini. Acum i-am dat doar cu ulei de olive sterilizat.