Pepenasi de iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 17
maitreyi spune:
la multi ani flavius casian, denis alexandru, luca si miruna
! sa cresteti mari, sanatosi, voiosi 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
narcisa.s spune:
Maitrey e reciproca simpatia...Nu sunt eu zen, stai linistita.Capri e, sa vezi Diana Mirela ce zen e...
Marina, am dat si eu add la blog...adik sunt cu ochiu pe tine, da??
Xena, te apreciez mult pentru atitudine sa stii...
Nati, pupam micul aviator
Madutz si sunisor eu va iubesc si imi lipsiti
Sib, sper ca buda ramane la locul ei, da???
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
Caprioara spune:
Laremi, chestia nu e ca ar fi facut Mada asa ceva (si eu zic ca e EXCLUS), doar ca daca cineva s-a obosit sa foloseasca ip-ul ei ar fi GRAV DE TOT, adica si-a dat nene osteneala (io nu ma pricep dar cred ca nu e asa usor, nu?). Dar stai, sa vedem, ca poate e o confuzie.
Mada, si de la mine toata stima pentru efortul depus
si sa nu pleci ca te alerg.
Ooka, nici matale, ca si pi tine te alerg, daaa? Ia o
.
Fug.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui narcisa.s Maitrey e reciproca simpatia...Nu sunt eu zen, stai linistita.Capri e, sa vezi Diana Mirela ce zen e... Orice faceti, sa faceti din toata inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni - Coloseni 3:23 Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com |
de diana nu mai zic

-------
Ana-Maria
de iepuras coconas-------

ankalaura spune:
Super gustos pestele cu sos de la GINI! 
Bebe a mancat azi mango 
Ma intorc la treburi
MissParker spune:
Fetelor, am citit si eu capitolul asta al vostru (mnah, se duse vorba ca "este" disensiuni pe-acilea si tot omu' e curios, nu?) si vreau sa va zic ca e bine sa va descarcati, dar nu va lasati totusi dezbinate, ar fi pacat! 
Sa va zic si cate ceva la cele care se plang ca bebeii lor ar fi lenesi si nu se prea misca: Daviducul meu doar se intoarce pe burta si apoi sta asa, comod, mai da din cand in cand din aripioare a zbor, da' kuru nu s-ar ridica nici platit in valuta forte
Da' stiti ceva? Eu nu ma mai grabesc, ca la noi deja fetele povestesc de maraton zilnic facut in urma kupilului, care linge covoare etc., iar eu nu am chef inca de asa ceva... In plus, nu s-a vazut kupil ramas doar pe burta o viata 
Inca ceva pentru AnnaBaby si diversificarea. Nu te panica si mai ales nu te grabi! Uite, la Germanika se merge incet-incet (nu cu mamaliguta si oua la 7-8 luni). Am inceput cu morcovei, i-am dat o saptamana numai asta. Am adaugat zucchini, am dat o saptamana numai asta. Apoi am adaugat si cartof dulce, o saptamana numai asta. Acum am combinat morcovei cu fenicul, la fel o saptamana numai asta. In felul asta ii vad si reactiile (are dermatita, pediatra mi-a zis chiar ca e neurodermita, dar inca nu e testat temeinic).
I-am dat cereale seara din decembrie, in ideea (si la sfaturile altora) ca va dormi mai bine. Mare greseala, i s-a intensificat dermatita si a facut rani pe picioruse si in spatele genunchilor. Acum am trecut la loc pe lapte. Deci David papa numai piureias de legume la pranz, in rest numai lapte (san+completare). Mai astept cateva saptamani, mai astept testele de alergii, abia dupa aceea reincep cu cerealele seara si am sa i le fac cu formula hipoalergena (de care ii dau oricum din luna a 4-a).
De fructe nici nu s-a atins, e prea devreme, zice si pediatra. Prin luna a 8-a. Si tot asa, incercate una cate una cel putin 4-5 zile, sa-i vezi reactiile.
Ah, si persevereaza cu lingurita, in final o va accepta.
Bafta multe 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.
ioana spune:
Anaco, sigur trebuie sa fie o greseala, ia-ti inima in dinti si cere alta adeverinta si sa o inlocuiesti pe cea gresita de la dosar. Cat vrei sa stai in concediu? Eu eram hotarata sa ma intorc in septembrie 2009, dar acum nu mai asa sigura...
Ma duc sa fac conopida gratinata dupa reteta Ankai, pare simplu, asa, pe puterile mele si am tot ce-mi trebuie in frigider.
Numai bine,
Ioana.
serbanica spune:
Buna seara fetelor!Noi am fost la soacra mea la masa asa ca nu am intrat dar am citit tot.Am avut probleme cu Serban ca a fost constipat si cind am incercat sa ii bag supozitor a plins ca din gura de sarpe
.Am reusit in final sa facem kk dar tot nu imi place de el ii apatic si trist .O fi bolnav???
Am intrebat-o zilele acestea pe dr noastra daca s-au bagat vacinurile noi mi-a zis ca s-a bagat dar acum Antipolio cica se face injectabil si se fac 2 injectii

.Imi chilaresc copilul ca joi trebuie sa il facem pe cel de 4 luni.Mai face cineva de la stat sa imi zica si mie.
La multi ani sarbatoritilor de astazi
.
Pt fetele care au decis sa plece sper sa va razginditi ca odiseea are nevoie de voi
.
turturica spune:
anko, felicitari pentru dintzuc. Auzi, da' la reteta aia de conipida gratinata, merge cu broccoli in loc de conopida?
ooka, sinteti tari cu alea 160 ml de cartof dulce. Mai e bolnav cupilul? 
tecky, anna, ce fac bebelinele voastre, mai sint bolnavioare?
oanasm, si Mara are punctulet alb pe gingie, il tot vinez de fro 2 saptamini asa, dar deocamdata dintele nu pare sa apara. Inca mai asteptam.
vio29, cum merge alaptatul cu 2 dinti in dotare? Te capseaza micuta? Ca mi-e tare groaza de momentul dinti.
missP, uelcom p-acia, chiar daca nu-i momentul al' mai ferice. Io te mai citesc cind am vreme la mamicile de mai, ca-mi place stilul tau.
intrebare: unde e blogul marinei? Ca vreau si eu sa-l cetesc.
Mami de Mara (19.08.2008)
maitreyi spune:
unde e reteata ankai? mie nu imi place conopida... da' ma bate al meu la cap de nu stiu cand si nu stiu cum se face ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------