Pepenasi de iulie-august 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetelor, sunt trista tare de ce citesc pe aici .

Camy, o pentru Dariusica si o pentru tine.

Multumim frumos tuturor fetelor care ne-au vizionat filmuletul si pozele .

Sib, omuletul dansator l-a primit Matei la ziua lui.

Din respect pentru Camy, aleg sa tac, desi as avea mai multe de spus.
In plus, nu imi plac certurile. Sper sa reusim sa depasim acest moment si sa ne respectam intre noi...

Va imbratisez pe toate si fug la nani.

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

Dia Filipas, parcu tu intrebai cit ser suporta un bebe mic, mie mi-a spus dr ca pot sa ii pun de 3-4 ori pe zi cite o fiola de ser (din cele de plastic) in nari, jumate jumate. Adica mai pe scurt pana la 4 fiole pe zi. E mai eficient sa pui serul usor incalzit.

sanatate la fetita

Boti, ete ca Bujo a spus ca este cheag, io o sa merg sa caut, eventual maine, tu fii draguta si impartaseste know-how-ul

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am rezolvat cu lista am facut-o asha cum a fost si persoana care a schimbat-o cred ca nu are idee cat iti ia sa schimbi o lista si sa faci asha de capul tau...urat!!!

sibylle vad ca ai ceva personal cu mada ,dar pt ca ea s-a chinuit si numai ea shtie cat si cum,sa faca aceasta lista macar apreciaza-i munca

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

XENA, merci!

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ooka, quick look asupra procesului de preparare a branzei. E cu poze si rennet-ul ala cre' ca e chiar cheagul de care zice Bujo. Stiam ca se gasea intr-un timp si la noi, dar disparuse de pe piata si acum machidonii nostri de la bulgari isi cumpara cheagul... Sa-mi zici si mie daca gasesti la vet.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ana ???! Asta de unde ai mai scos-o ??? ca as avea ceva cu Mada? Fii pe pace, nu am nimic cu ea!

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Mai fetelor, da aveti un ritm ametitor, nu mai reusesc sa tin pasul cu voi,scrieti si voi mai putin , ca sa am si eu timp sa citesc
Mai intai, legat de ceea ce s-a intamplat, eu sunt genul care prefera linistea si pacea, nu-mi plac conflictele, asa ca o sa incerc sa trec peste.Eu sunt aici, pe acest forum, nu ca sa critic,, nu ca sa dau lectii, ci ca sa invat din experienta altor mamici, sau de ce nu din greselile lor, Nu vreau sa se supere nimeni, nu vreau sa plece nimeni, dar , daca fetele asa au hotarat le respect decizia.Ma rezum la atat, ca deja s-a scris prea mult pe tema asta.Oricum am ramas cu un gust amar...Pacat...

Sa revenim la oile noastre...
Eu s-ar parea ca am o mare problema, de vreo patru zile Alexandra nu mai adoarme decat leganata in brate, si chiar si asa cum o pun jos, cum se trezeste si incepe sa urle.Nu va pot spune ce concert avem seara la culcare, am incercat n-spe mii de metode, si nu mi-a mers cu niciuna, si tare mi-e teama sa nu ramana cu naravul leganatului.Am tot dat vina pe dintisori, dar parca nu stiu ce sa mai cred.Partea buna e ca nu se mai trezeste asa des noaptea, doar de doua, maxim trei ori, dar ce ma fac cu leganatul de seara?
A doua mare problema:copilul meu nu mai vrea sa stea singurInitial am zis ca e o faza trecatoare, ca s-a mai intamplat si alta data si a tinut-o doar cateva zile, dar acum nu da deloc semne ca ar reveni la normal.
Si o intrebare: din cauza salivatiei excesive, i-au iesit in barbie niste bubite rosiatice, sa o dau cu ceva?
In mare cam asta ar fi, cred ca vroiam sa mai intreb ceva dar nu-mi mai amintesc...

Ideea cu seful nu ma incanta nici pe mine,sunt satula de sefi, macar aici sa n-aud de ei! .

CAMY, in amintirea ingerasului Darius Andrei

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu, pe zi ce trece, constat ca ma transform in suzeta. Cat nu ma vede in zona e ok, insa cum m-a vazut incepe sa scoata niste sunete ciudate ( sotul ii spune ca e o motoreta) si imi arunca niste priviri oachese si nu am ce face ... trebuie sa trec la post!

Sibylle

Nasterea ariciului junior
*****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Eu, pe zi ce trece, constat ca ma transform in suzeta. Cat nu ma vede in zona e ok, insa cum m-a vazut incepe sa scoata niste sunete ciudate ( sotul ii spune ca e o motoreta) si imi arunca niste priviri oachese si nu am ce face ... trebuie sa trec la post!

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

Si eu sunt suzeta fiica-miisi acu ca are si dinti, vaaaai de capul meu!Noroc ca nu musca si cand mananca

Apropo de suzete, ca tot povestea Ankalaura ca Erika nu a vrut decat suzeta de cauciuc, am luat si eu una din aia, si o mananca, da de partea ailalta

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput