Pepenasi de iulie-august 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta29 Mai fetelor, da aveti un ritm ametitor, nu mai reusesc sa tin pasul cu voi,scrieti si voi mai putin , ca sa am si eu timp sa citesc Mai intai, legat de ceea ce s-a intamplat, eu sunt genul care prefera linistea si pacea, nu-mi plac conflictele, asa ca o sa incerc sa trec peste.Eu sunt aici, pe acest forum, nu ca sa critic,, nu ca sa dau lectii, ci ca sa invat din experienta altor mamici, sau de ce nu din greselile lor, Nu vreau sa se supere nimeni, nu vreau sa plece nimeni, dar , daca fetele asa au hotarat le respect decizia.Ma rezum la atat, ca deja s-a scris prea mult pe tema asta.Oricum am ramas cu un gust amar...Pacat... Sa revenim la oile noastre... Eu s-ar parea ca am o mare problema, de vreo patru zile Alexandra nu mai adoarme decat leganata in brate, si chiar si asa cum o pun jos, cum se trezeste si incepe sa urle.Nu va pot spune ce concert avem seara la culcare, am incercat n-spe mii de metode, si nu mi-a mers cu niciuna, si tare mi-e teama sa nu ramana cu naravul leganatului.Am tot dat vina pe dintisori, dar parca nu stiu ce sa mai cred.Partea buna e ca nu se mai trezeste asa des noaptea, doar de doua, maxim trei ori, dar ce ma fac cu leganatul de seara? A doua mare problema:copilul meu nu mai vrea sa stea singur Initial am zis ca e o faza trecatoare, ca s-a mai intamplat si alta data si a tinut-o doar cateva zile, dar acum nu da deloc semne ca ar reveni la normal.Si o intrebare: din cauza salivatiei excesive, i-au iesit in barbie niste bubite rosiatice, sa o dau cu ceva? In mare cam asta ar fi, cred ca vroiam sa mai intreb ceva dar nu-mi mai amintesc... Ideea cu seful nu ma incanta nici pe mine,sunt satula de sefi, macar aici sa n-aud de ei! . CAMY, in amintirea ingerasului Darius Andrei ![]() Speranta moare intotdeauna ultima! minunea care ne-a luminat viata Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008 |
Imi pare tare rau ca au aparut certuri aici la voi din punctul meu de vedere este o odisee minunata!!!
Violeta ce descrii tu se potriveste ca o manusa si lui Andrei al meu doar ca lui i-au iesit dintii acum 3 sapt si de atunci o tine tot asa.Avand in vedere ca sunt cam de aceiasi varsta o fi ceva intre 4 si 5 luni?????
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
violeta29 spune:
DYANIRA O fi luna plina ceva?
Ca puseu parca nu era la 4,5 luni, dar mai stii.Sper sa treaca si la voi perioada critica
ANAXENA, multumim ca ai rmodificat lista, si eu cred ca trebuie sa respectam faptul ca Mada a muncit foarte mult la ea
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
anaxena spune:
sibylle era o conlcuzie dintr-un mesaj de-al tau,asha mi-ai lasat impresia..scuze dc am interpretat greshit
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Chuny spune:
e ok ana, eu sunt uneori ca un bolovan si scriu la repezeala si poate de asta ai inteles asa.
Violeta, ma terorizeaza gandul ca vor aparea si dintii; atat am suferit cu sanii in ultimele 6 luni ... ca sa nu mai adaug si faptul ca mi-am luat obiceiul de a-mi desfunda canalele infundate cu acul !!! Stiu ca e un obicei prost, dar cand ma doare tare nu mai judec, ci bag acul imediat.
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
anaxena spune:
| citat din mesajul lui Sibylle e ok ana, eu sunt uneori ca un bolovan si scriu la repezeala si poate de asta ai inteles asa. Violeta, ma terorizeaza gandul ca vor aparea si dintii; atat am suferit cu sanii in ultimele 6 luni ... ca sa nu mai adaug si faptul ca mi-am luat obiceiul de a-mi desfunda canalele infundate cu acul !!! Stiu ca e un obicei prost, dar cand ma doare tare nu mai judec, ci bag acul imediat. Sibylle Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE |
cum bagi acul?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
iriss27 spune:
| citat din mesajul lui Sibylle e ok ana, eu sunt uneori ca un bolovan si scriu la repezeala si poate de asta ai inteles asa. Violeta, ma terorizeaza gandul ca vor aparea si dintii; atat am suferit cu sanii in ultimele 6 luni ... ca sa nu mai adaug si faptul ca mi-am luat obiceiul de a-mi desfunda canalele infundate cu acul !!! Stiu ca e un obicei prost, dar cand ma doare tare nu mai judec, ci bag acul imediat. Sibylle Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE |
cum desfunzi canalele cu acul?? nu am auzit in viata mea asa ceva (e de uimire, nu e de rau)
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
ana_a spune:
si eu mi-am desfundat o data canalul cu acul, de fapt nu o data ci de mai multe ori. Cu acul inrosit in foc.
La vremea aceea SunSmile mi-a explicat cum sa fac.
Aveam un punct galben pe sfarc, un dop de lapte.
Pur si simplu am bagat acul in mijlocul acelui punct, o singura data, apoi am tras cu o siringa ca sa iasa dopul. Dupa ce l-am pus pe Matei la san el la desfundat mai bine.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

Chuny spune:
Aoleu, nu am vrut sa va sochez. Nu e mare lucru, cand se infunda un canal se face o galma de lapte pe sfarc : asa stiu care canal e infundat. Apoi iau un ac de seringa, il ard intr-o flacara putin si bag doar varful acului in galma aia alba: imediat incepe sa curga laptele si daca masez putin trece durerea. Apoi o pun pe Anna la san si trece de tot. Am citit de tehnica asta pe situl LA LECHE LEAGUE, insa nu as sfatui pe nimeni sa faca la fel, cred ca e destul de periculos. Numa' va zic asa, ca sa va oripilez
.
Sa vedeti ce fata a facut aia de la farmacie cand m-am dus sa cumpar un ac de seringa, cel mai mic posibil. Si ea m-a intrebat pt ce si cand i-am spus evident ca nu m-a crezut si a facut o fatza luuunga, aproape ca imi venea sa-i arat venele, sa vada ca nu ma intep.
Wow, imi facui si norma pe februarie azi.
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
iriss27 spune:
daca nu explicati tehnica, si eu cred ca te puneam sa arati venele 
buna de stiut, dar eu nu stiu daca o sa am atat sange rece ![]()
m-a apucat o noua pandalie, sa il invat pe fii-miu sa inoate, so am inceput sa scormonesc netul dupa info si va impartasesc si voua:
http://www.bringemup.com/categories/swimming
http://www.youtube.com/watch?v=UXgzFWvBWrE
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
ariadnabr spune:
Flo Julia la 3 luni, vroia sa stea in fund si din fund sa se ridice pe picioruse si s-a banuit o problema, nu stiu care e traducerea exacta in romana, dar din engleza in romana, s-a banuit paralizie cerebrala. La primul consult a fost infirmata povestea asta. Azi am fost din nou la control. Sunt multumiti de ea, e alerta, vioaie, la punct cu milestonuri-le, dar vor si parerea unui fizioterapeut. Eu asteptam programare de la 3 luni de cand a aparut diagnosticul, dar sistemul medical de aici e foarte incet, au trecut doua luni si jumatate si eu inca nu am vazut un fizioterapeut. Acum mi-au promis ca voi primi programare in maxim 4 saptamani si vor sa ne vada din nou la pe 27 martie.
Multumim de intrebare 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Initial am zis ca e o faza trecatoare, ca s-a mai intamplat si alta data si a tinut-o doar cateva zile, dar acum nu da deloc semne ca ar reveni la normal.