Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 14
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 edit: Lorich, acu ca am facut supitsa la fifi, mi-am mai adus aminte: pune si un pic de ulei de masline la piureul de legume. Poate ajuta la kk. La noi nu am remarcat efect. Din toate astea, una o merge si la voi, nu? o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Pun, pun de cand am inceput cu supa; eh, asta e treb sa-i gasesc chichitza; o sa cumpar borcanelul ala cu caise, poate-poate
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
fecian spune:
Iulia ai o fetitza superba...iar rasul ei e de-a dreptul molipsitor. Sa iti traiasca
Gabitam ai un pitic taaare haios
. Sa iti traiasca dolofanul.
Mai eu nu stiu ce le dati sa manance de sunt asa de grasunei. Al meu, pe langa ca nu sta locului nici macar o secunda, nici de mancat nu prea mananca..nu prea se omoara cu asa ceva. Hai acum a fost bolnavior, inca papa doar laptic, si ala tras de par...
Dar inainte de asta, papa legume, fructe carnitza...dar nu mai mult de 100-120 ml la o masa.
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency
iulia83 spune:
hehe, dar abia ma puteam abtine eu de ras
mor de dragul ei cum rade ea asa cu voce groasa si are gheeee-ul ala la final...

am fost la plimbarica si ne-a apucat fulguiala in drum spre casa. parca nu mai are nici un farmec ninsoarea dupa sarbatori. vara, unde esti???
gabitza - ce fotomodel ai acolo, mai, mai. vad eu bine sau flacaul isi tine biberonasul singurel???
fetelor, am gasit metoda sa-i dau fetii sa bea cu cana!!! si anume, sa-i dau capacul ala jos, ala cu tzatza. tine ea de tortite si eu o ajut sa toarne cate putin in gurita. e incantata. azi mi-a baut o cana intreaga de suc de mar-morcov-portocala-banana-mango
si asta dupa ce papase aceeasi chestie dar ingrosata cu cereale. oprisem pt mine in cana sa beau ca facusem prea mult si il bau ea..hupita mica..nu-mi lasa nada si mie..nadaaaa!!! 
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii

Lorich spune:
Leeloo cred ca abia azi pot sa zic ca a trecut. Deci cam o sapt si 5 zile cu totul; dar ce a fost mai greu a trecut intr-o saptamana.
I-am dat tot felul de siropuri, dar nu antib, ci asa punctual:
-panadaol alternativ cu nurofen cand avea nitica febra;
-curatat nas cu diverse: colargol, pivalone, ser efedrinat ideea e sa fie curata nasul.
-de tuse prima data eurespal, n-a mers, stodal, n-a mers, apoi bronhexim, asta da
-pulmex pe piept inainte de nani
-fitonasal picurat pe perna pt aerosoli asa
-imunobaby si vit C
iar pt laringita care e broblem la varsta asta mi-a zis o esarfa calda de matase la gat si tot ce-i dau sa fie caldut.
Nu stiu daca mai era altceva. Sanatate multa.
Poze noi
Simonix spune:
Fecian - bine ca ai iesit din barlog si ne-ai mai zis de voi
Ai dreptate, depinde f mult si de bebel. Robert insa este un copil super sociabil, niciodata nu i-a fost frica sa stea la altcineva, de mic a fost obisnuit sa stea cu 1000 de persoane, uneori aveam senzatia ca nu sunt mama lui
sau ca nu ii pasa :p (ceea ce este mai probabil) hihi Cu toate astea a fost dat peste cap de ideea de gradinita care a coincis cu pragul asta pisihologic :D In cazul lui sunt convinsa ca daca ar fi mers la cresa de la 6 luni n-ar fi zis nik :) Sper ca pana la urma sa se obisnuiasca si piticutzul tau
Ah, si nu iti fa griji cu greutatea, pe mine ma apuca ametzeala cand citesc 10 kile etc
la bebi mai mici ca Robert, care are acum 8 200 hehe Si nici o sansa se se ingrase, din contra. De cand cu cresa, nu o sa stea nimeni cu lingura dupa el, or sa inceapa bolile, racelile etc, plus ca e din ce in ce mai activ si mai agitat. Iar eu una refuz oricum sa ii dau mancare intre mese, noaptea ii dau apa daca doreste, iar ziua nici macar biscuite nu are voie intre mese. Bine, nu ca ar vrea
Ah, si nici nu insist cu mancarea -papa cat are chef, daca face mutre - ghinion :) Dar mama nu rezista, cand noi mancam, el se joaca si se uita la noi pofticios, iar ea: "vaaai bietul bebe, sa ii dam ceva de mancare, paine etc ... vezi cum se uita la noi?" Ha! Pai in cazul asta o sa mananc si eu de fiecare data cand mananca el si ma fac de 1 tona
Asa ca ii distrag atentia piticului sau nu mananc in fatza lui si gata poftele.
Cat despre vorbit - nu stiu daca ai de ce sa iti faci griji... al meu e vorbaretz, spune f clar DA, zici ca dialogheaza cu noi hihi Dar nu cred ca la varsta asta trebuie sa ne facem probleme ca nu mormaie cate una alta :) Sunt micutzi :)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
cleo78 spune:
fecian, ai un cupil normal. cat nu sta locului...cum sa se ingrase? ![]()
nici fiica mea nu face papa, nu tine sticlutsa. Doar da din cap Nu : des ![]()
si mi se pare ca clipeshte prea des. Adica clipeshte, strange din ochi, ca si cand ar avea ceva in ochi, si o deranjeaza. Nu stiu cum sa explic. Cleo e neeebuuna.
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
gabitzam spune:
Adriana, cand am luat eu masuta era cam 5 ron lira, intre timp nu mai stiu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Nicole1980 spune:
Multumim mult de urari fetelor. Va pupam si va iubim mult. Cate un
si cate o
pentru mamici, printi si printese.
Azi am fost si mi-am depus dosarul pt sistarea indemnizatiei si pt stimulent. Apoi am dat un raid prin Mall Vitan, unde finaly mi-am gasit pantofi gri…imi doream de mult. Sunt bucuroasa ca mi-am gasit exact modelul pe care il doream.
Bebe a stat cu bona si se pare, din nou, ca a fost cuminte.
De luni, gata cu vacanta
, merg la serviciu.
Azi puiul meu a facut 7 lunite, ii doresc sa fie santatos , mancacios si cumintel.

Nu i-am mai cumparat tort, insa i-am luat o tarta mare cu fructe, il asteptam pe tati sa cantam
la multi ani si sa facem poze. 
La multi ani draga Sara, sa fii sanatoasa, frumoasa si cuminte !!!!

Miss – am vazut pozele cu printul tau. Mai ori aveti un aparat professional, ori un ingeras rimelat….sunt superbe pozele
Laurita – hai Mirci cu dintisorul…Pe 22 acum plecati, of unii incep serviciul, altii vacanta. Va invidiez 
CAdina – oau, pai ai baiat mare tu, felicitari. Noi gata cu fierul, ii mai dau 3-4 zile si atat, i-am dat déjà 3 luni.
Piggy – ce printesa frumoasa ai. Oau ce sarmale, ce mancare…super
Andreap – cred ca ma bag si eu la regimul dat de Cleo de luni. MA mai gandesc si o sa scriu acolo.
Alysh – felicitari ca ai mai trecut de inca un examen.
Mibebelina – daca ai inceput cu dentistul, nu mai termini un an hahaha…
.Nu stiu raspuns la intrebarea ta. Te pup. Nu stiu dc ti-am zis ca m-am uitat la poze cu Deliutza Broscuta, ce sa zic…e o dulce, o scumpete….Indraznesc sa ma treci pe lista ca soacra….sunt buna sa stii
, iar David este un gentlemen…
Simoncip – cum mai ai 58 kg, te invidiezzzz slabanoago. Stai sa vezi ca ma pun pe slabit si sper ca in 5- 6 luni sa te ajung, asta daca ramai la 58, ca daca mai scazi….nu vreau mai mult.
Socrate – ma ce se ridica el cu sac cu tot, e un scump. Chiar am vrut sa te intreb mai de multicel: voi tineti patutul la geam si nu se simte curent la el ?
GAbitzam- ce picioruse grasune are Raducu, iar pozele cu dintisorii m-au dat gata. E un dulcel.
Iulia – m-ai dat gata cu filmuletul, am ras cu lacrimi.
La multi ani Danutza77, sa fii santatoasa , sa ai parte numai de bucurii alaturi de puiul tau si familia ta.

Alina Anto – dar ce are mititica de nu doarme, tot febra ? Da cred ca ar fi indicat garmastanul.
Andrada – of, mi pare rau sa aud ca nu ti-ai mai vazut sora. Si eu vorbesc cu sora mea aproape zilnic, iar de vazut cam o data pe luna, este cea mai buna prietena a mea.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Lorich spune:
Danutza la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita ! 

Multumesc mult pentru raspunsurile privind constipatia; sa vedem ce merge din ce am citit. Abia astept maine sa cumpar caise de alea Doamne ajuta sa mearga ceva.
Poze noi
aelita spune:
MISS-nemaipomenit de frumos David! are niste ochi superbi ! si seamana rau cu tine ,mai ales la zambet !
IULIA83-super filmele ! aia cu uscatul parului e mortala !sa lesini de ras,nu alta,ramai cu parul ud cu asa copil![]()
va citesc din urma
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)