Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Andrei nu prea a vrut sa-mi zica mai nimic de ieri de la teatru, dar a luat cartea cu Scufita Rosie pe care o avea de mult si toata seara a vrut sa citim din ea, de parca acum o descoperea. Mi-a zs ca "Popita Iotie" s-a dus la bunicuta sa manance felul doi

Am mai pus si eu niste pozici, cu Raducu 99%, cu Andrei doar una singura. El nu vrea deloc sa stea la poze, tot timpul se stramba si face urat cand ma vede cu aparatul. Asa ca il pozez pe Raduc, ca el sta cuminte Vedeti poze aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

am vazut pozele. imi vine sa-l pap pe Raducu de pciorusele alea grasute ce ochisori are - rapitori

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

de cand stersul parului e ASA de amuzant???

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii

foarte amuzanta!
si Bianca se uita tare ciudat la mine cand apar cu turbanul in cap dupa ce ma spal pe cap.

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Leeloo, noua ne-a mai recomandat si Biotics si Hidrasec - eram curioasa ce medicam. ii dai tu.

Avem si noi cateva poze selectate

POZE CRACIUN

Adriana

Asa e, de asta am uitat.... I-am dat si eu Biotics cred ca 4 zile, 1 plic/zi si in cele doua zile cit a vomat si a avut efectiv diaree i-am dat cite 250 ml de apa+saruri de rehidratare (nu i-am dat Hidrasec, i-am dat altceva, ce am gasit la ei la farmacie si l-a acceptat bine - pb cu hidrasec-ul este ca nu usor acceptabil ca gust am inteles ca cele de la Milupa sau Humana ar fi mai pe gustul bebeilor...)...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, vai cat am ras de rasul mufitzei tale E delicioasa!

Lilly, ce-mi place cum ii sta Juliei cu treningutul roz!

Laura, masuta de joaca este luata de la Mothercare (via Babystuff), dar cred ca o ai si aici la Mothercare, ca parca am vazut-o intr-o revista de bebei. Picioarele se pot da jos si are niste benzi cu care se poate atasa la patut ( uite-o www.mothercare.com/dp/B001CPNRWU/ref=wl_itt_dp/280-3046509-9091608?_encoding=UTF8&coliid=I2RG92KBDY9OXB&colid=2SO4RT2EKGVN0&mcb=core" target="_blank">aici).

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gabitzam – pupam Raducu pe piciorushele dolofane!!! Ce te invidiez, niciunul din baietii mei nu a avut asa inelushe…Si ce imi place ce cuib i-ai amenajat – eu il tin pe Tudor direct pe covorul din sufragerie ca sa aiba spatiu de manevra… Iar de pozat, nici Stefan al meu nu mai sta la poze – ba se strimba, ba vine spre obiectiv - de cele mai multe ori trebuie sa-l surprind cind nu stie ca-l pozez....

Iulia – foarte tare fitiza ta si ce ris molipsitor are!!!!!! Si Tudor ride la cele mai neasteptate lucruri, dar mai ales la cele facute de frate-sau....

Lorich – pai si voua in cit timp v-a trecut??? Si ce tratament i-ai dat????? Cu contipatia nu stiu ce sa zic – la fetita sora-mii a inceput sa ajute faptul ca o pune pe olita cind vede ca ii vine (dar ea are 1 an si 4 luni...) pentru ca si pampersul contribuie la agravarea starii (nu stiu daca m-am facut inteleasa...)

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Leeloo, merci de raspuns!

Iulia, vai ce mai rade bebita ta. Tare haioasa!

Gabitzam, vazut si Raducu frumuselu'. Jucaria aia cat costa in lei? cat este o lira?
Nici Lara nu mai sta la poze, se stramba, cu greu o conving sa faca o mutrita pozabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Servus.
Fetele-gospodinele, ajutati-ma, va rog cu un sfat. Am perdele din voal si le urasc. De ce ? Pentru ca trebuie sa le calc si chestia asta ma o-moa-ra. Nu-mi place in general sa calc insa cand am atatia metri patrati deja iau campii.
Vreau sa-mi schimb perdelele si sa-mi cumpar unele pe care sa nu fiu nevoita sa le calc. Ce sa iau, ce fel de material ?
Multumesc frumos. Pupez. Pa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

io le bag in lighean, in dush, sa se clateasca, las putin sa se scurga in cada, si le pun de ude. Si se intind in virtutea greutatii.

dar cred ca depinde de tipul de voAL...

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Cleo, le speli cu mana ? Ca eu puturoasa cum sunt ... le bag fuguta la masina, poate de-aia se sifoneaza. Cu toate ca cica-i program special. Mda.
Da' chiar n-o fi nici un material care sa nu se sifoneze ? Uof, cand ma gandesc ca trebuie iar sa le calc ...
Multumesc oricum pentru idee.
Si ca tot mi-am amintit ... bravo pentru ambitia de a ajunge iar la formele initiale. Am citit si regimul care este ok, eu asa mancam inainte de sarcina, fiind o persoana care se ingrasa destul de repede. Vreau si eu da' mereu cedez la tot felu' de tentatii, ultima data chiar m-am suparat pe sotu' meu cand mi-a cumparat dulce. Pai saracu' doar nu mi le si indeasa in gura. La mine problema e ca am de lucru la calculator si mai rod una-alta cat timp stau pe-aici. Pe de alta parte, al meu sot ajunge acasa pe la 7 seara si cand il vad mancand mi se face o foameeeeeeeeeee. Uof. Bravo Cleo, rusinica Dani !

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Scumpica, eu am perdele din organza, niciodata nu le-am calcat, sunt similare cu voalul, doar ca au niste chestii de par ele oricum shifonate, deci cred ca nu se calca. Oricum si eu procedez tot ca si cleo, le atarn umede.

Noi suntem ok, eu la munca acum
Ne-am hotarat sa petrecem cateva zile la Barcelona, pe la sfarsitul lui martie, abia astept!!!!

Va pup!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI!!! Sara si David
Danutza La multi ani!! Am vazut pozele. ce roscovan frumos ai !!

Adriana, contrar visului tau, Sara se simte mai bine!
Iulia, exact asa rade si Sara de fiecare data cand ma vede cu parul despletit (eu de obicei il tin prins in coada)
Gabi, Miss aveti niste minuni de baietei!!
Miss ne faci cumva concurenta cu genele lui David??!
bratafel si la noi, la Breaza ninge..uff. Abia astept primavara! Ma uitam azi la razoarele cu flori din gradina si am vazut ca au iesit asa, putin ghioceii si zambilele!

Noi am avut o noapte alba.. Sara s-a trezit din ora in ora.. Nu-mi vine sa cred cand im aduc aminte ce copil exemplu aveam pana acum vreo 2 luni: dormea in ficare noapte la ea in patut , in camera ei, cate 10-11 ore, fara nici o trezire. Ce vremuri..
Iar azi, dupa masa de dimineata a dormit fata mea vreo 3 ore..ca sa recupereze..

Fetele, Sara mi-a facut rani pe sani, de la dintisori.. Sa ma dau cu garmastan?

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

SARA ELENA, DAVID ADRIAN

Danutzza77

Inais biscuitii astia se topesc in gura ca sa zic asa deci eu zic ca sunt mult mai siguri. Moama da ce bucata mare! Eu nu ii mai dau pt ca sunt genul care sufla si in iaurt dar ti-am zis al meu nu s-a inecat cu ei ci doar i se lipise de cerul gurii si facea asa ciudat iar eu m-am speriat imediat dar copilul nu avea nimic! Ar mai fi papat!

Piggy dupa ce am admirat pozele cu mancarica vreau sa iti zic ca mi s-a facut asa o foame ca asa as fi navalit in falcutele astea http://good-times.webshots.com/photo/2572830200104613644JRJtAH Doamne ce grasuna si frumoasa e!

Miss superba poezia cu sarmalele! Vai ce scump e David. Are niste ochisori si o privire expresivaaaa, poza asta e super reusita http://picasaweb.google.com/mladite.mugurasi/BebeDavidDeMissParker#5291601430909437554 , chiar ai prin bine momentul!!!!! Ii sta fff frumos in rosu!

Ca_eric si Tiberiu a trecut printr-o astfel de perioada si la fel il luam cu mine si la toaleta. Acum a trecut perioada asta, eventual cu mutatul mai amana putin, nu stiu ce sa zic!

Cadina moama 10 kg si 77cm pai ai baiat mareeee! Bine cai ai scapat de depusul actelor, eu miercuri ma duc cred ca pe la 11.00 am sa ajung ca dimineata am inteles ca e full!

Alish felicitari pt rezultatele de la examen!

Adriana si noi tot cu seringa bem apa. Incerc sa il invat cu cana cu cioc dar mai mult se uda. E timp...o sa invete el!

Mi_bebelina bine ca ai scapat de durerea de masea! Cu radiografia nu stiu ce sa zic ca nu ma pricep!

Iulia felicitari pt dintisor! Mai ce mai rade printesa ta! Asa rade si Tiberiu cu pofta. E o dulce asa am ras si eu, e molpsitoare!

Socrate ce frumos s-a ridicat el cu tot cu sacul de dormit! Destept baiat! Mai da ce ii place sa pozeze, e un zambet tot!

Leeloo uff imi pare rau sa aud de raceala, chiar nasol mai ales ca dupa o noapte de nesomn trebuie sa fi si la servici. Lasa ca trece!

Blue angel felicitari pt cele 7 lunite si pt dintoc. Eu nu cred ca ai motiv de panica poate asa e el!

Lorich sa stii ca si la noi au functionat ff bine cerealele de la milupa cu orez, porumb si tapioca cand era constipat! Insa am avut o perioada de doua saptamani in care numai cu supozitor iesea afara. E adevarat ca ii dadeam si fier. Aaaa si ce ne ajuta pe noi este iaurtul si para! Vad ca si mi-bebelina ti-a scris de faza cu gimnastica si ajuta ff mult.

Danah felicitari pt iesirea la restaurant si mai ales pt succesul cu cartea de bucate!

Simonix insanatosire grabnica!

Gabitzam ce ochii superbi are si cum te urmareste el cu privirea http://picasaweb.google.com/gabriela.marin/Ianuarie2009#5291823119116626914 !

Sunt asa de stresata! Vine mama din America,aaa fost la sora mea timp de 3 luni, acum a aterizat la Londra si sper sa se descurce sa ajunga la celalat terminal ca nu stie engleza deloc. Ufff am plans toata ziua! Sora mea e terminata i s-a facut rau la aeroport dupa ce a plecat mama. Imi e asa dor de ea!!!!! E atata timp de cand nu am vazut-o ca sa nu mai zic ca pe nepotica mea am vazut-o numai pe camera web si ea la fel pe Tiberiu. Sper sa imi treaca mai repede starea asta ca m-am umflat de plans, mai ales ca stiu cat sufera ca a plecat mama! Imi e tare dor ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Neatza fetele

Iar am racit rau de tot.. de data asta cu nasul care curge ca la robinet, in plus plang de zor... stranut ... mi-e rusine fatza de colegi ... saracii ...

Dana - parca ai vorbi de Robert cand povestesti de teodora. Face fix ca el. Incep sa regret ca nu l-am dat mai devreme la cresa. Citeam ca la 8 luni e un prag psihologic pt pitici, de fapt un mare prgres: isi dau seama ca mama si ei insisi sunt entitati diferite si le este greu. E o perioada f "angoasanta". Nici Robert nu suporta sa stea singur, nici la cresa, tipa dupa tanti non stop, tipa nu poate face nimic de el. Nu vrea sa fie tinut in brate, trebuie doar sa o vada acolo, printre pitici. Si eventual sa vb cu el. la fel, cand ma vede pe mine plange si vrea in brate la mine. Copiii devin f capriciosi acummaraitzi etc.

Si eu te sfatuiesc sa te relaxezi miercurea hihi Pacat ca astia nu au magazine deschise pana la miezul noptii ca acolo mi-ar placea mie sa ma relaxez cel mai mult. La BXL e ca la voi ... la 6-7 inchid toate.

Va pup, fug :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Buna,

hai ca m-ai facut sa ies din anonimat legat de gradinitza.
Eu va pot spune ca desi l-am dat pe Bitzu la gradi de la 3 luni e marait continuu acolo. Nici macar acum dupa aproape 5 luni de stat pe acolo tot le chinuie pe educatoare. Mai nou vrea sa stea tot timpul in picioare, sa paseasca, sau sa umble prin camera.Acolo nu pot avea tot timpul grija numai de el asa ca il mai lasa in tzarc...cum il lasa jos face un scandal monstru...au zis ca nu au mai vazut asa copil nervos. Deja il stie toata gradinitza...
Asa ca...nu stiu cat are de-a face cu varsta...cred ca depinde mult de copil, cat de adaptabil e. De exemplu Lorelei al lui esme s-a adaptat foarte bine la gradi, cel putin din ce am inteles eu.
Al meu e...un "muguras" tare special...cred ca educatoarele vor cere marire de salariu si spor de "Bitzu" pentru zilele cand sta pe acolo...

Asa...sa facem bilantul la pitic.
Noi, la 7luni jumate aveam 7,5 kg si 68 cm. Stim sa facem destul de multe lucruri:
- stam foarte bine in fundulet;
- ne intoarcem pe toate partile fara proobleme...uneori ne intoarcem parca suntem titirez;
- tinem bine jucariile cu ambele maini si le intoarcem pe toate fetzele;
- deja stim sa culegem tot ce gasim pe jos si bagam in guritza;
- avem 2 dintisori;unul a aparut la 7 lunitze fix, cel de-al doilea a doua zi;
- pasim foarte increzatori cu mami de manutza....chiar ne plimbam prin camera putin;
- trag si arunc pe jos tot ce prind...imi place la nebunie sa vad ce se intampla cu lucrurile cand cad jos;
- am contabilizat prima mea jucarie distrusaaa; deja am planuri mari pentru celelalte
- ma deplasez ca o rama prin casa oriunde vreau eu...nu mai am nici un obstacol...atat ca am ceva probleme sa ma ridic...dar o sa fac si asta candva;
- o pup pe mami cand mi se face dor de ea...si o straang taaare taaare in bratze...si pe tati la fel...
- cand ma supar pe mami vreau sa stau numai la tati, si ma joc numai cu tati...dar eu nu sunt asa de suparacios si imi trece repede...mai mult se supara mami cand fac o boacana...dar trag un zambeeet laaarg ...si ii trece
- dorm acum toata noaptea...dar acum ma culc mai tarzior decat de obicei(la 8-8,30 in loc de 6) si ma trezesc mai tarzior( la 6,30- 7 in loc de 4,30-5).

Lucruri ce nu fac inca:
- nu mai zic pa-pa, da-da sau ma-ma....nu mai vreau...am alte lucruri mai importante de facut decat asta...mami e cam ingrijorata din cauza asta...insa nu cred ca are de ce;
-nu imi tin singur sticluta..aaa nu ca nu stiu ci ca nu vreau...eu vreau sa ma pot si juca in timp ce pap...

V-am pupat

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput