Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza si de la noi! dormitez pe la munca, cu o mare cafea in fatza. ieri ne-au venit unii dintre finutzii din tara. am mers la restaurant cu ei, am stat pana pe la 22, apoi acasa, al poveshti pana pe la 1:30. la 6:30 teodora avea chef de vorba. sunt varza.

teodora este bine, slava domnului. cel putzin deocamdata. la gradi este in continaure maraita, plange din dispar educatoarele din raza vizuala. iar cand m-am dus ieri sa o iau, desi initial o sorbea pe educatoare din ochi (ea nu m-a vazut o vreme, deci am putut sa o observ), cand a dat cu ochii de mine, a inceput brusc sa planga. am inteles ca este reactzie generala la copilasii care merg la gradi.
aseara am lasat-o cu cumnata, pe care a omorat-o. a fost maraita toata seara (ma rog, vreo ora pana a bagat-o la culcare), nu tacea decat cand il vedea pe alex. cumnata a zis ca nu stia ce sa ii mai faca, sia m incredere in ea, ca a avut grija si de alex. a zis ca el nu era nici pe departe asa.
asta este, daca am tinut-o acasa pana la 8 luni, s-a invatzat domnishoara printzesa. vrea atentzie. dar aseara cred ca era si obosita. iar a adormit pe la 7:30, pe la 1:30 cand ne-am dus noi la culcare s-a treit putzin, dar a adormit repede la loc. si s-a mai trezit la 6:30. eu sunt multzumita de programul asta, desi ma daore sufletul ca petrec foarte putzin timp cu ea. dar incerc sa recuperez miercurea cand stau acasa, si in weekend.

venind vorba despre miercuri... mai fetelor, miercuri seara sunt mai obosita decat in restul zilelor cand ma duc la munca. si nu oboseala fizica, deshi nu stau toata ziua jos. ci mentala, cred. cand m-a vazut sotzul asa miercuri seara a zis ca de acum in colo, miercuri cand vine el acasa, ma da afara din casa, sa ma duc onde oi vedea cu ochii, sa ma aerisesc. cum la noi magazinele sunt inchise dupa ora 6, nu imi ramane decat sa ma duc la sport. asa o sa fac de acum in colo.

nu stiu ce vroiam sa va mai zic. aaa, despre mancare. fata mea prefera mancarea din borcanelele cumaprate. asta ca o apreciere a felului cum gatesc, zic eu, nu? si lumea zice ca as gati bine. probabil ca nu mancare de bebe.
tocami de aceea, am cumparat o carte de bucate pt copilashi de la 0 la 4 ani. miercuri am gatit prima data de acolo, si, surpriza, a mancat. adica a mancat mai bine decat piureul de legume pe care i-l faceam eu. asa ca de acum in colo mai gatesc de acolo. numai ce am ochit o retzeta de cuscus cu stafide si nu mai stiu ce legume. cred ca il incerc maine. si poate o las sa manance si cu manutzele, asta dupa ce pun o folie pe jos, sa nu ma omoare chair de tot.

hai ca acum ma intorc si eu la oile mele. desi nu cred ca o sa fac multzi purici pe la munca azi. dar macar incerc.
pupici si ne mai vedem noi.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Sara Elena, David Adrian

Danutza77 - nu te-am mai vazut de mult pe aici

ieri ma gandeam ca va trece zapada si cand colo...azi ninge imi place zapada dar m-am saturat.

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Fetele de Bucuresti? Ati scos nasucurile pe geam? Cum e? Iesim cu bebeii afara? Ca dupa cum zic astia la meteo, e cu 2 grade mai putin ca ieri...deci cred ca e caldut..

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetele

Iar am racit rau de tot.. de data asta cu nasul care curge ca la robinet, in plus plang de zor... stranut ... mi-e rusine fatza de colegi ... saracii ...

Dana - parca ai vorbi de Robert cand povestesti de teodora. Face fix ca el. Incep sa regret ca nu l-am dat mai devreme la cresa. Citeam ca la 8 luni e un prag psihologic pt pitici, de fapt un mare prgres: isi dau seama ca mama si ei insisi sunt entitati diferite si le este greu. E o perioada f "angoasanta". Nici Robert nu suporta sa stea singur, nici la cresa, tipa dupa tanti non stop, tipa nu poate face nimic de el. Nu vrea sa fie tinut in brate, trebuie doar sa o vada acolo, printre pitici. Si eventual sa vb cu el. la fel, cand ma vede pe mine plange si vrea in brate la mine. Copiii devin f capriciosi acummaraitzi etc.

Si eu te sfatuiesc sa te relaxezi miercurea hihi Pacat ca astia nu au magazine deschise pana la miezul noptii ca acolo mi-ar placea mie sa ma relaxez cel mai mult. La BXL e ca la voi ... la 6-7 inchid toate.

Va pup, fug :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrei nu prea a vrut sa-mi zica mai nimic de ieri de la teatru, dar a luat cartea cu Scufita Rosie pe care o avea de mult si toata seara a vrut sa citim din ea, de parca acum o descoperea. Mi-a zs ca "Popita Iotie" s-a dus la bunicuta sa manance felul doi

Am mai pus si eu niste pozici, cu Raducu 99%, cu Andrei doar una singura. El nu vrea deloc sa stea la poze, tot timpul se stramba si face urat cand ma vede cu aparatul. Asa ca il pozez pe Raduc, ca el sta cuminte Vedeti poze aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

de cand stersul parului e ASA de amuzant???

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata la amiaza.
Am inceput sa scriu un mesaj, m-am dus cu fata la ea in camera, cand m-am intors, calcul se restartase.

Scriu din amintiri, sper sa nu uit sau sa incurc nume

mi_bebelina superba Deliuta.In vreo 2 poze mi s-a parut ca seamana cu Julia la forma capsorului

piggy ce dolofana e Ilinca.Si ce dragalasa e.La sarmale nu m-am uitat ca am mancat in decembrie o saptamana numai sarmale si-acum nu mai vreau sa vad asa ceva pana prin decembrie.

iulia83 am vazut si pozele cu Mufitza ta frumoasa.Felicitari pt dintzoc.

socrate ce scump e Sebastian.Si ce smecher e el cum se ridica cu tot cu sacul de dormit .

Reallaura La multi ani! pt ieri pt Mirci . sa treaca cucuiul.

simonacip pe Julia am lasat-o miercuri dimineata acasa cu tati care-a plecat putin mai tarziu la lucru. Eu am mers cu un taxi si-am venit cu un taxi sa depun actele pt 85%. Nici n-a stiut fata ca am fost plecata ca a dormit bustean.Am lipsit mai putin de o ora.

MissParker m-am mai gandit dupa ce ti-am scris si ai dreptate ca unii copii/oameni au nevoie de somn mai mult, asa ca lasa-l sa doarma cat vrea, numai sa doarma . E bine ca doarme de 2 ori si in timpul zilei, eu retinusem de mai demult ca doarme doar la pranz.Ultimele nopti si Julia m-a trezit de 3-4 ori si eram franta ieri si-am adormit dupa-masa langa ea o ora si ceva.Daca ai putea sa dormi in timpul zilei, ar fi tare bine.Poate te ajuta somniferele alea din plante sau ce ziceai tu (ca nu mai tin minte ).Bafta astai la psiholog si sa ne zici cum a fost.
Am vazut pozici cu David.Toate mutritele lui sunt superbe, dar poza cu taxi driver e bestiala .

Doloress si eu am incercat sa nu-i mai dau tzitzi fetii ca prea se invatase sa adoarma doar asa, daaar nu am reusit. Noaptea mai merge cateodata sa o linistesc fara, dar de multe ori pana nu-i bag tzitzi in gura nu tace.Si...problema mea acum e ca imi scade laptele pt ca 2 zile i-am dat sa suga cu aparatoare de tzitzi ca-mi facuse rana sangeranda, si nu papa ea tot ca se chinuia si se enerva.De aseara i-am dat fara aparatoare, dar desi am baut o tona de ceaiuri mi s-a parut cam putin laptic, iar azi-dimineata simteam tzitzi goale iar la 2 ore dupa ce i-am dat sa suga miorlaia de foame.Of, as fi vrut sa-i dau pana la un an. O sa mai incerc cu ceaiuri, poate-poate.Daca nu, cumpar si eu lapte praf si incercam asa. Nici nu cred ca stie Julia sa papa cu biberonul.

Atat mi-am amintit.
Ma duc la miorlaici si ne pregatim sa iesim afara, ca in carucior doarme mai bine decat in casa.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza77 spune:

Bratafel multumesc mult de urari ... sunt pe aici numai ca nu apuc niciodata sa scriu... va citesc in schimb aproape zilnic

si noi am implinit 7 luni. suntem ok, cam slabuti pt varsta asta avem 70 cm si 7.50 kg, insa dr a spus ca sa nu imi fac griji ca este sanatos, activ, se ridica singur pe patut, sta in picioare sprijinit, se intoarce de pe o parte pe alta... CU mancarea nu avem probleme .. 3 mese diversificate.. piure de legume, de fructe, iaurtel cu cereale.

pupam toate mamicile si bebeii.
ps poze mai noi gasiti in semnatura

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gabitzule de unde ai luat masuta aia de joaca, ii iau si eu daca adoarme asa serios, de unde ai luat-o? Dulce Andrei cu popita rosie si felul 2...e bine facut si pare baiat mare, dar tot pui e si el.
Adriana acum, pe 22 plecam... poate ma razgandesc in ultimul moment... Daaa, clar ca o asteptam pe Alysh cu ultimul examen!! Hai iubita! Tinem pumnii!
Lorichbiata de tine, e ingrozitor stiu cum e...da-i suculet de morcov, il razi pe razatoarea mica si storci in tifon. ies vreo 15 ml. i-l amesteci in supa sau cu seringa i-l dai asa..
mi-bebelina e cu reteta. A mers!
Lily si eu zic ca poate nu-i place bibe, d-aia nu bea lapte. Adevarul e ca oricat as clati tetinele alea, tot ramane miros de detergent, nici eu nu as bea din ele...poate daca i-l dau din canuta direct??oof sa incerc, desi cam greu dimi si seara cu canuta...
noi azi nu am iesit afara, nici nu prea am dormit...nu stiu cum sa-l mai distrez, inca nu-l pun pe jos in casa ca m mai intrat incaltata si vreau sa spal/schimb covorul si sa dezinfectez parchetul...Incaltat in ghetute nu -i place sa mearga.si mi se pare ca aduce dreptul spre interior.sper sa nu fie probleme.Ma duc sa coc cartofi: azi i-i dau cu unt si galbenus. sper sa-i placa.

Sa nu uit: David de Nicole si Sara de Andreeap sa fiti cuminti si sa va ascultati parintii!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutza77

Bratafel multumesc mult de urari ... sunt pe aici numai ca nu apuc niciodata sa scriu... va citesc in schimb aproape zilnic

si noi am implinit 7 luni. suntem ok, cam slabuti pt varsta asta avem 70 cm si 7.50 kg, insa dr a spus ca sa nu imi fac griji ca este sanatos, activ, se ridica singur pe patut, sta in picioare sprijinit, se intoarce de pe o parte pe alta... CU mancarea nu avem probleme .. 3 mese diversificate.. piure de legume, de fructe, iaurtel cu cereale.

pupam toate mamicile si bebeii.
ps poze mai noi gasiti in semnatura

Daniela cu bb Andrei Catalin (11.06.2008)
Poze cu noi

Si la multi ani! danutza77 !! . Sa fiti sanatosi, tu si barbatii tai, sa te bucuri de ei!!

edit: Lorich, acu ca am facut supitsa la fifi, mi-am mai adus aminte: pune si un pic de ulei de masline la piureul de legume. Poate ajuta la kk. La noi nu am remarcat efect. Din toate astea, una o merge si la voi, nu?

gabitzam, sunt unii cupii care stau si pozeaza la aparat de ies neshte poze....io le zic copii=Andreea esca. Altii intorc fundul. Nu le place si gata. Nici mie nu imi place aparatu foto, in primu rand ca inchid ochii la blitz, instinctual, nu o fac intentionat; apoi instantaneele imi ies bine, celeallte is prea rigida si nu imi plac.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput