Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
cadina spune:
Magdone fara analize mi-a spus dr sa-i dau cam 10 picaturi de fier pe zi, iar motivul ar fi faptul ca Cosmin este ceva mai alb la fata. Pe de alta parte, chiar saptamana viitoare am de gand sa merg cu el la Grigore Alexandrescu sa-i fac niste analize, ca si pe mine ca cam streseaza ideea de a-i da fier fara sa stiu daca e cazul sau nu.
Simonica
da un semn cand te pot gasi, te rog...
Lorich spune:
Niata,
Uf, iar o noapte proasta, dar din vina mea recunosc, nu facuse kk de 2 zile, azi se fac 3 si l-am lasat ca poate face si tot asa si s-a trezit puiul in urlete pe la 4; si pune-i supo, si stai cu el sa vina Nea Nelu... sincer nu mai stiu ce sa incerc in privinta constipatiei.
Leeloo sanatate multa! Descrii exact virusul pe care l-am avut noi.
piggy superba galusca ta creata! De mancat nu alta.
Miss deci ce rimel ziceai ca folosesti? E o frumusete angelica Daviducul tau. Imi plac tare ciorapeii din poza asta:
http://picasaweb.google.com/mladite.mugurasi/BebeDavidDeMissParker#5291602205947673618
Danicris sarumana 
Stefany mi se par super de bun simt toate spuse de dr. tau. Felicitari pt voinic.
La multi ani David de Nicole si Sara de Andreap! Sa fiti cuminti, sanatosi si mancaciosi!!!
Ma duc sa-i dau iaurt chior, face-as ceva pe diversificarea asta constipacioasa 
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
BLUE ANGEL spune:
Buna dimineata si de la noi !!!
Nu am mai intrat de ceva vreme pe aici ... sper ca toata lumea este bine !!!Va dorim un an bun , cu multa sanatate si sa va bucurati alaturi de familiile voastre frumoase
Puiul meu a facut 7 luni ..are un dintzoc ...
de sarbatori am tras rau de tot cu laringita nesuferita ...
sta in fundulet dar nu prea mult , este tare puturos ..nu vrea sa se intoarca de pe burta pe spate si nici invers ..iar de ridicat in picioare nici atat ..
mai sunt copii de varsta lui asa puturosi? ..nu stiu daca sa ma ingrijorez ..sau e ceva normal ...
Luca s-a ridicat in picioare de la 8 luni ... dar stiu ca fiecare are ritmul lui ...
o zi buna
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Niata, Uf, iar o noapte proasta, dar din vina mea recunosc, nu facuse kk de 2 zile, azi se fac 3 si l-am lasat ca poate face si tot asa si s-a trezit puiul in urlete pe la 4; si pune-i supo, si stai cu el sa vina Nea Nelu... sincer nu mai stiu ce sa incerc in privinta constipatiei. Leeloo sanatate multa! Descrii exact virusul pe care l-am avut noi. piggy superba galusca ta creata! De mancat nu alta. Miss deci ce rimel ziceai ca folosesti? E o frumusete angelica Daviducul tau. Imi plac tare ciorapeii din poza asta: http://picasaweb.google.com/mladite.mugurasi/BebeDavidDeMissParker#5291602205947673618 Danicris sarumana ![]() Stefany mi se par super de bun simt toate spuse de dr. tau. Felicitari pt voinic. La multi ani David de Nicole si Sara de Andreap! Sa fiti cuminti, sanatosi si mancaciosi!!! Ma duc sa-i dau iaurt chior, face-as ceva pe diversificarea asta constipacioasa ![]() Poze noi Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
lorich, la noi functioneaza asha:
- suc de morcov crud
-suc de manadrine -dar la micul dejun, tai capac la 2mandarine, si le strang in mana, si curge cam 30-40ml - amestecat cu branzica
-borcanel de caisa (asta am experimentat ieri, am amesteat cu mandarina si branzica, si moaaaama ce o fo dupa aia
-pruna & para - nu am vazut efect clar
-am redus morcovul din masa de la pranz. Plus, o fac mai apoasa, piureul de legume cred ca il faceam prea gros
-am schimbat cerealele, am luat unele acu de la Milupa, cred, cu tapioca, porumb si nu mai stiu ce. Am zis sa nu mai fie cu orez
Si nu uita,Lorich, fiecare cupil e unic!! ce merghe la unu, nu merge la altul. A, mai ziceau si fetele aici, sa ii schimbi apa plata. Io am inceput sa ii mai dau sa bea, in paharu de plastic, de la Avent. Ia o gura si apoi face gargara.
welcome bec, Blue angel!!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
BLUE ANGEL spune:
MissP ai un copil de revista ..este atat de expresiv si are niste ochi superbi ..cu cine seamana la ochi ? cred ca ti se pune des intrebarea asta , nu ?
BLUE ANGEL spune:
Lorich , si la noi functioeaza suculetul de portocale sau mandarine
am mai incercat si para de la borcanel ..dar nu a avut rezultate
mi_bebelina spune:
Lorich, pe langa ce ti-au recomandat fetele mai incearca ceai de musetel si fa-i putina gimnastica......aseaza-l pe spate si du-i genunchii la piept, chiar apasand nitel......iar dea-cum fii atenta la papica, incearca sa o neutralizezi putin.....adica cerealele cu orez si morcov amesteca-le si cu suc de portocala sau de morcov.....daca faci pilaf de orez nu pune si morcov la fiert, ci adauga suc de morcovi cand il blenduiesti si tot asa....si apica sa-i dai cat mai des.......
Robertzel constipacios
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
bratafel spune:
neata fetelor!
Bianca a inceput sa mi se trezeasca la ora 5-6. innebunesc. asa ca ii dau lapte la 6 si fructe la 10, poate papa mai bine fructele cu ocazia asta. iar seara la masa de la 8 nu mai papa decat 100ml din 180ml cat papa. oarevrea sa isi scoata masa asta?
am incercat sa-i dau iaurt de la Tnuva si Napolact, dar ii apar bubite. am stopat. nush ce as mai putea sa-i dau de mancare dupaamiaza. as inlocui masa aia de la 8 cu ceva. voi ce le mai da-ti?
socrate super pozele! vad ca sta foarte bine in picioare!
blue_angel felicitari pt dintisor !
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Adriana_78 spune:
La multi ani David(Nicole) si Sara (andreeap) si un pupic lui Mirci pe frunte.
Laura, cand anume plecati in vacanta?
Da, si chiar ar fi frumos o intalnire, asteptam sa
termine Alsyh cu examenele.
Lorich, noi nu am avut prob. cu constipatia, noi ne luptam cu diareea; desi acum ne-a trecut
Leeloo, noua ne-a mai recomandat si Biotics si Hidrasec - eram curioasa ce medicam. ii dai tu.
Avem si noi cateva poze selectate
POZE CRACIUN
Adriana
Lorich spune:
Cleo am incercat tot ce ai zis, mai putin suc de morcov (doar morcov) si borcanelu cu caisa); in rest tot-tot
-morov fiert l-am scos de mult din meniu
-apa plata nu prea bea, putin cam 30 ml Izvorul alb cu sucul de mandarine
-cereale le-am scos si pe alea ca astea fara gluten cica mai toate contin mai mult sau mai putin orez, asa ca ..scos
Acum mi-a refuzat iaurtul chior (de fapt am pus si putintica para, mai mult sucul ei), clar avem amandoi o zi proasta, ca vremea de afara.
Blue angel welcome back! Ii tot dau sucut de manadrina sau portocala. Asta chiar ii si place. Aaa felicitari pentru dintoc!
mi bebelina dau ceai de musetel indulcit cu humana milchzucker si fac si gimanstica aia de care zici; plus cata gimnastica face el, o tona de genuflexiuni.
Urlaaaa, revin!
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008