Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata si de la noi
In primul rind LMA lui MIrci pentru ieri, pupam cucuietul sa treaca..ofof. LMA si celorlalti nascuti intr-o zi de 15, si la fel pentru Sara si Daviducul de astazi!!!
Miss, taare frumos mai daviducul tau. Culmea e ca inpoze pare unul dintre cei mai cumintei copilasi!!!!11
SIs, cred ca vrea pur si simplu sa te tina de suzeta...simte ca se apropie plecarea...
Mi_bebelina, bravo ca ai rez cu maseaua. De ce nu faci tu 2 radigrafii, una anume pt masea si una totala? Si eu am facut toata, parca nu era asa exacta pe toate radacinile.Bogdan al soramii trebuie sa stie..
Adriana, ce m-ai amuzat cu visele tale....Si eu visez des chestii de pe forum hihi. Ma bucur ca ANika e mai bine
Leeloo, iar sedinte? Draga de tine, macar sanatosi sa fiti vorbba ta. Baietii cu cine stau acasa?
Cleo, am vazut ca te-ai pus serios pe slabit!. Bravo, felicitari. EU de la enteroviroza am stagnat la 58..dar cred ca ma apuc si eu iar..sa mai dau 3-4 jos.
Alysh, felicitari pt penultimul examen!
Inais, al meu nu prea papa iaurtel..ma supara treaba asta..ca el nu papa nici lapte praf. David nici el nu s eomora dupa iaurt, dar macar mai bea biberon

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Uitasem si eu....sa mentionez minunea lui Piggy..E perfecta!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza si de la noi.
azi dimineata am zarit un coltisor de dintisor stanga sus a spart in sfarsit nebunul

piggy - mii de pupici micutei grasune. e o dulceata. totusi, am sarit peste pozele cu mancare. nu de-alta, dar e abia micul dejun...nu-i voie sarma

miss - ce ma? mocuta aia de inger nevinovat si zambaret iti face tie probleme?? nu creeeeeeeeeeeeeeed. pai uite la el ce ochi dulci de ingeras are..si genele

adriana - doamne ajuta visului tau cu mutatul!!! dar totusi cred ca era vorba despre mutatul mobilei.

ma duc sa-i dau papa fetii, apoi ma spal pe cap, ca la 2 vreau sa iesim iara ca e asa frumos afaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata,

Fetelor am uitat ieri sa zic multumesc vecinelor mele Cleo si Inais si bineinteles Mara si Iasmina care m-au ajutat mult ca au stat cu Sebastian pana am luat eu scaunul de masina de sus.

La Multi ani pentru Mirciulica, ieri am fost aiurita, si LMA si pentru Sara si David!!! Sa cresteti mari si frumosi si sa nu va loviti niciodata.

Noi suntem ca ieri. Ieri nu a vrut sa manance mai nimic probabil dintisorul care l-a tinut azi noapte in plansete vreo ora. I-am dat niste nurofen si s-a mai linistit.
Tati s-a panicat cand i-am zis de piciorus, eu sunt mai linistita sunt convinsa ca e o problema doar de cum il tine, sper ca isi revine repede si fara mari dificultati. Ma gandesc ca tb sa il tin eventual in pantofi cu talie inalta si tare ca sa ii tina piciorul. In fine incerc sa sun medicul de la Grigore Alexandrescu de unde ne-a dat numarul dr de familie.
Saracul s-a trezit plangand azi noapte, l-am linistit cat de cat, dar tb luat in brate totusi ca nu putea adormi la loc. Cand adormise cat de cat, tati se trezeste cica ia-l cu noi in pat. Cred ca daca era dupa el dormeam toti trei mot. Pana la urma io il luasem pe piept in pat, el adormise acolo, tati si el calare tot pe mine ziceai ca sunt ursul de plus. In fine, l-am pus in pat si pana la 7 jumate a dormit.
Apropo de ce zicea Miss, al meu nu se lasa incomodat de sacul de dormit uitati aici am mai facut cateva pozulii si dupa daca vreti sa vedeti Are o moaca cateodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

neatza si de la noi.

miss - ce ma? mocuta aia de inger nevinovat si zambaret iti face tie probleme?? nu creeeeeeeeeeeeeeed. pai uite la el ce ochi dulci de ingeras are..si genele

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii

bine zis!!! care ne aude cum ne plangem, de nopti ratate, cupii plangaciosi, se uita la poze, si zice: "aici e adunatura de femei nebune!". Si mie imi face cate 1-2-3 ore de maraiiala, o iau in brate, zambeste! si am uitat.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.

Piggy, sa-ti traiasca mladita. Ii pup obrajorii. Ce serioasa sta ea in carucior ...

Miss, m-a zapacit mugurasul tau cu ochii aia frumosi.

Gabitzam, sunt cucerita complet de ochiosul tau. In poza asta http://picasaweb.google.com/gabriela.marin/Ianuarie2009#5288195758782732386 mor dupa el.

Sa le dea Dumnezeu sanatate si noroc tuturor copilasilor ca tare mai sunt frumusei si dragalasi. Ii pup pe toti.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor, eu sunt la job, dar sunt absolut zombi! Tudor s-a trezit azi-noapte din ora in ora si sculatul, mersul la el in camera ca sa-l intorc pe o paret si sa-i dau suzeta ma omoara...dar puiul e bolnavior si nu am ce sa fac...Abia ce-am scapat de diaree si vome si ne-a lovit raceala asta pacatoasa - ii curge rau nasul si tuseste groaznic, cu expectoratii, plus ca a ragusit si nici macar sa plinga ca lumea nu poate

Adriana_78 - pai diaree a facut cred eu de la iaurtul mincat la hotel - ideea e ca aia aveau sigur o pb cu mincarea pentru ca multi copii si adulti s-au imbolnavit (noi ne-a imbolnavit toti 4) - iar tratamentul e clasic - ceai de menta, laptele facut cu mucilagiu de orez sau direct lapte tip HN (cum am facut la inceput), cereale de orez cu morcov, fara fructe, iar piureul de legume doar din orez, morcov si carnita de pui fiarta. Plus Smecta daca accepta....
Magdone - spui ca ati ales strategia comportamentala - daca nu te superi, as vrea sa-mi spui si mie in ce consta si cum se aplica - orice informatie imi poti da mi-ar fi de mare ajutor. Si noi avem aceeasi pb cu Stefan (ce sa zic, la noi ADHD e o boala foarte la moda...!) iar noi suntem total importiva tratamentului medicamentos. Din pacate la noi nici macar nu se discuta o alta alternativa, deci nu prea stiu ce am putea face noi parintii pentru a-l educa in acest sens, respectiv cum sa-i educam rabdarea! Deci daca ai orice fel de informatie si o poti impartasi, ti-as fi recunoscatoare!
Stefany - tocmai vroiam sa te intreb cam cit lapte recomanda ei sa bea pe zi, mai ales ca asa stiam si eu, ca pina la 1 an piticii isi iau majoritatea aportului caloric din lapte - dar apoi am vazut ca ai scris min 600 ml. Tudor maninca in generalcam doua mese de lapte - una de 200 ml dimineata si alta cam de 290 ml seara, dar in ultima vreme, fiind bolnav, am sfirsit si cu 400 ml/zi ceea ce zic eu e prea putin. Incerc sa-i mai fac loc la inca o masa de lapte/zi, dar nu intotdeauna reusesc...
Simo si Laura - da sedinte, astia aici sunt cam sedintzomani...iar acum si-au reluat obiceiurile bune... Da, vinataile lui Tudor au trecut deja!
Am vazut si puii frumosi de Piggy (mama, da ce falcutze are, imi vine s-o maninc!! ) si de Miss (are David niste ochi cu care o sa bage in boala multe fete....multi )...

Gata, trebuie sa intru la un training, daca nu mai pot intra, va urez de pe acum un weekend super-frumos!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

cleo multumim de cafea...ca Bogdan nu a facut astazi!
Socrate haios Sebi, parca e la concursuri d-alea cu mers in sac etc.! Multumim de urari pentru ieri...
Mi_bebelina, Mirci nu e umflat, nu e vanat, nu e nimic., are doar un punctulet rosu, ca o zgarietura acolo unde a fost contactul cu lemnul...poate totusi nu s-a lovit asa tare, dar eu credeam ca lesina, tremuram, il pupam peste tot.s-a si auzit nasol. Deliuta sa-i treaca si ei repede.
Gabitzule asteptam pozici cu baiat mare!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

SIs, cred ca vrea pur si simplu sa te tina de suzeta...simte ca se apropie plecarea...

Ba vrea sa ma convinga sa stau acasa...nici nu i-ar fi prea greu., daca nu i-ar placea atat de mult la soacramea...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput