Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gata si al 3-lea examen. Deja vad dublu! Mia am unul joia viitoare si scap!

In I RAND: MIRCIULETZ FRUMULETZ, LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI!
Imi pare tare rau ca ai cazut chiar de ziua ta, dar sunt sigura ca n-a fost chiar asa rau si acum esti vesel si plin de shotii!

Socrate, CAdina, 77 de cm??? WOW ce lungani! Va invidiez

Inais, ai dreptate si eu cand ii amestec cu iaurtel branzica de exemplu mananca cu o pofta nebuna. Daca ii dau branza goala cu cereale sau branza cu mar (cum am fost obligata sa fac pe perioada cu diaree) nu i-a placut niccum. Daca adaug iaurtel, adora!

WOW Piggy, ce cretzulica scumpa am vazut in poze! Cat mi-am dorit eu pt Vlad par cretz de la tata sau sor-mea si nimic....dar sunt f multumita si asa.

Imi pare rau sa aud de bebei cu somnic dificil si le incurajez si imbratisez pe Doloress si Miss.

Am vazut poze cu DAvid, , mai Miss, sigur nu ne pacalesti? E atat de frumos si prin pozele alea superbe nu transpare ca nu ar dormi sau ca ar plange vreodata copilasul ala scump, dimpotriva....

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare
Piggy,mortala printesa cu parul ei
MissP,am vazut ochisorii aia superbi.....sper sa te lase sa te odihnesti.daca te consoleaza cu ceva(nu cred....),Sara are si ea un program nasooooool..da' eu nu ma mai plang si de asta,ca destul spun mereu"nu mananca.."..pai dupa ce se culca pe la 20.30-21,pana pe la 24 cand ma bag si eu in pat fac ture..adica se trezeste de cateva ori plangand si se pototleste la san doar(intarca daca poti!)..apoi peste noapte cel putin de 2 ori...apoi spre dimineata o iau in pat cu mine,stam mai mutl cu tzatza in gura,altfel la 7 ar fi in picioare...da' asa cum spun mereu,cresc ei mari..o noapte linistita va doresc
Simona,si eu sper sa fie doar un zvon,de fapt sa nu fie bine informata femeia de la sect.5...daca nu,o sa vedem cum facem
Laura,offf..imi pare rau.....prima data e mai greu,te vei obisnui cu asta..glumesc
Cleo,ma primiti si pe mine la regim????eu voi fi frumtasa cu kg mele(MissP...nu te necaji,se poate si mai rau,priveste-ma pe mine)..chiar asa..mananca ce vreau pana-n pranz si apoi gata????
Azi am iesit cu Mi_bebelina si Delia cea cuminte...Sara mea s-a dat in spectacol..adica a urlat in carut..am reusit sa o adorm in brate si apoi am avut 1/2 ora linistita
mai..eu cand vad cate gatiti voi...biscuiti de casa..eu sunt lenesa...ii dau din aia cumparati..sau poate asa eram si eu la Mariuca,acum s-a facut soriciul mai gros..azi i-am cumparat branza cu smantana din comert...si a mancat(am cautat una fara sare..)binisor...la pranz insa piureul cu ou a fost cam nasol ptr.gustul ei
hai ca mai maine....

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Stefanny_p, piggy, cadina felicitari pt masuratori. aveti niste lungani!!

Miss m-au fascinat ochii lui David!

eu ma retrag acum.
va doresc o noapte cat mai buna tuturor!!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Miss, vai ce ochi si ce gene lungi are David, pupici pe ochisorii scumpi

Cadina, de ce ii dai fier lui Cosmin, asa ti-a zis doctorul sau de ce?

Mai fetelor, bafta sa rezolvati toate cu dosarele alea cu 85%, cand mi-aduc aminte cum eram si eu pe la cozi ...parca ar fi bani cersiti mai frate, asa ceva n-am pomenit.

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

laura sa stii ca e greu cu 2..ca si cu gemeni..dar e ok-inca mai e ok- ca celalat bb e cu 2 luni si un pic in urm a..asa ca mai mult doarme..si oricum e mult mai linistit ca al meu.. al meu e agitat..tre s astea numai in picioare..ma ocup mult de al meu..mai incolo a fi mai rau..

stephany stai ca aduc si un coktail cu gheata sa nu ne fie prea cald...

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Am citit, am vazut poze (tare scumpe Julia si Deliutza - mai am cateva restante), da n-am mai apucat sa scriu, cu vremea asta frumoasa, am profitat si am iesit zilele astea afara, am dormit mult in carucior, am alergat
Da m-am gandit la voi sincer ca uite -
Azi nopate am visat-o pe Alina_anto; eram la o petrecere, ea era cu o rocie rochie lunga frumoasa si spunea ca Sara se simte insa rau --- iar alaltaieri am visat-o pe Iulia83, care se muta si ne rugase pe noi fetele de pe DC s-o ajutam la mutat si ne daduse la fiecare cate o gentuta mica sa-i caram lucrurile - numai minuni imi trec prin cap.

Apropo lichide - eu o alaptez exclusiv pe Annika - ca altceva n-a vrut si acum de cand cu burtica am incercat sa-i dau ceai si abia am bagat 20 ml cu seringa si aia fortati si chinuiti.
Sper sa bea mai mult cand s-o mai mari si o invata sa bea cu canuta.

Leeloo, sanatate lui Tudor. De la ce a facut diaree si cu ce i-a trecut? ca si noi am avut

Socrate, ciudat - nu ti-a dat nimic doct. pt durerea in gat? Am vazut si eu pijamuta ranjita cu norisori

Alsyh, succes si la ultimul examen!

pitica mea se joaca frumos pe paturica, de vreo jumatate de ora - mereu dim e bine dispusa, da chiuie de mi-e frica sa nu o trezeasca si pe sora-sa

Adriana

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele!
Mirci se trezeste in fiecare dimineata pe la 6, scuipa bibe daca ii dau, dar nici la san nu trage, molfaie, il cere pe celalalt. I-am facut mai frigut in camera, sa nu fie de la caldura, tot asa face...nu stiu ce sa-i mai fac... Acum mai si musca cu dintisorul..e periculos..
Adriana ce frumos visezi tu acolo fetele de pe forum!! Mai, tu ceri o intalneala...HAI ca acum se face frumos afara...
andreutza tu ai noroc de fetitza nazdravana...in general baieteii sunt mai plangaciosi, maraiti, etc... ce sa zic. Seamana fetele tale, zgubilitizele!
Cadinutza

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata!

Sa incep ziua urand Sarei de Andreap si lui Daviduc de Nicole....sa fiti cumintei, papaciosi, neplangaciosi si veseli!
Am fost aseara la dentist......viata frate, noaptea asta nu am mai stiut ce e aia durere de masele....nu am rezolvat problema decat pe moment, azi urmeaza sa ma duc sa fac radiografie. Apropo, fetele, stiti cumva daca mi-a dat sa fac radiografie la o masea, iar eu vreau sa fac la toate tocmai pentru ca stiu ca am si alte probleme si nu vreau sa ma duc de mai multe ori la radiografie....este la fel de fidela radiografia?

Reallaura, cum e cucuiul lui Mircea? Al Deliei a inceput sa dea din verde in galbior....

Adriana, mai ce frumos visezi...

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut poze de piggy si am vazut o fetita frumoasa si bucalata, una pereche parnti frumosi, sa aiba fata cu cine semana. Si binenteles ca tot in oala cu sarmale am ajuns in final

Si am vazut si ochios-frumos-frumos, David by Missparker

O sa mai descarc si eu niste poze azi cu grasanelul meu. Are cam 9.3kg, e ca bolobanelul cand il iei in brate. Nu stiu ce inaltime are, ca nu l-am masurat, la 8 luni o sa mai mergem la un control.

La multi ani pentru Sara si David, sa creasca mari, frumosi si sanatosi!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Stiam eu ca uitasem ceva...sa va zic ce poze mmmmmmmmmmumoase de bebei de Piggy si de Miss am vazut....clar, mladitele si mugurasii sunt cei mai frumosi copii...poate sa ma contrazica cineva???atat ii trebuie ca
Si multumesc fetelor care mi-au admirat minunea de Deliutza!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput