Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Piggy, ti-am vazut si eu junioara, e mortala Ilincuta, pupici

MissP, dada sinceri amandoi

copilasilor sarabatoriti astazi

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Iaca si cu David neshte POZE NOI.

Good night and good luck!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii. Cititi cu atentie Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000 si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin: ne intalnim www.jabs.org.uk/forum/default.asp?CAT_ID=1" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

ANDREI RAZVAN, TUDOR, MIRCEA IOAN SI TEODORA MARIA, ILINCA
sa ascultati de mamicile voastre si sa fiti sanatosi!!!

trecem printr-o perioada de mamoseala extrema...numai langa mine vrea nici sa merg in cealalta camera nu pot sau la baie..imi amintesc de doloress care fugea la baie..nu radeti ca asa sunt si eu acum...nu vrea numai langa mine, preferabil in brate...si daca cumva vede ca il tin pe celalat copil- de la lucru- si el vrea..i se accentueaza..sa fie oare gelozie????
e graoznic..nimik nu mai pot face fara el..am citit ca undeva de la 6 luni intervine simdromul de singurate si bbii sufera dac sunt lasati singuri...dar eu cefac ca tre s a il mut in camera lui???

stephany cred ca noi suntem cele mai mici sau cel putin bb nostri sunt apropiati...noi avem 6 luni jumate si avem 8.4 kg si 71 cm..nu stiu cat aveti voi..dar suntem ff apropiate... si apropo de congelator..ma primiti si pe mine..si la noi sunt -10 faranheit azi..maine -15 farenheit..deci cam -23 celsius...morrrrrrrr

piggy nu e lungana ..cum am scris mai sus noi suntem cu jumate de luna in spate si avem aprox acceasi lung..la greutate va intrecem ca..suntem baieti...hihi

laurita las ca mirci cazator si ii trece

miss mai bine ca ai scapat de gris..ca tot ma gandeam ca aici nu ii dam gris..deloc..dr nu zice nimik de gris..poate e mai bine fara. daviducul.

socrate ce lungut ai tu acolo!!! las ca poate va ajungem si noi peste 2-3 luni!!hihi

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

pupam Daviduc dulce...tu-l dai pe baiat cu rimel si nu ne spui noua...
Ca-eric, asa e, ai nostri sunt cei mai mici, 6 luni si jumatate si noi...hai in congelator si trage bine usa sa nu iasa frigu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

stefany uite ASTA e facuta de mine

magdone multumim de aprecieri ...esti o draguta

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Scrisesem un mesaj si a ramas laptopul fara baterie….mda
Am fost si noi azi afara, dar tot maraiti aproape numai in brate a stat. cred ca mai da un dinte.
De dormit, asa, 10 minutele, sa se ia de mana cu Patrick al lui Doloress.
Va multumim mult fetele de felicitari: Lorich, Mi-Bebelina, Miss, Magdone, Nicole, Andrada, Alina_anto, bratafel, Inais, Iulia, Piggy, Ca Eric
De asemenea, uram si noi lui Tudor, Teodora Maria, Andrei Razvan, Ilinca si baiatului meu drag si scump!
Lorich pupam si noi Robertzelul sa se tina mai bine in fundulet.
Danicris eu perdelele le calc, dar sunt numai pana la jumatate…nu sunt pana jos.
Leelooiar ai inceput sedintele..imi aduc aminte pana in sapt 33 ai stat in sedinte, daca nu ma insel Imi pare rau de TUdoras , sper ca i-a trecut déjà bubita.
Miss biata de tine, ce nedormita esti. Mai, la tine chiar nu tine asta cu mufatul de unul singur in patut???sa-l vezi pe Mirci cum se face el covrig, cand pe stanga, cand pe dreapta, dupa tzatza.. Oricum, e mai rezonabil, chiar daca dormi stramb sau te trezesti des, macar nu te scoli din pat!!!

Citat:
citat din mesajul lui MissParker
Cleo si trupa de schiloade, eu zic doar atat: HUO !!

Tari rimele pentru Piggy Merita!
L-am vazut sip e David…e superb superb…si mutritele alea ma omoara!
Cadinutza success cu acceptarea lui bibe si a laptelui…sper sa nu ai problem
Socrate mama ce inaltut e Sebi, super! Cat despre raceala ta inchipuita, nu pot decat sa
Esme ce frumos ca te trezesti razand, eu ma trezesc tipind, cel mai adesea am vreun cosmar...odata eram cu bb la san si l-am speriat sunt si eu din filme de groaza.
Nicole maine ii fac si va spun, sigur. Ce bine ca nu face David mutrite cu bona! Pai asa pleci si tu linistita la serviciu!
Alina_Anto ma bucur tare ca e papusa mai bine!! Erau dintishorii, inseamna.

Inais mama, ce nasol cu biscuitele…eu o sa-I pun in marul ras in loc de cereal. Nu am tupeu sa-I dau asa pana nu face dinti mai multi! Am vazut si tortul de 7 lunite si salopeta f draguta pe care o purta bucalata! felicitari pentru pofta de mancare!
Piggy vai, ma, ce pleata ondulata a facut!! Si ce bunatati ai facut tu de Craciun!
O sa ma duc si eu la 3 cu dosarul lui Sis Mi-e jena sa ma mai bage in fata…
Ca_Eric cum te descurci cu 2, mey? Cum e cu gemeni
Alisuca ce faci, iubita mea, inveti???
Fug la pui, are chef de ras de nu se poate si chitaie din camera de mor!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Ca_eric dar voi sunteti baietzei mari si bine facutzi...8.4 kile la 6 luni jumate oau

Miss sunt mortale pozele mai ales aia din Taxi DRiver

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

miss vazut poze cu daviducu..ce mortal e..il ..imi place tare mult poza cu cometariu din taxi driver..hihi dar si ultima..ce ochi si ce gen..nu mai spun nimik..si al meu are gene lungi ..dar nu-s asa lungi..si tot e felicia..nimik de la bogdan..ceea ce e valabil ca baietii seamana cu mamele si fetele cu tatii..normal ca sunt si excpetii...noi suntem exceptia care intareste reguola..eric e 90% tata-su nu stiu ce are d ela mine..eu zic ca genele ca altceva...si poate faptul cum casca..
o sa punem si noi pozici..

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Stefany, am dat reply la mesajul de la Cleo si l-a luat cam ciudat... Ea prima parte, eu a doua, asa am scris...

Laura, nasol cu Mircea... dar stai linistita ca daca l-ar fi durut ceva nu ar fi fost vesel atat de repejor. Ei uita repede inca la varsta asta si nu ii traumatizeaza caderile, iar fizic au niste reflexe incredibile, chiar daca nu pare asa... Sa ne zici si noua cum au iesit biscuiteii...

Miss, sper din suflet ca Davidutul sa se refaca repejor... Eu tot insist cu umiditatea crescuta la voi acolo, cred ca ii ofera un plus de confort (eventual cumpara un higrometru sa verifici umiditatea). Si tot sper sa-mi trimiti poze cu ranile lui David sa le vada si dermatoloaga mea... macar pentru o "seccond opinion".

Sunt atat de obosita ca abia vad ce mai scriu, desi nu e foarte tarziu. Am fost ieri si am depus dosarul pentru cei 85%, iar de la serviciu n-au vrut sa-mi scrie sal net si pentru luna a 13-a ca nu li se pare lojic. Asa ca... sper sa fie cat de cat ok. M-am intristat ingrozitor cand am vazut ca am avut aproape trei sferturi din an sal de 8,5 mil. Apoi nitel marit. Oricum e mai bine decat cei 6 mil. Am stat la coada de la ora 8.40 dim pana la ora 10.30 cu aproximatie. Nebunie in sensul ca atunci cand au afisat adeverinta pentru salariu (cea pusa de Laura in contul comun) au inceput controversele. In sensul ca unii copii sunt nascuti pe 1 ale lunii iar altii pe 28. In concluzie, ar exista discrepante. Pe de alta parte, angajatele d-acolo au spus ca ele nu vor sa se certe asa ca tot lipeau si deslipeau formularul cu pricina de pe usi. Acum... ce-o fi sa fie... Ma doare capul de mor, sper sa nu fi racit p-acolo. L-am masurat si eu azi pe Cosmin, are cam 77 cm si 10 kg. Am baiat mare... O sa-i mai fac niste poze cat de curand.
Nu mai stiu cine zicea de grasimi, ca citesc in diagonala... Da, sunt super bune pentru creierasul lor. Chiar dr. Tutunaru, recomanda mamicilor care inca mai alapteaza biomarine, chiar in acest scop. Acum mi-am adus aminte ca iar am uitat sa-i dau fierul lui Cosmin... Nu i l-am dat de vreo trei zile... sper sa nu fie vreo problema... a mancat totusi destul de bine azi legume si piept de pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Vai, Miss, tot timpul zambesc cand vad pozele cu David. El este superb, iar comentariile ma amuza tare, tare.

Acu... am vazut si io oala cu sarmale... cine m-o fi pus...?

Mergi la inceput