Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 15
stefany_p spune:
fetelor, nu mai pot...urla, urla, urla.....din orice...isi mananca mainile, baleste...dar URLAAAAAAAAAAAAAAAA..E GROAZNIC, SUNT SINGURA ACASA n-am cui sa-l pasez si nu stiu cum sa-l linistesc...v-am zis ca urla??

Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p fetelor, nu mai pot...urla, urla, urla.....din orice...isi mananca mainile, baleste...dar URLAAAAAAAAAAAAAAAA..E GROAZNIC, SUNT SINGURA ACASA n-am cui sa-l pasez si nu stiu cum sa-l linistesc...v-am zis ca urla?? ![]() ![]() ![]() |
Mai Stefany dar de urlat, urla? Glumesc nu ma batee... sunt dintii probabil; n-ai vreun gel, ceva? Si Robert m-a urlat azxi toata ziua si vrea numai in brate si plimbat.
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
alina_anto spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
Mai Stefany dar de urlat, urla? Glumesc nu ma batee... sunt dintii probabil; n-ai vreun gel, ceva? Si Robert m-a urlat azxi toata ziua si vrea numai in brate si plimbat. Poze noi Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
Fetele, intram si noi in clubul vostru! Azi m-a disperat sara cu urletele. Si vrea sa doarma non-stop, ca deh..noaptea se joaca..

Scortisoara Sara
stefany_p spune:
Lorich, i-am dat Motrin la indicatia farmacistului...si da...urla...
Alina, nu doarme noaptea scortisoara?? auci..macar al meu a inceput sa doarma mai bine...ziua urla..
Doloress spune:
Stefany asa facea si al meu o perioada, acuma vad ca e mai linistit. Nu stiu exact de ce, poate au fost dintii, poate a fost un puseu, cine stie. De doua zile chiar sta singur si se joaca, de cand l-am lasat vreo 10 minute singurel sa urle ca nu mai puteam.
Iustinel, sa fie cuminte!
Lorich noi combatem constipatia cu prune. Nu lipsesc prunele niciodata din casa. Chiar ieri i-am dat iar si azi caci acum doua zile iar se constipase.
Am vazut o gramada de poze faine si pe Mufita care rade, o dulceata! Asa rade si al meu cateodata, cu hohote, are asa perioade cand e fericit de viata nevoie mare.
Blue Angel stai linistita ca nici al meu nu prea face nimic si are 8 luni jumate. Numai in fundulet sta, si asta de vreo 2 saptamani asa. Bine, al meu e prematur, insa a recuperat foarte bine diferenta de greutate si inaltime. Dar la motricitate stam prost de tot.
Lily nici eu nu am reusit sa-i iau tzatza de la gura
L-am lasat si pe sot sa-i dea de mancare si nimic, cum ma simte iar prin preajma, cum intinde manutele si boticul.
Noi tot cu somnul ne luptam. Alaltaseara a adormit la ora 4 dimineata pana la 9.30. Apoi peste zi a dormit o ora dimineata, o ora seara.
Aseara am stat treaza cam toata noaptea sa-l pazesc, cum se trezea cum ii bagam tzatza in gura, sa adoarma la loc. Am reusit asa cu chiu cu vai sa-l tin adormit pana pe la 3.30 cand s-a trezit de tot. Atunci l-am pus in leagan unde a mai dormit vreo 4 ore pana pe la 7, asa am reusit si eu sa adorm putin. Acum iar l-am culcat si doarme de 2 ore, sunt tare bucuroasa
Am ajuns sa ma bucur cand doarme, nu conteaza ca e zi sau noapte.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
socrate spune:
gabitzam un pupic lui Raducu cu picioruse cu inelase.
Noi nu avem suntem lungi si nu prea grasuni ca tot timpul miscam.
iulia ce frumos rade mufita
Nicole nu e curent la noi, termopanele izoleaza bine.
Multumim pentru aprecieri la adresa pisoiasului nostru 
Stefany mult calm, probabil sunt dintisorii, il dor si pe el. Incearca sa ii dai niste panadol sau nurofen. eu asta am facut azi noapte si a fost ok.
aelita spune:
StEFANY-si in brate plange ? il doare ceva..
va pun niste www.flickr.com/photos/sofia020107/" target="_blank">POZE
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
alina_anto spune:
| citat din mesajul lui aelita StEFANY-si in brate plange ? il doare ceva.. va pun niste www.flickr.com/photos/sofia020107/" target="_blank">POZE Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi . Sofía (2ian2007) Andrés (22mai2008) |
Ce copii frumosi ai!!

E mortala poza cu ei doi in caditza cu apa!
Am vazut ca Andres sta f bine in cada. Eu fac baie cu Sara in cada , dar mi-e frica sa o las sa stea singura, fara sustinerea mea. Fiindca e foarte activa in apa si sigur ar cadea.. Si am mai vazut ca il lasi sa mearga in 4 labe pe gresie. Nu mai cade in nasuc?
Scortisoara Sara
andreap spune:
salutare
In primul rand multumesc frumos ptr.urarile de "La multi ani"

David,sa cresti mare si sanantos
Sanatate multa puiutilor bolnaviori
..si multa rabdare mamicilor care au puiuti dintosi in devenire
...la primii 2 dinti am scapat' ieftin',doar cu febra.
azi am iesit putin cu Mi_bebelina si Delia..Sara in schimb nu mai doarme de 2 zile decat 1/2 ora in carut....asa ca am intrat mai repede in casa si le-am lasat singurele.
Mariuca e 'emigrat' la bona...de 1 saptamana astepta vinerea asta...asa ca suntem numai cu moacaza mica
...(tac-su ma intreba daca nu putem sa o dam si pe asta mica
)
azi parca a mancat mai bine...
Cleo,de azi mananc numai pana pe la 15..apoi apa plata!sper sa ajung macar la 60 kg

pupici,poate reusesc mai tarziu sa intru
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
iulia83 spune:
| citat din mesajul lui aelita StEFANY-si in brate plange ? il doare ceva.. va pun niste www.flickr.com/photos/sofia020107/" target="_blank">POZE Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi . Sofía (2ian2007) Andrés (22mai2008) |
Ce desurubeaza Sofia acolo?
ai niste copii superbi. ce creata e Sofia si ce ochi mari si frumosi are Andres 
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii