Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Iulia, ce ras frumos are mufita ta...
Iar Raducu al Gabitei este buuuuun de papat si pupat, mai ales la copanele.
Aelita, frumosi copii ai si ce frumos le sta impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Mesajul cu nr 1000!!
Noapte buna si linistita tuturor!

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Seara buna,

In primul rand vreau sa urez multa sanatate si cumintzenie maxima puilor nascuti intr-o zi de 16: SARA si DAVID

Multumim pentru complimente fetelor ce ne-au admirat falcutzele si zulufii

M-am amuzat si eu copios ascultand-o pe Mufitza si am admirat copanele de Raducu si superbii copilasi ai Aelitei

Cleo bine ca ai avut asa multe sfaturi la constipatia aia nenorocita ...speram sa ii venim si noi de hac cu ocazia asta...maine incerc caisele ca prune la frigi nu m-amm indeletnicit sa pun asta toamna..

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

Seara buna,

In primul rand vreau sa urez multa sanatate si cumintzenie maxima puilor nascuti intr-o zi de 16: SARA si DAVID

Multumim pentru complimente fetelor ce ne-au admirat falcutzele si zulufii

M-am amuzat si eu copios ascultand-o pe Mufitza si am admirat copanele de Raducu si superbii copilasi ai Aelitei

Cleo bine ca ai avut asa multe sfaturi la constipatia aia nenorocita ...speram sa ii venim si noi de hac cu ocazia asta...maine incerc caisele ca prune la frigi nu m-amm indeletnicit sa pun asta toamna..

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

.
cred ca e ok sa le incerci combinate. Nu sunt shanse sa dea in diaree, asha usor. Adica suc de para cruda, cu un pic de suc de mandarina, si caisa. Don't no....un efect tre sa obtineti. La fiica mea, cat a fo pe san, facea la 2-3-4 zile. Nu mai rar, ca fol. supozitor. de cand am inceput diversificxarea, am fo f atenta ce ii bag, si ce o ajuta sa iasa afar -si le-am fol.

A, si mai era si o apa speciala pt facut lapte la bebelushi. Una scumpa, de la Humana. Macar 1 data merita incercat, nu?

edit: noapte buna!! ma intorc la tricotat+ mister Isac Mendez!
sa iti dea Dumnezeu sanatate, aelita , mi-am redescoperit o pasiune din copilarie, care tare ma calmeaza si ma face mai rabdatoare....
Si bonus, mandra de mine!!

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Aelita ai niste copilasi absolut superbi, sa iti traiasca.

Subscriu ca avem cei mai frumosi copilasi la noi in club.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Leeloo2004, o sa-ti scriu cand imi fac un pic de timp, acum sunt prinsa rauu.

va pup

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Aelita – am vazut pozele. Ce scumpi sunt ei in cadita amandoi….

Sa va pun si eu cateva poze. Am intrat la buget de austeritate, iar tati ne-a interzis sa luam kilograme de tort , asa ca am luat niste tarte cu fructe si am serbat ziua lui David. S-a simtit ca e criza financiara….

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ALINA ANtO-multumim,si voi sunteti frumoase
cadita noastra are o forma inauntru in care pne funduletul si il tine ceva mai bine,nu aluneca usor.daca e sa alunece,il iau repede de aripa inainte sa cada ,ca sunt aproape de ei mereu,sa nu il loveasca sora-sa.
si sta destul de bine in fund,de multa vreme.
cand merge de-abuselea nu cade niciodata in nas,defapt inca nu merge bine,merge un pic apoi cand vede ca se balanseaza,inainte sa cada se pune singur pe burta si incepe sa mearga in transee.
acum doua luni ,il puneam in fund pe covor,plus paturi,si perne in jur ca sa cada pe moale.acolo s-a invatat si acum nu mai are probleme pe gresie.
am mai pus patru www.flickr.com/photos/sofia020107/" target="_blank">POZE,in noiembrie cand statea blindat cu perne si dec.

IULIA-Sofia desuruba pe langa ta-su,care ii demontase calculatorul ei pe care vomitase Andrés.scos taste,desfacut,spalat...si ea e doamna inginera

CADINA,PIGGY,SOCRAtE-multumim

CLEO-ma bucur ca ai descoperit ca tricotatul calmeaza,si nu ai nevoie de calm pt a tricota,cum se crede.si eu tricotam in timp ceciteam o carte sau in timp ce ma uitam la tv.
m-am uitat la poze,super lucrusoare i-ai facut ! si sunteti asa frumoase !!!

NICOLE-David e mortal cum sta pe cantar ca in fotoliu !!si frumos foc ! lasa ca a fost super tarta de fructe ! eu nu i-am mai facut de la 6 luni .a "suflat" in torul sora-sii,de 2 ani ,zilele trecute.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

buna dimineata!!
La noi chiar e buna pt ca ne-a lasat Sara sa dormim toata noaptea, fara treziri. Yupiiiiii!!!!!!

Azi e sf Antonie, este ziua micutei Antonia, fetita Alexutei La multi ani!!
La multi ani! Tudor, Bogan, Alexia, Alexandra si Alessia

o sa incerc sa pun cateva poze sa vedeti ce frumos a nins la noi.
Va doresc un we frumos !

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Uitati aici poze cu zapada la Breaza.
Acum a iesit si soarele, abia astept sa mergem afara sa dam cu nasul de aer curat.

Scortisoara Sara

Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput