Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata
Brrr!!!!

Nu am timp prea mult asa ca vreau doar sa pup Raducu(minunat cu okisorii mirati),Mufitza, am ris si eu de risul ei si copilasii Alelitei (sofia e dulcica foc, iar Andres...parca-l vad pe Matei cum da tircoale la jucariile lui David si cum incearca si el sa se bage in seama pe linga el

Pup Stefany, Lorich, ALina, DOloress pentru ca sunt alaturi d evoi in ce priveste copilasii urlatori. SI al meu plinge cam mult, a si ragusit din cauza asta.

Miss, a trecut ragusela lui David? I-ai dat ceva anume? Eu am inceput sa-i fac aerosoli cu dexametazona..sa vedem.

Cadinutza, sunt prin zona, eu nu te-am zarit ieri pe mess, cel putin cind am fost eu la calc
Nicole, buuuuna si tarta aceea. Succes la serviciu!M-m apucat si eu de regim de ieri, asa ca sper sa mai scad in maxim o luna zic eu sa ajung pe la 54...Si ma opresc aiciSucces si tie la regim, lasa ca vei da jos acum c aincepi serviciul, ai sa vezi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele noastre neazta de la munte!am plecat ieri din orasul ala superaglomerat ca simteam ca mor.Il Serbam pe Tati cu ziua numelui dar si pe BG care face 7 luni.printre o tura cu schiurile pe partie si o alta tura la restaurant promit sa va urmaresc.Din pacate de pe in ifone scriu mai greu dar promit sa va urmaresc.pupici multi de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

Seara buna,

In primul rand vreau sa urez multa sanatate si cumintzenie maxima puilor nascuti intr-o zi de 16: SARA si DAVID

Multumim pentru complimente fetelor ce ne-au admirat falcutzele si zulufii

M-am amuzat si eu copios ascultand-o pe Mufitza si am admirat copanele de Raducu si superbii copilasi ai Aelitei

Cleo bine ca ai avut asa multe sfaturi la constipatia aia nenorocita ...speram sa ii venim si noi de hac cu ocazia asta...maine incerc caisele ca prune la frigi nu m-amm indeletnicit sa pun asta toamna..

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Chiar daca nu ai prune in piata, poti gasi in piata la tarani prune uscate, le fierbi si ii poti da piticei. Succes!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

neata fetelor.

nicole1980, aelita, alina_anto am vazut poze cu bebei, cu tort si cu zapada. superr!!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Niata la

Am avut o noapte buna, care desi incepuse prost, adica a adormit singur de 2 ori in patut si s-a trezit in urlete, apoi l-am luat cu mine in pat si a dormit pana la 8. E o solutie de moment sper sa trecem de faza asta.

Mamelor cu bebei care se ridica la patut, si la voi e asa, adica se ridica non stop apoi urla ca nu mai stiu ce sa faca? Robert se ridica si in somn, e in picioare cu ochii inchisi si normal ca plange...

Cu constipatia am facut asa ieri:suc de morcov+putin mar, suc de manda diluat, musetel cu humana si piure de cartof cu ulei masline si iaurt. Nimic, nici urma de Nea Nelu. E tati la cumparaturi dupa caise Hipp. God please!!!

Aelita ma bucur ca ai scris si pus pozici, mi-era dor de tine, de scumpica si zulufata Sofia; sunteti superbi, iar poza in care Sofia isi spala fratiorul pe cap e dementiala

Lavinia distractie placuta la munte

Alina anto frumoase poze si La multi ani si tie!

LMA Bogdanel, Tudor-Dumitru, Alexia-Nicole, Alexandra si Alessia Clara

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

magnetism, felicitari pt evadare!!!! relaxare maxima! lasa ca ne facem si noi mari.... intr-o zi!!!

lorich....o sa iti dau o veste proasta. Da, asha e cu urletele si la noi, si o sa mai dureze un timp. Si fiica mea mariie continuu, in picioare, dupa noi, cade inapoi jos, urla, ii ie somn, se ridica in picioare si urla. Nu pricepe ca nu se poa dormi in picioare afgatsata de pat!!
sper ca in 1-2 luni or sa isi poata sincroniza pashii/mishcarile, si o sa stie ce si cum sa faca, si sa nu mai urle. Din pacate noi nu putem sa ii invatsam ce tre sa descopere singuri: fortsa si dezvoltarea musculaturii si coordonarea ei.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Uitati aici poze cu zapada la Breaza.
Acum a iesit si soarele, abia astept sa mergem afara sa dam cu nasul de aer curat.

Scortisoara Sara

Scortisoara Sara-Maria

ce caine bestial ai maaama cat imi place. pup scortisoara dulce. cred ca de-aia a dormit bine azi noapte..ca a nins frumos

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Cleo, Lorich.....Delia inca e o puturoasa, dar daca e pe planse si pe urlate cand se ridica in picioare......mai bine mai amanam. M-ati cam spariet......

Nicole, si mie imi pari buna ca soacra....hai ca facem o incercare....vazut poze de Daviduc in cantar.....superbe......

Am mai vazut si filmulet cu mufitza razaciasa si copanele de Raducu....ma ce copii frumosi!

Andreap, ieri nici n-am apucat sa ne luam la revedere bine ca si Delia s-a trezit, asa ca am fugit si noi spre casa.....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani Alina_anto si Antonia Melisa (Alexutza) !

La multi ani Bogdan Silviu (getutza), Tudor-Dumitru (dordia), Alexandra (maitrey) si Alessia Clara(anisiap)!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

magnetism, felicitari pt evadare!!!! relaxare maxima! lasa ca ne facem si noi mari.... intr-o zi!!!

lorich....o sa iti dau o veste proasta. Da, asha e cu urletele si la noi, si o sa mai dureze un timp. Si fiica mea mariie continuu, in picioare, dupa noi, cade inapoi jos, urla, ii ie somn, se ridica in picioare si urla. Nu pricepe ca nu se poa dormi in picioare afgatsata de pat!!

sper ca in 1-2 luni or sa isi poata sincroniza pashii/mishcarile, si o sa stie ce si cum sa faca, si sa nu mai urle. Din pacate noi nu putem sa ii invatsam ce tre sa descopere singuri: fortsa si dezvoltarea musculaturii si coordonarea ei.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Exact, exact asa! Chiaun de somn, dar tusti in picioare; asta ma gandesc si io ca e un mare progres pt ei si pana invata ce sa faca cu "el" ne fac noua creierii calti. Macar de-ar veni Nea Nelu... m-a sunat tati ca nu gasesc in carref caise hipp sau alta firma, sper sa gaseasca la farma.

Edit: La multi ani Antonia de Alexuta!
Edit2: asta ziceam si eu mi bebelina nu-i niciun fun cu ridicatul asta, dar te pui in calea progresului?

Uff Edit 3: super poze Nicole cu cantarul, amintire buna de la 7 luni!

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput