Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vai Lori ce dulce trebuie sa fie Robert asa in picioare. I-am dat si noi patutul jos lui Raducu, poate-poate are si el vreun indemn sa se ridice in picioare. Si de bine ce faceam proba in el a venit in nas si a dat un cap de gratii, nu pusesem inca aparatorile. Dar nu s-a lovit rau, mai mult s-a speriat, ca nu ii era clar unde il punem si de ce.

Am vazut pozele Aelitei, niste copiii superbiiii!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Am vazut si noi pozele cu David (Miss), copilasii Aelitei, David (Nicole) si bine-nteles zapada de la Breaza. Alina_anto, ce curte faina aveti! vrem si noi! si catelul e mortal. e al vostru?

Pacat ca n-a nins si in Buc mai mult - o sa se duca iar rapid, si-o sa fie numai mocirleala.

Pozele noastre

Poze Surioare Craciun

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Dragele mele subscriu la ce ziceti cu bb ridicati in picioare. Si al meu copil incerca aseara sa doarma in picoare. L-a apucat plansul constatand ca nu e asa. Eu tot incerc sa ii arat ca daca e obosit poate sa se aseze in fund...dar nu e chip.
In fine, o sa invete ei. Al meu face turul tarcului dupa care oboseste si plange.
Io ma simt in continuare nashpa, acuma nu mai am nici forta, as zace asa intr-un colt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

helou ,tuturor si un we cat mai reusit.Eu nu am mai intrat zilele astea ca sunt ff amarata,mama a mai avut o criza in spital,e de 2 zile pe perfuzii si tratamente la greu.Cand suna telefonul mi-e frica sa raspund nu stiu ce evsti voi auzi,deocamdata e binisor dar poate oricand sa mai faca un preinfarct care sa ii fie fatal.uoffffffff,am inceput anul cu evsti cum nu se poate mai bune .
Noi mergem acum cu rezultatele Sarei la Stanciu,sper sa ne recomande un lapte praf bun ca Nan fara lactoza e cahhhhhhhhhh oricat m-as chinui eu sa il dau,nu-i place si pace buna.V-am pupicit si fug ca pana ajungem noi la sarapania in praznic se face 1.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani puiutilor nascuti in zi de 17: BOGDAN, TUDOR, ALEXIA,ALEXANDRA, ALESSIA, sa fiti santatosi, cuminti si voiosi.

La multi ani Alina Anto, Antonia (Alexutza), sanatate multa si numai bucurii !

Si al meu se ridica in somn in picioare, azinoapte la 3 era in picioare in patut si radea, apoi se pune pe perna si se rasuceste de 50 de ori pana isi gaseste pozitia. Al meu se ridica pe unde apuca, se tine de canapé, de spatarul patului, de fotolii , de mobile…

Alex Sara
– sanatate multa mamei tale si sa ai incredere in D-zeu ca totul o sa fie bine.
Alina Anto – mai dar curte voastra e superba, iar cu zapada zici ca e din povesti.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

lorich, io luasem din carfour, de la standul de produse Bio, un piure de caise > 4luni. SI am mai gasit la cupii, iaurt Humana cu caise. care expira peste 6 luni. Nu zic ce pret avea....

alex@sara, sanatate multa pt mama ta.

mai aveam parca o gravidutsa, anisiap, nu?

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aseara am fost la chinezi cu fostii colegi, a fost misto, am ras, am mancat, am vorbit…bb a stat cuminte, a dormit in brate la Bogdan…Azi ma cam supara ca nu a vrut sa pape deloc. I-am facut mar cu branza si avocado, acum nu mai am nici branza nici avocado cand s-o trezi!
Oricum ma ingrijoreaza ca ieri mi-a vomitat cartoful copt cu galbenus si unt…o fi fost prea greu pentru el, i-am date u prea repede, era prea gros, nu stiu ce sa zic…ooof
Ieri i-am facut biscuiteii reteta Esme. Au iesit ff buni, imi plac mie in primul rand…sunt sfaramiciosi asa ca pot fi dati in manuta cu supraveghere, nu cred ca exista riscul de inec. Au gust de graham asa, dar mai untos. Mandarina stoarsa pe care am pus-o nici nu se simte. O sa pun mai mult data viitoare. OAre o merge sa pun niste banana pasata? Ieri i-am facut iaurt cu mandarina si biscuitel…a iesit ca ACTIVIA. Buuun. A mancat cam ½ de iaurtel…nu prea mult, nu stiu ce are de papa asa putin. Incep sa ma ingrijorez. BIne, a supt zdravan dimi si toata noaptea, dar…nu stiu…
In primul rand Alina_Anto si Anotnia Melisa, precum si bbeilor nascuti intr-o zi de 17: Bogdan SIlviu, Tuodr DUmitru, Alexandra si Alessia Clara
Adriana ce frumoase poze de la Craciun, ce casuta frumoasa a primit Lara, ce mi-as fi dorit si eu cand eram mica…dar nici acum nu as zice nu…Doua scumpele motatele tale!
Iulia haioasa Mufi. Si Mirci rade cand ma joc cu parul in fata lui ce o fi in capul lor!
Gabitzule merci de info. E super masuta, o sa-I cumpar si eu!!
Alina_Anto buna idée, uitasem de Garmastan… Ce zapada la Breaza…Brrrrr! Frumoase poze
Andrada iubita, de ce plangeti, sunteti toti sanatosi, aveti copilasi sanatosi, bine ca aveti posibilitatea sa va vizitati…oooofof! Nici eu nu as putea sta departe de SIS..
Fecian Bitzu tau, cum vine el sa ne tina la current cu progresele lui…vad ca se concentreaza pe mers, nu pe vorbit !! Bravo lui, de la 7 luni se plimba prin casa…
Nicole ce misto ca ti-ai gasit pantofi cum doreai! Tare greu e sa le gasesti asa cum le ai tu in cap…dar si cand se intampla…sa ne pui poze cu ei…success la serviciu! Ah, superbe poze cu David…ce tare e in aia cu cantarul..si –mi mai place mult puloverul gri!
Danutze pentru ieri, sa ai parte de tot ce e mai bun si de bb sanatos si cuminte!
Aelita ce bine ca mai scrii si tu! C e mari si frumosi v-ati facut, iar Sofia e mortal cu carliontii ei!

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

fetelor, nu mai pot...urla, urla, urla.....din orice...isi mananca mainile, baleste...dar URLAAAAAAAAAAAAAAAA..E GROAZNIC, SUNT SINGURA ACASA n-am cui sa-l pasez si nu stiu cum sa-l linistesc...v-am zis ca urla??

Mai Stefany dar de urlat, urla?

scuze, fetele, dar tare sunteti haioase! Hihi Oricum, clar sunt dintii…a avut si Mircea o perioada in care efectiv urla…
Lorich success cu caisa! Sa gaseasca tati borcanelul!!! Bietul puiut!
Doloress biata de tine cu nesomnul…Mircea doarme noaptea, suge in somn, se trezeste cam la ½ h, o ora, dar adoarme la loc la san…
Andreutzasuccess la regim!!
Magnetism distractie frumoasa la munte!
Socrate sanatate multa!
Alex&Sara sanatate multa mamei tale, sper sa se faca bine!! si va fi bine!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Alina, ce frumos a nins la Breaza.......aici s-a facut o flescaraie

Am vazut si pozici cu copilasi de aelita ...... tare frumosi....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Lorich, incearca cu suc de mandarine sau portocale, daca poate sa bea cam 100 ml ar fi perfect si o sa vezi ca trece constipatia. Atentie insa, sa-i schimbi pampersul imediat ce a facut pisu sau treaba mare ca irita citricele (poti chiar sa-i dai cu un strat protector mai gros de crema la fundulet inainte de operatiune).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare
raportez o noapte..de groaza.adica trezit de cateva ori pana la 24.10(cand am plecat si eu la nani..),trezit la 3.3sit0 sa pape,la 5.25 sa maraie,la 6.30 de tot..apoi am reusit sa o 'ametesc' in brate si a mai motait pana la 7.30..imi vine sa mooooor d enervi.cat a fost socrela la noi si avea cine sa-i tina de urat dimineata sa mai fur si eu un somn pana pe la 9,se trezea dusi acum...sa fie iar dintisorii???plus ca ziua ma omoara cand trebuie sa adoarma..plange de somn,dar nici in scoica sa o adorm nu mai vrea,nici in brate...si plange..plange..intr-un final o rapune oboseala si adoarme..alta metoda de adormit inca nu am gasit...singura nu vrea,in scoica nu mai vrea,in brate asa si asa dar cand o asez pe pat se trezeste....
cat despre ridicat in picioare,cu ajutor da,singurica inca nu...in schimb se mai trezeste noapte si maraie ca nu s epoate intoarce din cauza sacului de dormit...si se trezeste..
Alina,ce peisaj frumos...va invidiez.aici la Bucuresti e noroi..
Nicole,ce frumos ca voi serbati in fiecare luna...
Iulia,am vazut Mufitza ce frumos radea...

Mergi la inceput