LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Abia acum zic si eu ca lumea “hello zuzici!”

Roxana, nu era vorba despre Sofia mea, dar ce scrie acolo e universal valabil

Lala stie , avem si noi blog de vreo juma de an, dar cam prafuit saracul din motive de lipsa de timp. Este aici: www.stancutza.wordpress.com

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Stiu blogul ala - l-am salvat la 'favorites' si ii dau cate-un checking, in fiecare zi - dar am crezut ca scrie sotul tau.

Azi sunt putin, plecata pe campii!

Ma bucur ca este mai bine Sofia!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Elle, distractie placuta!!!!
Acu m-am trezit si eu dupa ce ai plecat acasa

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Elena, distractie placuta si relaxare totala!

Si eu fug... la joaca! Ne vedem maine, va pup!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Eu chiar ti-am admirat micul pompier, pe micuta Eleni, bunicuta si mamica lor, ma uit la toate pozele, si chiar nu te bagi singura in seama, imi plac mesajele tale si ale multor fete, chiar daca stau mai in umbra.

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Si eu am de aseara incoace - si voi avea probabilceva timp de acum inainte... - un acut sentiment al "vorbitului sa ma bag singura in seama"

sincera sa fiu nu-mi vine sa cred ca, desi pun cate 2-3 fotografii odata la 3 luni.... atunci cand incerc sa ma mandresc si eu cu puii mei nu se gaseste nici macar o singura persoana sa-mi zica cel putin ca nu sunt chiar frumosi dar sunt draguti, simpatici etc....

din pacate mesajul meu postat acum 11 pagini chiar a fost si este ignorat de toata lumea.

nu obisnuiesc sa ma plang. nu am facut-o niciodata pana acum dar chiar sunt extraodinar de trista in acest moment!
Asta este!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

LalaD,

Cristina, de ce e Bianca suparata? N-o lasi sa butoneze la calculator ?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Roxanici nu stiu ce sa mai cred dintisori,rasfat...ca alceva nu are,nu vrea sa doarma si pace dar isi freaca ochisori.
Astazi a plouat si nu am iesit afara pana acum,nu a dormit somnul de dimineata care este de 45 de minute.Imi ia o ora intrega sa o culc dupa amiaza daca o las dupa ea maraie si nu se culca neam.Asa ca incerc eu sa o adorm in pat si o pun dupa in patut dar pana adoarme e dezastru,ma trage de par,imi scoate ochi,se ridica pe tablia patului,se rasuceste....o ora pe ceas crede-ma.
Mai nou nu mai vrea sa stea sa doarma la ea in patut cum o pun acolo plange cu sughituri,vrea numai la noi in pat.Asa ca aseara m-am ambitionat si am vrut sa adoarma singura la ea in patut,45 de minute a durat afacerea cu tipete non stop,aruncat jucari,dat cu capul in patut ma uimit ce ambitioasa este.Dar nu m-am lasat imi muscam buza si o punea la loc sa doarma si a adormit,sa trezit de 2 ori i-am dat laptic,a adormit singura din nou fara sa scoata un sunet.Din cauza dintisorilor uneori nu sti cum sa procedezi,totusi cred ca are si dureri de la ei caci vad ca tot baga mana in gurita.Pana sa doarma i-am dat paracetamol si niste Calma baby,gel pe gingi.
Sa vedem diseara ce va fi,mie groaza sa ma gandesc,sa speram ca vor veni si zile mai bune.
Sunt obosita si nu imi este aminte de nimic,am de invatat pt master dar nu inteleg nimic.Oricum vine mama dumineca ca nu pot face fata la examene in stilul asta.Si tocmai acum ma enerva la culme si soacra ca este la mii de km dar tot incearca sa imi controleze viata.
Ma tot inebuneste cu ce sa fac ce sa dreg cu fata,oare v-am zis ca mi-a trimis aici bilet pana sa nasc cu ce nume sa ii pun fetei?Ma lasat masca,asa si acum ii face bilet mamei cu ce sa fac auzi ca am 5 ani...
Scuze ca m-am intins dar fac spume nu alta

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Unde ati disparut?Tare mare liniste pe aici!
Ati disparut in ceata?
La mine e uraat, ploua, e ceata.Nu am putut iesi iar afara cu micu.Ieri cand am iesit am ajuns doar pana la blocul vecin si a inceput sa ploua.
De aia ma plicitisesc eu asa tare.Piciu doarme iar, papa e pe foc, curatenia gata.
Acu astept parteneri de conversatie pana pe la 17 si 15 min cand ajunge sotu acasa.

RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Cristina, of maica ce lupte ai si tu cu pitica ta.
Mi-e mie mila de voi, zau!Da mai mila mi-a fi de mine cand ne-or iesi si noua dintii.
Cat despre soacra-ta ia incearca un sau sause poate si un si la sfarsit .Pot sa fiu si mai rea, da acu n-am chef.

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

Mergi la inceput

Na,ca s-a transformat ploaia in ninsoare.Da e prea moale vremea asa ca se face o fleasca...

Fetelor care ati facut ROR-ul, au avut efecte edverse puiutii?
Am mai intrebat, da numai Gatta mi-a raspuns.Si ii trimit un , pt asta.
Va trimit si voua, daca imi raspundeti.

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

In primul rand ma alatur corului:

Multia ani traiasca,
Multi ani traiasca,
LA MULTI ANI!
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
LA MULTI ANI
VEN sa traiasca,
Ven sa traiasca,
LA MULTI ANI!

Ven multa sanatate, impliniri alaturi de familie si ani multi plini de bucurii.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ramonab sunt si eu pe-aici ..
Doar ce am venit de-afara, am stat 1 h si jum..a fost cald si bine, am iesit si ieri dar am stat doar 30 min ca apoi incepuse sa picure.. Ieseam mai demult afara dar Ioana a fost maraita, am dat-o si cu Calgel, si tot maraita era..pana nu i-am dat 3 ml de Panadol nu i-a trecut..pe la 12:50 s-a culcat (se trezise la 9:30 dimineata) si s-a trezit la 14:15..acum am pus-o sa se culce..ca nu mai vroia sa se joace..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput