LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Fetelor care ati facut ROR-ul, au avut efecte edverse puiutii?
Am mai intrebat, da numai Gatta mi-a raspuns.Si ii trimit un , pt asta.
Va trimit si voua, daca imi raspundeti.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Eu nu i-am facut inca vaccinul Ioanei, la sf lunii ii voi face..dupa ce ii voi face at pot sa ma pronunt....pana atunci nu stiu..poate iti raspund fetele care au facut vaccin..
Vroiam sa te intreb, Razvan nu are deloc gingia umflata?I-ai dat Ca?

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Multumesc fetelor de intelegere. Io ma panichez repedede felul meu, si mi'am facut o gramada de ganduri pana am vazut gingiutza umflata rau. Am luat azi si dentinox sa dam la noapte in caz de nevoie. Si daca mai e nevoie o sa ii mai dau si nurofen. Vedem cu evolueaza.
Vineri seara Pipe pleaca la bunici, pana duminica. Sper sa nu ii sperie si pe ei cum ne'a speriat pe noi aseara.

Si acum sa zic si eu FELICITARI Milan frumos pt 'ma-ma'. Doamne ce senzatie ...Abia astept sapt viitoare eco morf I sa vedem ce ascunde burticutza noastra draga. Io care am nimerit'o la Danonique (ce mandra am fost), cred ca e .
Ema stii cum e, noi vrem bb sanatos, cuminte si frumos, cat despre sex...nu avem preferinte .

Ma bucur ca Iri e acasa cu Palu si ca nu mai au mult de tras de la noi.

Cretzulina succes la targ. mult

LauriciD frumoasa mea, io nu am vazut ca ai postat despre poze.Am citit cum am apucat, dar m'am bucurat asa tare acum cand am vazut pozicile . Eleni e frumoasa si mare, mare. Pare mai mare decat varsta ei. Mi se pare ca si fatza i s'a transformat in fatzuca de copilas, nu mai e bb. Dimitris e mortal in postura de pompier . Ce frumos isi sustine el sora....cred ca e tare grijuliu, si'a luat rolul de fratior mai mare in serios.
Am vazut o nepotzica cu niste ochisori albastru ca cerul. Si o mamica frumoasaaaaa rau.
Bunica e cu nepotzii si cred ca asa ii sta cel mai bine. Un mare de la mine pt voi toti.

Am citit blog de Stancutz si nu stiu cum sa'l adaug la favorite. Se poate?

Cred ca mai aveam ceva de zis dar nu imi mai amintesc ce.
Pup si va mai citesc

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Gatta si eu impartasesc aceeasi parere despre bona, prefer cadrul institutionalzat. Gradinita un merge Marc primeste si copiii mici, 1 an implinit. Eu sunt f. incantata de gradi. Au un personal f. bun, directoarea o tipa pasionata si dedicata, munceste cu copiii cot ca cot cu educatoarele. Mancarea buna si proaspata. Marc merge de la 1 an si 9 luni. Daca te intereseaza iti dau datele.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Roli , da ...ma intereseaza. Daca ai putea sa-mi spui mai multe , ti-as fi recunoscatoare.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Off, Cristina, ce aventura ai si tu cu bulina; si la noi e crima noaptea - exceptie ca ea sta in patut, nu 'comenteaza' - dar de trezit, se trezeste; parca, azi noapte a fost mai bine.

Cat despre soacra .... brr, Ramo a descris perfect ce-ar merita.
Sper sa fie mai bine la noapte printesa.

Ramo sunt aici, dar am o zi infecta la munca .
Trebuie sa-i fac azi ROR-ul da; a uitat proasta de pediatra, sa vina ; noroc c-am sunat eu, dupa ea; vine luni (si-o sa primeasca ciu-ciu - scuzati limbajul).

Si atunci, o sa ne conversam mai "in tema"

Mai vroiam sa-i zic si Larisei(shose) - inainte sa plec pe campii, mai devreme - adevarul ca, de can dcu dintii, si mie imi trec diverse idei (panicoase) prin cap.

Pipetzica, ca e tare rau cand te dor dintii.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Ioana a adormit, al 2 lea somn....

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:

RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Eu nu i-am facut inca vaccinul Ioanei, la sf lunii ii voi face..dupa ce ii voi face at pot sa ma pronunt....pana atunci nu stiu..poate iti raspund fetele care au facut vaccin..
Vroiam sa te intreb, Razvan nu are deloc gingia umflata?I-ai dat Ca?

ALBUM
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Habar nu am cum ar trebui sa arate gingia.Desi jos si sus se vad in gingie parca dintii.Doct a spus ca ii ies.
Ma rog, asa a spus si luna trecuta.
Ca nu i-am dat pt ca nu i-am facut analize, si nu stiu daca are sau nu lipsa de Ca.Asa dupa capu meu, nu ii dau.

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am plecat acasa;

intru mai pe seara.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

ramonab Ca stiu ii ajuta, sa iasa dintii mai repede..eu ii dau Ioanei de 2 luni, 10 zile/luna, si pot sa zic ca in 2 luni i s-a umflat toata gingia de sus..azi m-am uitat in gurita ei si se vede un dintisor (cel de sus) ca ar iesi, se vede "coborat" in jos, prin gingie. Acum sa vedem, ca de cand zic ca ii iese, si tot nu ii m iese.

ALBUM
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Mergi la inceput

Am uitat sa mentionez la prescriptia Dr ii dau Ca.

ALBUM
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

Na,ca s-a transformat ploaia in ninsoare.Da e prea moale vremea asa ca se face o fleasca...

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

Lui Andrei nu i-am facut inca ROR. Cred ca pe la sfarsitul lui martie il facem in conditile in care am amanat vaccinul de 1 an pentru februarie .

La Bogdan reactiile au fost dupa 12 zile : febra si usoare bubite .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput