LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:
laurici hai nu mai fii supi, te rog eu, da? imi pun cenusa in cap singura .. am vazut linkul, mi-am spus ca intru de acasa insa am uitat ..
sa treaca supararea
am savurat pozele, sa stii .. dimi e un mare cuceritor, o sa ai batai de cap cu el si fetele, sa stii .. iar eleni .. hmm .. printesa din troia, are niste trasaturi superbe! e o frumusete mica! mor de dragul lor in poza www.flickr.com/photos/21462816@N06/3195960453/" target="_blank">asta
si ioana e o scumpa scumpa! merge singurica? 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Roxana, vezi ca vin cu slapul! Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
Dak pui si-o portie de tocanita (iti dai seama c-am facut o obsesie, nu?!) atunci, sa fie primit!

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
aurel_cris spune:
SERBAN ANDREI
Sa cresti mari si sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata.
VEN
sa fi fericita alaturi de familia ta frumoasa.
LAURA_DIMITRISsi eu am vazut pozicile dar nu am scris caci mandra mea e tare maraita,am scris doar la multi ani clopoteilor.Ai 2 copii frumosi iar poza care dorm amandoi mi-a placut mult,cum Dimitrakis o tine pe Eleni,iti incalzeste inima.Scuze ca nu am scris
CATI sanatate multa lui Mateias.
CRETULE bafta la targ.Ma bucur ca Palugel este mai bine si vine acasa,multumim de vesti.
IRLANDEZA ce printesa ai tu acolo
.
SHOE ne luam de manuta ca nici eu nu stiu ce sa ma fac cu bambina mea.Ma zapacit si ma simt asa obosita,nu stiu ce sa zic cred ca iese vreun dintisor.
Iertare dar nu mai pot scrie Bianca e supi.
pupici
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Ei, n-am eu taria aia de caracter, sa iau asa o decizie; si, singura care ar pierde as fi eu. I-am spus si Laurei, la mine "bagatul asta, in seama (aiurea)" il descopar, cand recitesc ce scriu; cateodata, imi vine sa ma loghez cu celalat user (mai unul, care, atunci cand m-am inscris pe DC, s-a blocat) si sa scriu niste comentarii 'cu directie' la posturile respective. Mda, am cam luat-o pe campii, rau de tot! Sunt buna de o psihanaliza mica. In alta ordine de idei, m-au mancat degetele si am scris un comentariu pe blog-ul tau; evident, ca nu m-a dus capu' sa ma uit mai jos, sa vad ca numai cine are blog poate posta; de fapt, nu m-a ajutat capul, nici sa-mi amintesc, ca ai spus clar, ca poate comenta cine are blog. Ce mai, cred ca sunt pierduta uneva, in stratosfera. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
ROXANA comentariul a aparut
, oricum eu le moderez inainte, nu apar instantaneu . Dar ai reusit, ai facut totul ok chiar te-am laudat 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
anca.b spune:
cum sa nu!!!!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Dak pui si-o portie de tocanita (iti dai seama c-am facut o obsesie, nu?!) atunci, sa fie primit! ![]() Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Anca si
Stefan (13.01.2008)POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
test
am schimbat tickerul .. ramasese pe happy 1st bday ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
ginnette spune:
LalaD, 

Cristina, de ce e Bianca suparata? N-o lasi sa butoneze la calculator
?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
mey zuzici .. ce s-a lasat linistea pe aici?
eu o s-o tai catre casa .. ma duc sa ma bucur de eva ca trei zile .. pauza .. parca-mi vine sa plang ..
va pupacesc si week-end placuta daca nu mai apuc sa intru azi ..
dar poate mai prind telefonu' lu sotu si mai bag un ochi pe aici .. ce batuta in cap sunt ca n-am vrut si eu blackberry .. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
urez in avans
16.01
CARLA

ANDREI

CONRAD

MATEI
17.01
IANNIS
18.01
TUDOR
ERIC
La multi ani! Sa fiti sanatosi, sa aveti noroc in viata, sa fiti destepti si descurcareti!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
stancutza spune:
Abia acum zic si eu ca lumea hello zuzici!
Si, bineinteles, 

VEN! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa! Si, poate mai dai si pe la noi...Mie nu imi vine sa cred ca nu mai postezi aici :-(
De asemenea, pupam inginerul mic si destept foc, care construieste deja fraze simple, dupa cum marturiseste mami in blog. La Multi Ani Serbanutu drag! Sa fii sanatos si mereu fericit!
Roxana, nu era vorba despre Sofia mea, dar ce scrie acolo e universal valabil ![]()
Lala stie
, avem si noi blog de vreo juma de an, dar cam prafuit saracul din motive de lipsa de timp. Este aici: www.stancutza.wordpress.com
Laura, si eu am admirat in tacere trasaturile perfecte ale lui Eleni intr-adevar, o printesa cu sange nobil si dulceata fratiorului, pe care uniforma de pompier nu reuseste sa il faca sa para un dur, deocamdata cel putin #61514; Hai nu mai fii supi, stii ca noi va iubim pe toti trei 
Sofia e mai bine, tratamentul da roade. A facut ceva febra aseara si putin azi noapte, dar a dormit toata noaptea, foindu-se cel drept, iar eu verificand-o des. Dar sper sa fie din ce in ce mai bine, vreau s-o vad iar vioaie si energica cum e ea de obicei!
Ema, dupa ce scapam de regimul pt burtica inca il mai tinem si saptamana asta poate incercam si noi lapticul pe care il bea Milan. Ma bucur tare mult ca doarme bine noaptea piticelul fomicios, se pare ca o sa ai un trimestru doi super!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei