LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Stancutza, tare haios jurnalul! este despre Sofia ta? Sau iar sunt pe campii?!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Nu e al Stancutei insa ea e o modesta si nu recunoaste ca scrie exact la fel de frumos despre Sofia ei

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Si eu am de aseara incoace - si voi avea probabilceva timp de acum inainte... - un acut sentiment al "vorbitului sa ma bag singura in seama"

sincera sa fiu nu-mi vine sa cred ca, desi pun cate 2-3 fotografii odata la 3 luni.... atunci cand incerc sa ma mandresc si eu cu puii mei nu se gaseste nici macar o singura persoana sa-mi zica cel putin ca nu sunt chiar frumosi dar sunt draguti, simpatici etc....

din pacate mesajul meu postat acum 11 pagini chiar a fost si este ignorat de toata lumea.

nu obisnuiesc sa ma plang. nu am facut-o niciodata pana acum dar chiar sunt extraodinar de trista in acest moment!
Asta este!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Ba eu am vazut pozele insa ca o nesimtita am uitat sa iti spun
Iarta-ma

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roxana, vezi ca vin cu slapul!

Creata, vreau si eu!!!

Ramo, bine faci ca te duci la dr. am fost si eu la gine cind avea stefan 9 luni. mi-am facut si test papanicolau si secretii...tot tacimul. macar o data pe an, e musai sa facem si asta.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:

Si eu am de aseara incoace - si voi avea probabilceva timp de acum inainte... - un acut sentiment al "vorbitului sa ma bag singura in seama"

sincera sa fiu nu-mi vine sa cred ca, desi pun cate 2-3 fotografii odata la 3 luni.... atunci cand incerc sa ma mandresc si eu cu puii mei nu se gaseste nici macar o singura persoana sa-mi zica cel putin ca nu sunt chiar frumosi dar sunt draguti, simpatici etc....

din pacate mesajul meu postat acum 11 pagini chiar a fost si este ignorat de toata lumea.

nu obisnuiesc sa ma plang. nu am facut-o niciodata pana acum dar chiar sunt extraodinar de trista in acest moment!
Asta este!

si Eleni - 05.02.2008

Tocmai ce mi-am gasit caciula cu musca cu tot!
Mie-mi pare tare rau c-am vazut link-ul (aseara, ca de-aici nici pe flick nu pot intra) si naiba stie ce-am facut ca nu m-am mai intors la pagina sa vad pozele. Si nici sa zic ceva. (mi-am luat o galeata de cenusa, sa stii).

Da' acu' mi-am pus semn de carte, pt diseara.

La mine chestia cu "sa ma bag in seama" nu vine din faptul ca m-ar "ignora" fetele ci din sentimentul ca, efectiv, vorbesc ca sa ma bag in seama, genul ala de persoana (pe care n-o pot suferi) care trebuie sa zica si ea ceva, sa n-o treaca randul ; de parca cine sti ece chestii importante as spune (ca, de chestii facute de buburuza, ... pauza).

ca sa mai scrii mesaje de-alea care te fac sa zici :" hai, ca nu-i chiar asa de rau".

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:

Asta este!

si Eleni - 05.02.2008

Eu le-am vazut aseara..dar in acelas timp am vb si cu sotul meu ( vroia la calc)..imi cer scuze, am uitat sa iti zic ca am vz pozele si chiar ai copii frumosi..ii , si pe tine te ..si iti trimit o sa nu fii suparata.. Imi place de Dimitrakis , cum era imbracat in uniforma..Artificiile sunt din seara de Revelion?

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Pai de ce nu zici, bre , macar o data pe pagina, ca sa vada si ochiul meu care nu a citit decat 3 pagini din urma in ultimele 3 zile?? A?

Eu care astept amar de vreme poze cu iubita si frumoasa mea Eleni si cu Dimitris voiosul....! Si tu nimic! Si cand pui, spui o singura data acu' 11 pagini, ntz, ntz! Vezi, iti place cum m-am transformat in victima??

Laurici.... tu stii ca te iubesc mult. Dar scoate-mi ochii, mai ales ca pui asa rar poze... si zilele astea am intrat mai mult nu.

Deci... concluzia: le-am vazut pe toate, le-am savurat! Eleni e din ce in ce mai frumoasa, pe bune! Are niste ochi mari si frumosi, iar seriozitatea ei pare de "suprafata"... Adica cred ca e pusa pe sotii tot timpul. Cred ca vei avea o pereche tare haioasa peste vreo 2-3 ani.

L-am vazut si pe Dimitris pompier-sef si la serbarea de sfarsit de an.

Bunica cu 3 mandreti in brate si tu la party-ul de sfarsit de an.

Uite un brat de flori , ca sa nu mai fii suparata!

PS: te-am si sunat, dar cred ca esti busy.

Ti-a trecut supararea?? Vad un zambetel in coltul buzelor? Unul mic-mic?

Citat:

Asta este!

si Eleni - 05.02.2008

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Laura si mai devreme am trimis mesajul prea repede si am uitat sa iti spun ca laudati sau nu puii tai sunt superbi si am ramas cu gura cascata cat de bine seamana verisoarele intre ele .
Inca o data scuze
PS : eu tot astept o postare stii tu unde

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:

Asta este!

si Eleni - 05.02.2008

Laurici, nu fi supi.
Imi fac mea culpa, ca am vazut ca ai pus poze atunci da pt ca am citit doar fara sa raspund am uitat ca sunt poze de vazut.
Da m-am uita acum ca mi-ai adus aminte.Si puiutii tai sunt chiar reusiti, si nu o zic pt ca asta vrea sa auda orice mamica, ci chiar sunt.
Demonstratie? uite :www.flickr.com/photos/21462816@N06/3195960155/" target="_blank">aici si www.flickr.com/photos/21462816@N06/3196805254/in/photostream/" target="_blank">aici

Si eu mai patesc sa nu imi fie citite mesaje care sunt f importante pt mine.Cateodata am impresia ca nici nu a parut si numai eu il vad.Da na se intampla.Si eu se intampla sa nu observ toate mesajele ,mai din graba, mai din cauza de urlatel care ma trage de pantaloni.D aceea le inteleg pe fete.Si repet mesajul pana il vede cineva.
Sa nu mai fi supi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Laura, si eu am vazut pozele cu Dimi pompier si cu eleni si cu buni si cu mami...am uitat sa-ti zic aseara. nu fi supi pe mine! imprumut niste cenusa de la Roxana.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Roxana daca te opresti din scris vin cu bata dupa tine

Veneara la multi ani fericiti alaturi de cei dragi !
Eu inca te astept pe aici si tu o stii bine

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Ei, n-am eu taria aia de caracter, sa iau asa o decizie; si, singura care ar pierde as fi eu.
I-am spus si Laurei, la mine "bagatul asta, in seama (aiurea)" il descopar, cand recitesc ce scriu; cateodata, imi vine sa ma loghez cu celalat user (mai unul, care, atunci cand m-am inscris pe DC, s-a blocat) si sa scriu niste comentarii 'cu directie' la posturile respective.

Mda, am cam luat-o pe campii, rau de tot! Sunt buna de o psihanaliza mica.

In alta ordine de idei, m-au mancat degetele si am scris un comentariu pe blog-ul tau; evident, ca nu m-a dus capu' sa ma uit mai jos, sa vad ca numai cine are blog poate posta; de fapt, nu m-a ajutat capul, nici sa-mi amintesc, ca ai spus clar, ca poate comenta cine are blog.

Ce mai, cred ca sunt pierduta uneva, in stratosfera.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput