LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)
Raspunsuri - Pagina 17
ramonab spune:
Roxi, proasta impresie ai!Da de unde ai tu impresii de astea?
Nu mi se pare deloc ca te-ai baga in seama.De ce? ca scrii despre buburuza ta?Ca raspunzi frumos la toate fetele?
Hai tu!Fii seriosa.

RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Mai intai trebuie sa zica 'ma-ma' si 'ta-ta', ca sa-i aud inflexiunile vocii. Pt ea exista doar "maieeeee" si mai nou, "tataie" clar si raspicat. Out of topic: am asa o vaga impresie ca, ce scriu suna cam a "ia sa ma bag si eu in seama" ![]() Cel putin, asa imi "suna" cand le recitesc. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
mie nu-mi suna asa, roxanici!
fata si pe cocinella ta!Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ioanact spune:
Buna.
irlandeza mi-au placut pozele
si rochita Patriciei.. nu tb neaparat sa faceti o petrecere mare , important e sa va simtiti bine.
Ellenuta am vazut si pozele Evei
, mi-a placut si tortul
, si mai ales cum scoate Eva limbuta, draga de ea, e o scumpa.
Sanatate multa bb cumnatei prietenei tale..ma rog
si eu ca bb sa fie sanatos si sa traiasca..Am o prietena care a nascut un baiat tot prematur 900 g si cu ajutorul lui Dumnezeu a crescut. Acum are 1 an si 7 luni..Am aici , 3 poze cu baietelul cum arata acum.
ema si Ioana dupa ce se trezeste dim la 8 se mai culca pe la 10-11 vreo 1-2 h..si dupa amiaza pe la 14-15 tot asa 1-2 h..
BRAVO Milan pt cuvantul:MAMA.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN
Asa cresc eu
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
creata2008 spune:
Ramona, nu mai stiu daca ti-am zis, dar am vazut slideshow-ul. Felicitari fratelui tau!
Elena, am vazut pozele de aseara. Pupe creata pe ea de frumoasa!
Sper ca baietelul sa creasca mare si sa nu aiba sechele, ma rog la Dumnezeu pentru asta! Sa ne tii la curent!
Marinela, am vazut 2 ochi albastri superbi si mi-am adus aminte ce fetita frumoasa ai! Iar rochita roz cred ca a facut senzatie! Sa nu mai zic de tort... Simplu si de efect!
Nasica mica e foarte delicata... o papusica.
Ema, deja ai ajuns la morfo fetala de trimestrul 2??? Oau, da' repede a trecut timpul! Pereche sau duo poznas? Ce crezi ca va fi?
Fetelor... am facut o baie... spuma, sare, diverse creme, lapte de corp... din aia dupa care tanjeam in lunile de sarcina... ceea ce va doresc si voua! ![]()
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, VEN!
SA FII SANATOASA SI TOT CE ITI DORESTI TU SA SE IMPLINEASCA!
LA MULTI ANI, SERBAN!
Sa fii sanatos, cuminte si sa iti bucuri parintii toata viata!
SARA
AMR = 1 luna
BIANCA
1 AN si 1 luna
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN
Asa cresc eu
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
laura_dimitris spune:
Si eu am de aseara incoace - si voi avea probabilceva timp de acum inainte... - un acut sentiment al "vorbitului sa ma bag singura in seama" ![]()
sincera sa fiu nu-mi vine sa cred ca, desi pun cate 2-3 fotografii odata la 3 luni.... atunci cand incerc sa ma mandresc si eu cu puii mei nu se gaseste nici macar o singura persoana sa-mi zica cel putin ca nu sunt chiar frumosi dar sunt draguti, simpatici etc....
din pacate mesajul meu postat acum 11 pagini chiar a fost si este ignorat de toata lumea.
nu obisnuiesc sa ma plang. nu am facut-o niciodata pana acum dar chiar sunt extraodinar de trista in acest moment!
Asta este!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta nu stiu daca ati observat la copilasii vostri asta dar sa va spun ca eva zice diferita mama de tata .. adica ma-ma asa dintr-o data, clar si raspicat, ca sa spun asa .. iar ta-ta spune asa mai cantat, mai cu alint, mai cu dragoste, zic eu .. ati observat si la voi asa ceva? chiar o s-o filmez sa-mi spuneti daca doar mi se pare .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Daca intri pe blogul lui Doc chiar dimineata i-am raspuns exact la aceasta problema
Exact asa facea Bogdan

- consortul era "tati" iar eu eram " MAMA !"
Multa vreme s-a vazut diferenta si daca e sa fiu corecta se vede si acu'
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta rox uite aici sau aici http://evacutrompeta.blogspot.com/ Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
De pe blog am incercat, dar tot 'bluffering' este
Las' ca-l vad diseara de pe youtube, de-acasa.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Creata
.
Ce bine ca te-ai relaxat si ai avut parte in sfarsit de baia cu spuma mult dorita.
Pruncu asta al meu tot doarme de la 11.De aia am eu vreme sa scriu vrute si nevrute.
Ziua doarme asa de la 11 pana pe la 13 si apoi de la 16 pana la aproape 17.Asta e foarte scurt.Si apoi de la 20.30 pana la 8 sau 9 (mai rar)
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Lala_D spune:
Roxana daca te opresti din scris vin cu bata dupa tine 
Veneara la multi ani fericiti alaturi de cei dragi ! 
Eu inca te astept pe aici si tu o stii bine 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze