LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)
Raspunsuri - Pagina 16
emabucuresti spune:
Ramo merci frumos! Am vazut in sfarsit slide ul cu Razvanici scumpici, ca zilele trecute nu mergea sa-l vad. 
Anca deci doarme zdravan ziua si Stefi mic. 
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta emma un mare bravo ptr milan! ce fericita e mami .. nu-i asa ca=ti vine sa-l papi cand zice mama? eu ma topesc toata .. si felicitari pentru noptile snur! la cat mai multe! ramo vrei sa ma omori? stii ce mananc eu? legume la abur cu pui.. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Da cat sunt de bune legumele aburinde care au in ele toata bunatatea si puiul care mmmm.Delicios!
Asa-i ce pofta de legume ai acum?
Si apoi cine a fi cea mai frumoasa si mai silueta? You darling, you!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti Ramo merci frumos! Am vazut in sfarsit slide ul cu Razvanici scumpici, ca zilele trecute nu mergea sa-l vad. ![]() Anca deci doarme zdravan ziua si Stefi mic. ![]() Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Cu placere!

pt ca ti-ai facut timp sa-l vezi pe Razvi.RAMONA
si

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
emabucuresti spune:
da fetelor, imi vine sa il pap de falcutele alea pe care le rotunjeste asa frumos cand scoate 'm'-ul Si asa cristalin suna, divin
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ellenuta spune:
nu stiu daca ati observat la copilasii vostri asta dar sa va spun ca eva zice diferita mama de tata ..
adica ma-ma asa dintr-o data, clar si raspicat, ca sa spun asa ..
iar ta-ta spune asa mai cantat, mai cu alint, mai cu dragoste, zic eu ..
ati observat si la voi asa ceva? chiar o s-o filmez sa-mi spuneti daca doar mi se pare ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ginnette spune:
Stancutza, tare haios jurnalul! este despre Sofia ta? Sau iar sunt pe campii?! 
Bravo Milan, pe 'ma-ma'!
Ramo, mmm ... da' ce bine pica aperitivul ala, inainte de portia de tocanita de pui a Ancai .
Si eu am in 'plan' un papanicolau, anul asta.
Si, am uitat sa-ti spun ca m-a 'bulversat' (in bine) slide-ul - l-am vazut aseara.
In schimb, nu pot sa-l vad pe-al Evei.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
anca.b spune:
Elle, murim amindoua!!!! eu azi pap numai lapte, iaurt si brinza slaba...bleah...
Ema, felicitari pentru cel mai important cuvint al lui Milan!
Tu, fetelor, de citeva zile Stefan isi tot cauta suzeta. o musca si o suge tare de tot. pina acum n-a mai facut asta...oare e de la dinti? are gingia umflata in dreptul dintelui nr 8, sper sa fie din cauza asta si sa nu devina dependent de suzi acum, cind e mare...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ramonab spune:
| citat din mesajul lui ginnette Stancutza, tare haios jurnalul! este despre Sofia ta? Sau iar sunt pe campii?! ![]() Bravo Milan, pe 'ma-ma'! Ramo, mmm ... da' ce bine pica aperitivul ala, inainte de portia de tocanita de pui a Ancai . Si eu am in 'plan' un papanicolau, anul asta. Si, am uitat sa-ti spun ca m-a 'bulversat' (in bine) slide-ul - l-am vazut aseara. In schimb, nu pot sa-l vad pe-al Evei. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |

RAMONA
si

Micul print-blog
ginnette spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta nu stiu daca ati observat la copilasii vostri asta dar sa va spun ca eva zice diferita mama de tata .. adica ma-ma asa dintr-o data, clar si raspicat, ca sa spun asa .. iar ta-ta spune asa mai cantat, mai cu alint, mai cu dragoste, zic eu .. ati observat si la voi asa ceva? chiar o s-o filmez sa-mi spuneti daca doar mi se pare .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Mai intai trebuie sa zica 'ma-ma' si 'ta-ta', ca sa-i aud inflexiunile vocii. Pt ea exista doar "maieeeee" si mai nou, "tataie" clar si raspicat.
Out of topic: am asa o vaga impresie ca, ce scriu suna cam a "ia sa ma bag si eu in seama"

Cel putin, asa imi "suna" cand le recitesc.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
rox
uite aici
sau aici
http://evacutrompeta.blogspot.com/
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun