LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)
Raspunsuri - Pagina 15
Ellenuta spune:

VEN

Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
La multi ani!
La multi ani!
Cine sa traiascam cine sa traiasca,
La multi ani!
Ven sa traiasca
Ven sa traiasca
LA MULTI ANI!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
emabucuresti spune:
ma alatur si eu corului
La multi ani!
La multi ani!
Cine sa traiasca cine sa traiasca,
La multi ani!
Ven sa traiasca
Ven sa traiasca
LA MULTI ANI!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
stancutza spune:
Fetele, eu mor de ras... Mi-as fi dorit sa scriu eu chestiile astea :-)
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/2008/12/20/pagina-10/
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
emabucuresti spune:
Marinela pt ca pe tine te prind mai rar pe aici sa intru la link ul cu poze, am sarit pe ele acum si am vazut-o pe dulcea si frumoasa Patty, inconjurata de copiluti mai mari sau mai mici, iar tortul facut cu manuta ta este apetisant si emana dragoste!
Ramo stiu ca ai gatit multe aperitive yummy la ziua lui Razvi, care au avut cel mai mare succes? Vreau sa fac si eu bufet cu racituri pt parinti.
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b M-am apucat de facut tocanita de pui pentru baieti! asa bine miroase in casa...mai-mai ca imi vine sa pap si eu... Ven, la multi ani!!!! sa vii sa ne dai vesti despre tine si despre baieti! ne-ai uitat de tot? Roxanici, am tot vrut sa te intreb, ce inseamna coccinelle? Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
coccinelle = 'buburuza' in franceza (am eu o slabiciune pt limba franceza si tot ce tine de Franta; desi, am cam uitat limba, pt ca am trecut pe engleza)
Aoleu, m-ai terminat

!!!!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
emabucuresti spune:
Stankuta sanatate multa Sofiei si sotului! Hihi, simpatic jurnal!
Copilul meu nici nu se trezeste bine pe la 8.30 ca la 10.30 maxim 11 il ia iar somnul. Doarme doua ore, maxim trei, apoi dupa amiaza, dupa papa consistent si plimbare, pe la 17 iar vrea un pui de somn.
Ai vostri mai dorm asa mult?
Aaa, sa il laud, doarme snur aproape in fiecare seara de la 19-20 pana pe la aprox 5 dim, apoi papa si continua somnul pana la 8-9 cum spuneam. Cu humana lapte de noapte, care are deja cereale, la care mai adaug 2 cupe de cereale, si cu tetina variabila pe care am mai crestat-o un pic cu cutitul, sa aiba spor.
Si zice de cateva zile ma-ma, in sfarsit!!!! E dulce foc!
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Marinela pt ca pe tine te prind mai rar pe aici sa intru la link ul cu poze, am sarit pe ele acum si am vazut-o pe dulcea si frumoasa Patty, inconjurata de copiluti mai mari sau mai mici, iar tortul facut cu manuta ta este apetisant si emana dragoste! Ramo stiu ca ai gatit multe aperitive yummy la ziua lui Razvi, care au avut cel mai mare succes? Vreau sa fac si eu bufet cu racituri pt parinti. Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Ema, toate au avut succes, na ce sa iti zic.Mi-e mi-a placut foate mult rulada de cascaval.A fost foarte buna la gust si se face destul de usor.Aici e reteta http://gourmandine.ro/aperitive/rulada-de-cascaval-cu-branza-si-sunca/.
La fel si ouale umplute cu mazare si sunca.http://gourmandine.ro/aperitive/oua-umplute/
Au fost ceva mai diferit si de aceea au placut.
Am mai avut si rosii umplute cu vinete, "frigarui" taiate cu formele de prajituri (de la Creata ideea), am us pe ele salam, branza topita (felii) o piftea si o maslina.Au aratat tare bine.
Am mai taiat niste cremvusti in doua si apoi la capat i-am crestat in forma de cruce si i-am prajit chiar un pic cat s-a facut forma aia de floare.
Si ardei umpluti cu branza, de fapt cu ce-a ramas in plus, compozitia de la rulada de cascaval.
Sper ca te-am ajutat cu ceva.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
anca.b spune:
Hihihi, Roxanici, iti trimit o portie? eu cu franceza sint varza...din cauza profilor de la liceu, zic eu...dar tot m-am descurcat in paris...spre suprinderea mea...
Ema, stefan are acum doua somnuri pe zi: de la 10.30-11.30 (tocmai s-a trezit). si de pe la 14.30-16.30. plus noaptea, de la 20.30 pina la 8 dimineata. ce bine ca te poti odihni si tu acum noptile. e important pt bebe din burtica!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
emma un mare bravo ptr milan! ce fericita e mami .. nu-i asa ca=ti vine sa-l papi cand zice mama? eu ma topesc toata .. si felicitari pentru noptile snur! la cat mai multe!
ramo vrei sa ma omori? stii ce mananc eu? legume la abur cu pui..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Ema felicitari lui Milan pt mama!Nu-i asa ca e cel mai scump cuvant spus de un copil, din lumea asta?
Abia astept sa vad ce fetita frumoasa se ascunde in buritca.
Eu saptamana viitoare ma duc la nenea gine.Mi-am facut programare pe joia viitoare la Baia Mare, la doct cu care am nascut.E un control de rutina doar si voi face si un test Papanicolau.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)