LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)
Raspunsuri - Pagina 14
anca.b spune:
Elle,
icei!
Creata, mutumim de informatiile despre Rares si Iri. ce ma bucur ca le da drumul acasa. offf, saracutul prin cite mai trece....
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
cynthia_ spune:
SERBAN
sa cresti mara sanatos si sa-i bucuri pe parintii tai!
VEN
sa ai parte de tot binele din lume.
ramonab spune:
Nu mai stiu cine intreba daca poate pune miere in ceai.
Eu ii pun.Am cumparat de la cineva miere de miere si ii pun cat o jumatate de lingurita la 250ml ceai.De fapt ea fierbe un pic in apa si abia apoi pun plicul.Lamaia e nelipsita in ceai.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:

VEN, sa fii fericita si sa ai parte de tot binele din lume, si te mai asteptam pe la noi!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 'Neata! Roxana, intrebai de Irina. Eu mai devreme am citit, ziceau fetele ca e Rares bolnav, nici nu m-am mai dus in urma sa citesc primele pagini, am sunat-o direct. Vesti bune: azi ii externeaza! Tocmai trecuse controlul medical si au zis ca e ok, vor pleca acasa si, evident, vor continua tratamentul. Am vorbit mult cu ea, acum era mai bine, din ce imi spunea, cu moralul, asa ca nu pot decat sa ma bucur enorm ca totul s-a rezolvat cu bine, pana la urma. Diagnosticul, ca nu stiu daca a apucat sa ne spuna, a fost enterocolita cu Rotavirus. Creata 1 cu Creata 2 NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
de info legate de Iri si Rares.Slava Domnului ca ii externeaza - innebunesti de-a binelea in spital.
Mi-a placut post-ul de pe blog.

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
LA MULTI ANI, VENERA!
SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI ALATURI DE SOT, DE STRENGARI, PANA LA ADANCI BATRANETI!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
emabucuresti spune:
La multi ani Serban!
La multi ani Ven!
La multe lunite
Bianca
Sara!
Sa fiti cu totii sanatosi, norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
anca.b spune:
M-am apucat de facut tocanita de pui pentru baieti! asa bine miroase in casa...mai-mai ca imi vine sa pap si eu...
Ven, la multi ani!!!! sa vii sa ne dai vesti despre tine si despre baieti! ne-ai uitat de tot?
Roxanici, am tot vrut sa te intreb, ce inseamna coccinelle?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Roxana, n-am uitat de reteta de prajitura, dar n-am apucat sa o postez. uite aici:
Prajitura Mirinda
Ingrediente reteta
Blat: 6 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri de cacao, 4 linguri de faina, 1 praf de copt; Crema: 1 pachet de unt, 300 g brinza de vaci, 150 g zahar pudra, vanilie; Glazura: 2 pachete budinca de vanilie, 3 linguri zahar, 1/2 l suc Mirinda
Mod de preparare (timp estimat: 45 min, complexitate: redusa)
Blatul: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si apoi faina cu cacao si praful de copt. Se coace blatul 20 min la foc potrivit.
Crema: se freaca untul spuma cu zaharul pudra si cu branza de vaci praspata si aromele. Crema obtinuta se intinde peste blatul rece.
Glazura: Budinca se dizolva cu Mirinda si se adauga zaharul. Se fierbe pina se leaga ca o budinca. dupa ce s-a racit considerabil, se pune peste blat si crema de brinza. dupa doua ore se poate taia.
arata f bine in sectiune, sint trei culori, iar gustul de portocale, cu brinza si cacao e demnetial.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
emabucuresti spune:
Elle dstractie frumoasa la munte! ce frumos ca mergeti sa schiati, stai linistita ca Eva va fi foarte bine si voua va prinde bine o escapada. Hehe, placile noastre de snowboard ruginesc si anul asta, ca si cel anterior, dar lasa ca avem noi timp toata viata sa mergem la sporturi de iarna apoi.
Creata succes la targ!
Dana sunt mai binisor, merci mult
. Intr-o sapt fac eco morfo si cred ca voi sti si sexul lui bebe, apoi pun semnatura. In leg cu colicii, eu m-am ferit de fructe si legume crude in primele trei luni, desi imi plac mult, dar tot a avut bb crampe.Am inteles ca tine de dezvoltarea sist. lor digestiv, cand intestinele se mai dezvolta, trec coliceii.
Shose ti-am zis eu ca banuiesc ca de la dintisori e Iulia supi. Mai ales ca spusesei ca are gingiuta umflata. Dupa ce erup se linisteste fata si va dormi iar bine, vei vedea. La noi a tinut o luna povestea
, apoi au iesit cei patru de sus si gata maraiala si noptile nedormite. ii dadeam nurofen, nu in fiecare noapte, ci cand vedeam ca se trezeste des si tipa. Si gel dentinox- asta mai des.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Maria Ilona