LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Mi-e mi-a zis doctorita ca pot sa ii dau lapte de vaca lui Razvi dar de alimentara si la incaput doar de 1,5% grasime.Acuma eu nu stiu cum sa-l fac sa il bea, ca nu prea ii place.Si ieri i-am facut lapte praf 150 ml si restul pana la 240 am pus lapte de vaca.Asa l-a baut.Si ma gandesc sa ii tot cresc cantitatea pana ajunge numai la lapte de vaca.Rau am facut?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Am primit un banc tare pe mail, vreau a vi-l dau si voua:

In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala
de asteptari, iar, in final, intra un medic obosit si abatut.
"Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele
ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de
creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere
economic intru totul pe seama d-voastra."
Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In
sfarsit, unul intreba:
"Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?" ...
"Depinde," raspunse medicul " 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie."
Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe:
"Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?"
Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse:
"Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi."

RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata! si de la mine. cu mult lapte.
pe mine cred ca m-a prins o viroza nenorocita...ma doare carnea pe mine, plus ca nu-mi mai simt gitul...ma doftoricesc de azi-noapte de la 3...incerc sa stau cit mai departe de stefan, ca el abia acum scapa de muci...uffff

ramo, fain bancul! eu ii dau lapte de 3,5 din magazin lui stefan. insa numai in mincaruri gatite. el nu prea vrea sa bea laptele lichid, nici praf nici de vaca...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

La multi ani domnu' inginer Serban!!!!

La multi ani si pentru Sarita mica...mai e un picutz si se face si ea fetita mare!!!

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

shose, multa putere iti doresc. vor trece si nptil astea de cosmar, dupa ce ise dintzocii pipetzicii!

ele, wow, amr citeva ore si pleci la bulgareala!!! sa bei un vin fiert si pentru mine...cred si eu ca ti-e greu sa o lasi pe mamarutza...eu i-am propus sotului sa mergem la toamna la roma un we, numai noi doi, si nici nu vrea sa auda...hihihi...el e mai sensibilos decit mine....

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Monicaa, Ramo, , mutumim de aprecieri!

Irlandeza, foarte frumos torul. dar tot mai frumoasa e printzesa ta! . ingerasul roz!

Ele, am vazut si pozicile Evitei. ce mindru e tati de comoara lui! si ce frumos a fost imbracata...nu mai pot!!!! vreau si eu o fetita asa ca a voastra!!! offf, din pacate mai am de asteptat cel putin un an jumate... mama ei de criza!

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Monicaa, Ramo, , mutumim de aprecieri!

Irlandeza, foarte frumos torul. dar tot mai frumoasa e printzesa ta! . ingerasul roz!

Ele, am vazut si pozicile Evitei. ce mindru e tati de comoara lui! si ce frumos a fost imbracata...nu mai pot!!!! vreau si eu o fetita asa ca a voastra!!! offf, din pacate mai am de asteptat cel putin un an jumate... mama ei de criza!

POZE NOI
Povestea Nasterii

anca asa e .. e lesinat tati dupa nazdravana. si sa stii ca si eu vreau un baietel frumos ca stefan .. da' nu cred ca mai fac pe bb nr 2 ...

am vazut si eu pozute de la locul de joaca .. ce fericit era stef .. radea cu gura pana la urechi. tare mi-e drag frumuselul vostru!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata!

Roxana, intrebai de Irina. Eu mai devreme am citit, ziceau fetele ca e Rares bolnav, nici nu m-am mai dus in urma sa citesc primele pagini, am sunat-o direct.

Vesti bune: azi ii externeaza! Tocmai trecuse controlul medical si au zis ca e ok, vor pleca acasa si, evident, vor continua tratamentul.

Am vorbit mult cu ea, acum era mai bine, din ce imi spunea, cu moralul, asa ca nu pot decat sa ma bucur enorm ca totul s-a rezolvat cu bine, pana la urma.

Diagnosticul, ca nu stiu daca a apucat sa ne spuna, a fost enterocolita cu Rotavirus.

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Avem un inginero-poet de sarbatorit astazi!

"LA MULTI ANI, SERBAN! SA CRESTI MARE SI SANATOS, SA AI GRIJA DE PARINTII TAI SI SA DEPASESTI ORICE PIEDICA IN VIATA!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Ce bine ca se externeaza azi Iri Sanatate multa in continuare sa se refaca repede.

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

Mergi la inceput